Denne side er reklamefinansieret

Bredbånd til Smart TV

Vil du gerne have bredbånd til Smart TV? Det er en fantastisk løsninger, der gør det nemt at streame serier & film, eller når du skal spille på din X-box eller Playstation.

Der er ingen tvivl om at Smart TV’s er fremtiden og det er blandt andet mulighed for at tilkoble internet, der gør dem ekstremt populære. Det eneste du behøver er en trådløs bredbåndsforbindelse du kan logge på.

Brug for internet til Smart TV?

Det er forskelligt hvordan et Smart TV fungerer, så samspillet mellem fjernsyn og internet kan godt være forskellig. Når det er sagt, vil det ofte være de samme bredbåndsudbydere du bør gå efter. Vi mener at Yousee, Hiper og Kviknet er tre af de løsninger du bør overveje.

Hiper og Kviknet er dedikerede bredbåndsudbydere, der ikke tilbyder alt mulig andet, end høje hastigheder til fornuftige priser. På trods af kikseren ved Dronningens Nytårstale, er Yousee en meget pålidelig og god udbyder, der ligeledes kan tilbyde dig TV-pakker og mobilabonnementer. I modsætning til de to øvrige.

Brug speedtest.dk til at skabe dig et overblik over markedet, de mange muligheder og identificere den bedste bredbåndsløsning til prisen. Det er alt andet lige det afgørende, når du skal vælge den rigtige udbyder.

For det er ikke sådan så dit Smart TV kun er kompatibelt med visse udbydere eller internettyper. Hvis du har en trådløs forbindelse, vil det være muligt at tilkoble dit TV. Der er ingen tvivl om det er fremtiden og det er diverse streamingtjenester et godt eksempel på.

Det er blevet udbredt at streame HBO og Netflix via fjernsynet, hvor du har det hele lige ved hånden, uden at skulle finde computeren frem. Af samme grund, bør du sikre dig selv en hastighed, der lever op til dine krav og så du undgår hakkende oplevelser når du streamer serier eller film.

Du kan efterhånden få meget for pengene som kunde, særligt hvis du vælger de prisvenlige udbydere og har muligheden for at få en fiberforbindelse. Det vil sige at du faktisk sagtens kan få billigt bredbånd som studerende, hvor budgettet måske er mere begrænset. For der er ingen tvivl om at mange unge, er vilde med Smart TV’et og dets fordele.

Chromecast er en smart tilføjelse

Ønsker du at få fuld glæde af dit Smart TV, er der ingen tvivl om at Chromecast vil være en smart tilføjelse. Det virker fantastisk godt, for dig der gerne vil se serier og film på fjernsynet, men ikke kan gøre det via apps & funktioner på dit Smart TV.

Det er ikke altid man kan få tilkoblet diverse streamingtjenester og løsninger på markedet, men med Chromecast kan du flytte visningen fra din mobil & tablet, over på dit fjernsyn.

Ikke nok med at det kan give dig flere valgmuligheder, når du skal hygge dig fredag aften, så kan det ligeledes være en fiks og brugervenlig tilføjelse. Mange ting bliver lettere og hurtigere, når du nærmest bare kan starte afspilningen via din mobile enhed.

Du kan se mere om Chromecast her.

Vi mener klart det er et godt supplement til dit Smart TV og når det hele kører via en trådløs bredbåndsforbindelse, spiller det bare maks.