Denne side er reklamefinansieret

Bredbånd til Netflix, HBO og streaming

Streaming bliver mere og mere populært, fordi vi på den måde selv kan vælge hvad vi vil se, og hvornår vi vil se det. I stedet for f.eks. at skulle sidde klar foran fjernsynet præcis kl 20.00 for at se en serie, kan vi i stedet tænde for den, når vi har lyst og tid.

Men for at få en god streamingoplevelse, kræver det en god og stabil internetforbindelse. Der er nemlig ikke noget værre end at sidde og se en god film eller serie, der så begynder at hakke eller gå i stå. Læs vores guide til at finde det bedste bredbånd til Netflix, HBO og streaming.

Bedste bredbånd til Netflix, HBO og streaming

Hvis du elsker at streame film og serier på Netflix og HBO, så duer det ikke med afbrydelser. Det gør ganske enkelt filmoplevelsen rigtig, rigtig dårlig.

Vi har derfor udvalgt nogle gode bredbåndsløsninger til streaming, der bør give dig en hurtig og stabil forbindelse. Mange af de førende udbydere er med i oversigten og du kan med fordel tjekke deres forskellige løsninger. Hiper og Kviknet har begge en lav standardpris, men med gode hastigheder og forskellige måder at modtage nettet på.

*Bemærk at der findes mange gode løsninger og hvad der er bedst for dig, vil udelukkende afhænge af dine behov. 

Hvem skal du vælge? Vi anbefaler du klikker dig ind på et par af hjemmesiderne, for at se løsninger og finde det du søger. Lige nu er Hiper og Kviknet to af de udbydere, som tilbyder dig mest for pengene. Hvad de kan tilbyde til din adresse, kan du tjekke på deres hjemmesider. Det er forskelligt.

Vi mener at 10 Mbit/s er minimum, specielt hvis du bor sammen med familie, venner eller kæreste. Det vil typisk kun være nok, hvis du bruger én enhed ad gangen. Ønsker du ligeledes at bruge internettet til formål som gaming i lejligheden, bør du have dette behov i baghovedet også.

Se også de relaterede oversigter med bredbånd til gaming her eller bredbånd til lejligheden her.

Hvilken hastighed skal du bruge til streaming?

Når du skal streame, skal du sørge for at have en hastighed, der ikke er alt for lav. Men hvis du ikke er særlig meget inde i, hvad lav og høj hastighed på bredbånd er, kan det være svært at finde rundt i jungen af udbydere og bredbåndshastigheder.

Derfor er en rigtig god tommelfingerregel, at for hver enhed som skal kunne streame film, gå på Internettet mv. uden at hakke eller være i dårlig kvalitet, skal du bruge omkring 10 Mbit. Da de fleste fx. tjekker mobilen, mens de ser serier på Netflix eller HBO, bør du altså vælge bredbånd på mindst 20 Mbit/s. Så er du i hvert fald på den sikre side.

Det vil sige, at hvis I bor to sammen, som hver har en computer, og I gerne vil kunne streame hver for sig og på samme tid, er det en god idé at gå efter en hastighed på omkring 30-40 Mbit.