Denne side er reklamefinansieret

TV-pakker hos Norlys

Vil du gerne have lidt ekstra variation, når det kommer til hvad dit fjernsyn derhjemme sender af indhold ud i stuen? I så fald er en TV-pakke hos Norlys noget, du bør overveje – og det gør du garanteret allerede, siden du er her.

Norlys er en stor leverandør i Danmark af alt fra energi til internet og TV-pakker. Og når vi taler om TV-pakker, så sidder Norlys altså med et af de bedste udbud, du finder på det danske marked.

Herunder gennemgår vi alt det, du bør vide, når du står på vippen til at bestille en TV-pakke fra Norlys. Læs med, og bliv klar til at modtage nyt indhold på dit fjernsyn.

Priser på forskellige TV-pakker hos Norlys

Uanset om du søger en TV-pakke til et lille budget, eller om du hellere vil have en sand all inclusive-buffet, så har Norlys en løsning, der passer til dig. Herunder gennemgår vi de 3 TV-pakker, Norlys tilbyder.

TV-pakke 1: Betal pr. kanal (109 kr. pr. måned + pris pr. kanal)

Hvis du vælger Norlys’ “Betal pr. kanal”-pakke, så har du mulighed for at skræddersy din TV-pakke præcist som du vil have den. Udvalget af kanaler er bredt, og spænder fra DR’s udbud, TV2-kanalerne, Viaplay-kanalerne, nyhedskanaler, børne-TV, natur- og kulturkanaler, og meget mere. 

TV-pakke 2: Vælg selv 8 kanaler (439 kr. pr. md.)

I “Vælg selv 8”-pakken fra Norlys kan du frit vælge mellem udbuddet fra “Betal pr. kanal”, indtil du rammer loftet på 8 kanaler – men her er udbuddet til gengæld også spicet op med en række forskellige streamingtjenester, som du også kan tilvælge, fx HBO Max, TV2 Play og Viaplay.

TV-pakke 3: Den store pakke (629 kr. pr. md.)

Hvis du ønsker dig den helt store TV-pakke uden begrænsninger får du den med “Den store pakke” hos Norlys. Her er der det hele – og så alligevel ikke, for du skal være opmærksom på to undtagelser: HBO Max og Nordisk Film+ skal tilkøbes, hvis du vil have dem med i denne TV-pakke.

Norlys’ TV-pakker udgør alle bland-selv-løsninger, der lader dig sammenstrikke lige præcis dén TV-pakke, du ønsker dig. Så er det slut med at sidde og zappe over alle de kanaler, du betaler for, men som bare bliver fyld i de sene nattetimer.

Tilvalg: Ekstra streamingtjenester hos Norlys

Hvis du vælger enten “Vælg selv 8 kanaler” eller “Den store pakke” hos Norlys, så kan du få streamingtjenester med oven i hatten. Herunder giver vi dig et overblik over alle de streamingtjenester, der indgår i Norlys’ TV-pakker:

  • HBO Max
  • TV2 Play
  • Viaplay
  • Nordisk Film+
  • Discovery+

Når du får disse streamingtjenester med i din TV-pakke fra Norlys, så er det desuden ikke kun på fjernsynet, at du kan tilgå dem. Du får nemlig dit eget login, så du til hver en tid også kan se videre på dine yndlingsfilm og -serier på mobilen eller din tablet, når du er på farten.

Installation og opsætning: Sådan får du en TV-pakke hjem til dig

Der er flere forskellige måder, du kan få Norlys’ TV-pakker ud af fjernsynets skærm på. Herunder giver vi dig et overblik, så du ved hvad hver løsning kræver.

Norlys Play

Med Norlys Play har det aldrig været nemmere at komme i gang med at se TV direkte fra din TV-pakke. Alt, det kræver, er blot, at du har installeret Norlys Play-app’en på din telefon, tablet eller computer. Herfra kan du frit streame alle de kanaler, der er inkluderet i din TV-pakke.

Hvis du har installeret en Chromecast eller Apple TV til dit fjernsyn er det også nemt at streame kanalerne fra telefonen direkte op på fjernsynet derhjemme. 

Med streaming af dine kanaler via Norlys Play får du i sandhed en moderne måde at få udnyttet din TV-pakke til fulde via alle dine enheder.

Antenne

Hvis du er til de mere traditionelle løsninger, når du skal have leveret TV-pakken fra Norlys ud i stuen gennem fjernsynet, så skal du bruge en antenne. Norlys hjælper dig med at bestille en, når du bestiller TV-pakken.

TV-kort og TV-boks

Hvis du vælger at få din TV-pakke leveret via TV-kort og TV-boks får du kortet tilsendt din adresse, når du bestiller pakken. Selve boksen skal du også have anskaffet dig. Når du har begge dele indsætter du TV-kortet i TV-boksen, og tilslutter hele molevitten til dit TV.

Disse byer dækker Norlys med TV

Norlys dækker intet mindre end hele Danmark med sine TV-pakker. Årsagen skal bl.a. findes i de mange måder, du kan modtage Norlys TV-pakkerne på. For hvis ikke det er via antenne eller TV-kort, så kan du altid modtage din TV-pakke via Norlys Play. Alt, dette kræver, er nemlig blot en internetforbindelse – og hele Danmark er dækket af rigtig hurtig internet i enten bredbåndsløsninger eller fibernettet.

Med andre ord kan du trygt bestille en TV-pakke hos Norlys – også selvom du bor i udkantsdanmark, på sydhavsøerne eller hvor end du befinder dig.

Opsigelse og vilkår

På TV-abonnementer og TV-pakker hos Norlys er opsigelsesvarslet løbende måned + en måned. Dette gælder, hvis du ikke i øjeblikket er i nogen bindingsperiode – normalt er bindingsperioden 6 måneder fra bestillingsdatoen.

Se øvrige produkter: