Velkommen: Se fordele, produkter, priser, anmeldelser, mm.

Velkommen er en relativt ny virksomhed i Danmark, der udbyder en bred vifte af digitale produkter såvel som grønne energiløsninger til private. 

Velkommen startede tilbage i 2016 i København. Dengang udbød de udelukkende mobilabonnementer og internet. I dag er forretningen blevet udvidet til også at indeholde elløsninger, varmepumper, ladestandere og meget mere – alt sammen med et grønt fokus. Faktisk er almindeligt bredbånd og mobilabonnementer blevet skubbet lidt i baggrunden hos Velkommens produktportefølje – men du kan stadig købe begge dele hos dem.

En af de store fordele ved at være kunde hos Velkommen er, at man får fri adgang til Velkommens fordelsklub. Her kan man finde læssevis af rabataftaler, konkurrencer og sparetips og vejledninger – alt sammen møntet på, at man kan spare penge på en lang række områder i tilværelsen. Dét er en god service, og mange af Velkommens kunder nyder godt af denne fordel.

Hvis du bliver mobil- eller internetkunde hos Velkommen får du også adgang til fordelsklubben. Herunder går vi i dybden med Velkommens mobilabonnementer og internetløsninger på et overordnet plan. Læs med, og find ud af mere om Velkommen som udbyder af digitale løsninger.

Fordele og ulemper ved at være kunde hos Velkommen

Som kunde hos Velkommen vil man både opleve en række fordele såvel som ulemper. Herunder har vi listet nogle af de fordele og ulemper, der springer os i øjnene.

Fordele ved Velkommen

 • Adgang til KlubVelkommen rabatunivers, hvor du kan få ekstra rabatter på alt fra sko, forlystelsesparker og kaffe.
 • Mulighed for at samle mange forskellige produkter. Ud over mobiltelefoni og bredbånd kan du også bruge Velkommen som elleverandør, forsikringsselskab, naturgasleverandør og meget mere.
 • Tilgængelig kundeservice, som har åbent alle hverdage fra kl. 9.00-17.00.
 • 5G er inklusiv i alle mobilabonnementer – så har du altid lynhurtigt internet på mobilen.
 • Fri tale i alle mobilabonnementer. 
 • Gode priser på store mobilabonnementer – ikke de billigste, men langt fra de dyreste.
 • Gode roaming-aftaler i EU – alle mobilabonnementer kommer med fri tale og 25 GB roaming i EU.

Ulemper ved Velkommen

 • 5-6 måneders bindingsperiode på både mobilabonnementer og bredbånd.
 • Bredbånd hos Velkommen er langsom – højeste hastighed er en 100 Mbit forbindelse – og de tilbyder ikke fibernet.
 • Bredbånd hos Velkommen er uforholdsmæssig dyr. Ift. hastigheden på Velkommens bredbånd kommer du til at betale overpris.
 • Mangler de helt billige, små mobilabonnementer. Du kan kun vælge store pakker hos Velkommen.
 • Du skal betale for oprettelse og fragt, når du køber bredbånd. Standard i branchen er, at du får begge dele gratis.

Velkommen – produkter og services

Hos Velkommen finder du en lille pallette af mobilabonnementer og bredbånd. Det gør det til gengæld nemt at vælge, hvis du allerede har besluttet dig for, at det er hos Velkommen, du vil lægge dine penge for disse services. 

Herunder gennemgår vi både de mobilabonnementer og den bredbåndsløsning, som du kan finde hos Velkommen.

Velkommen mobilabonnementer

Det ville være synd at sige, at Velkommen tilbyder mobilabonnementer for enhver smag. Faktisk har de kun to tilgængelige mobilabonnementer – og begge pakker er store. Til gengæld får du 5G med i begge pakker, og oprettelsen er gratis.

 • Det store abonnement: Fri tale + 100 GB data (inkl. fri tale & 25 GB roaming i EU, samt adgang til fordelsklubben)
 • Det ekstra store abonnement: Fri tale + 1.000 GB data (inkl. fri tale & 25 GB roaming i EU, samt adgang til fordelsklubben)

Velkommen bredbånd

Hvis du ønsker bredbånd fra Velkommen er der kun én valgmulighed:

 • MaksHastighed: 100 Mbit bredbånd

Desværre er vilkårene for oprettelsen af denne bredbåndsløsning ikke særligt gode. For det første, så er det via almindelige kobberledning – altså, den gammeldags bredbåndløsning, og ikke fibernettet – at internettet bliver leveret. Derudover skal du selv betale for fragtomkostningerne på låne-routeren. Og så er der også et oprettelsesgebyr, som du selv skal betale.

Grundlæggende er denne bredbåndsløsning altså ikke den billigste eller den bedste, der er at finde på markedet. Løsningen virker udelukkende attraktiv, hvis du i forvejen er Velkommen-kunde med andre produkter, eller hvis du ønsker dig adgang til Velkommens fordelsklub. Ellers er denne internetforbindelse simpelthen for dyr og for langsom for de flestes vedkommende.

Hvem ejer Velkommen?

Velkommen er et aktieselskab, og ejes således af aktionærerne.

Velkommen driftstatus

Velkommen henviser desværre ikke til nogen driftsstatus på deres hjemmeside, og den kan ikke søges frem via Google. Til gengæld kan du finde den ad omveje – for Velkommen kører nemlig på TDC NET. Du kan derfor altid finde den aktuelle driftsstatus for internet og mobiltelefoni leveret gennem Velkommen på TDC NET’s driftsinformations-side her.

Velkommen Trustpilot: Se anmeldelser af Velkommen

Hvis du ønsker at vide hvad andre folk fortæller om Velkommens produkter og services, så kan du finde deres Trustpilot-side her.

Du kommer måske til at skulle lede lidt for at finde kundernes anmeldelser af Velkommens mobilabonnementer og bredbånd, for de udbyder som sagt meget mere end blot disse produkter. Men herunder har vi samlet et udpluk af det, kunderne fortæller.

Velkommen scorer overordnet set ca. 3,5 stjerner ud af 5 mulige på Trustpilot. Det er ikke de bedste anmeldelser, vi har set i branchen, men også langt fra de værste. 

Til gengæld tegner anmeldelserne af Velkommens mobiltelefoni og bredbånd ikke så lovende. De mange 1-stjernede anmeldelser står i kø, og kunderne er bl.a. utilfredse over mangelfuld kundeservice, pushy sælgere og ekstraregninger. Der er dog også nogle gode anmeldelser at finde imellem de dårlige.

Kundeservice

Hvis du skal have fat i Velkommens kundeservice kan du kontakte dem via mail, telefon og chat.

Velkommen kundeservice, tlf.: 70 80 78 00.
Du kan også sende en e-mail til dem fra denne side.
Endelig tilgår du deres chat via ikonet i nederste højre hjørne fra deres hjemmeside

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige dit bredbånd eller dit mobilabonnement hos Velkommen skal du kontakte dem via denne side, og melde din opsigelse.

Bemærk, at du er i binding i 5 måneder ved mobilabonnementer, samt 6 måneder ved almindeligt bredbånd. Velkommen har også et opsigelsesvarsel på 30 dage. Du kan selvfølgelig altid benytte dig af din fortrydelsesret inden for 14 dage fra du har tegnet abonnementet.