Denne side er reklamefinansieret

Bredbånd hos Norlys

Overvejer du at anskaffe dig bredbånd fra Norlys? 

Så læs med herunder, hvor vi giver dig en komplet indføring i Norlys’ internet- og bredbåndsservice. Så er du godt klædt på til at træffe en beslutning.

Priser på bredbånd hos Norlys

Norlys tilbyder simple, faste priser på bredbånd. 

For 179 kr. pr. md. de første 6 måneder kan du få en 1.000/100 Mbit bredbåndsforbindelse til dit hjem. Det er en konkurrencedygtig pris på bredbånd, der er blandt de laveste på markedet i Danmark. Efter de første 6 måneder stiger prisen til 279 kr. pr. måned – og selvom denne pris ikke er helt lige så konkurrencedygtig vælger mange at beholde deres abonnement efter opstartsperioden. Hvis du gerne vil skifte abonnement herefter kan du frit gøre det – for bindingsperioden er blot 6 måneder.

Hvis du gerne vil sikre, at alle hjørner i din bolig har den samme optimale internetforbindelse, kan du vælge Norlys’ “Internet Plus”-pakke til 199 kr. pr. md. de første 6 måneder – herefter 299 kr. pr. md. Her får du den samme bredbåndsforbindelse, men med op til 4 WiFi-extendere med i pakken. Ved at installere disse WiFi-extenders rundt omkring i din bolig sikrer du dig en komplet dækning i hjemmet, uanset hvor du er.

Hvis du ønsker at se hvilke Fibernet-muligheder, der er hos Norlys, kan du læse mere på vores side om Fibernet hos Norlys.

Du kan ikke tilkøbe installation hos Norlys

Det er desværre ikke muligt at tilkøbe installation af dit bredbånd hos Norlys. Bestiller du bredbånd hos Norlys skal du altså selv stå for opsætningen, når du får udstyret leveret.

Heldigvis er det ikke svært at installere udstyret. Norlys inkluderer en trin-for-trin-vejledning til opsætningen i alle pakker, som tager dig i hånden, og vejleder dig igennem processen.

Hvis der er behov for et tekniker-besøg i forbindelse med bestillingen – fx hvis der skal foretages et stikskifte – så klarer Norlys dette for dig uden beregning. Under bestillingsprocessen bliver du gjort opmærksom på det, hvis der er behov for et teknikerbesøg på din adresse.

Dækning: Se om du kan få bredbånd fra Norlys

Norlys dækker det meste af Danmark med sine internetløsninger – og hvis du ikke kan få almindeligt bredbånd på din adresse, så er der en god sandsynlighed for, at du stadig kan få leveret internet gennem fibernettet.

Du kan tjekke om Norlys dækker dit område med bredbånd på siden her. Indtast blot din adresse i feltet “Adressetjek” – så får du et overblik over de services fra Norlys, der er tilgængelige for dig.

Hvor hurtigt bredbånd kan du få hos Norlys?

Norlys tilbyder bredbånd med én simpel hastighed: 1.000/100 Mbit. En 1.000 Mbit-bredbåndsforbindelse er en hurtig forbindelse, der dækker langt de fleste behov, du måtte have. Her kan du frit streame alle de film og TV-serier, du vil, lytte til endeløse baner af streamet musik, og surfe rundt på nettet som du plejer – helt uden afbrydelser og ventetider. Hvis I er flere i husstanden med de samme behov kan en 1.000 Mbit-forbindelse også nemt klare det. Hastigheden på dette bredbånd egner sig også fint til langt de fleste gaming-behov, hvis du gerne vil spille online.

Routere

Når du bestiller bredbånd fra Norlys vil du få leveret en pakke med udstyr, der skal installeres i hjemmet før din bredbåndsforbindelse er live. I denne pakke finder du et modem og en router, der skal installeres og kobles sammen.

Modemmet skal installeres i modem-stikket i dit hjem – det er modemmet, der modtager internet-signalet fra Norlys. Den medfølgende router skal kobles til modemmet. Routeren sørger for, at internet-signalet sendes trådløst ud i alle hjemmets rum. Hvis du har købt et “Internet Plus”-abonnement fra Norlys får du tilsendt ekstra WiFi-extenders, som du skal installere rundt omkring i hjemmet. De sørger for, at den trådløse internetforbindelse er lige stabil i alle hjemmets rum.

Du modtager en installationsvejledning sammen med dit udstyr. Typisk tager det blot 10-20 minutter at opsætte det hele, fra du pakker udstyret ud og til du er på nettet i hjemmet.

Erhverv: Få bredbånd til din virksomhed hos Norlys

Du kan også få bredbånd til erhverv med Norlys som leverandør af internettet. Norlys’ bredbånd til erhverv kører over fibernettet, hvilket sikrer stabil drift og hurtige upload-hastigheder. 

Som erhvervskunde hos Norlys har du flere muligheder, når det kommer til hastigheden på dit erhvervs-bredbånd – men det er også til nogle lidt højere priser.

For en 100/100 Mbit forbindelse skal du betale 439 kr. pr. md. Med en 100/100 Mbit forbindelse får du dækket de mest grundlæggende behov i en lille virksomhed, som fx internetsurfing, bestilling og behandling af ordrer, samt intern koordinering via virksomhedens online intranet.

For en 250/250 Mbit forbindelse skal du betale 499 kr. pr. md. En 250/250 Mbit forbindelse åbner internettet lidt mere op for virksomheden. Her får I en hurtig, stabil forbindelse, der kan klare et videoopkald eller to, hvis der er flere, der skal være online på samme tid.

For en 500/500 Mbit forbindelse skal du betale 569 kr. pr. md. Hvis jeres virksomhed har mange medarbejdere, der alle arbejder løbende med kommunikation, koordinering og opkald over internettet, så er en 500/500 bredbåndsforbindelse nok et minimumskrav.

For en 1000/1000 Mbit forbindelse skal du betale 439 kr. pr. md. Dette er forbindelsen, vi anbefaler til langt de fleste virksomheder, der har flere medarbejdere, der alle skal kobles på en bredbåndsforbindelse uden flaskehalse af nogen art.

Årsagen til de højere priser på internet til erhverv skal bl.a findes i det estimerede forbrug samt behov for hurtig service i tilfælde af problemer med forbindelsen. Mange moderne virksomheder har nemlig et højt data-forbrug, og er konstant koblet op på internettet. Og hvis noget går galt, så skal det fixes – og hellere i går end i morgen. Norlys tager højde for dette, og merprisen er ikke markant.

Opsigelse

Internet hos Norlys kan opsiges med en måneds varsel, med mindre du som kunde stadig er i binding hos Norlys. Bindingsperioden for nye bredbåndskunder hos Norlys er i udgangspunktet 6 måneder.

Du kan opsige dit abonnement via telefon (70 11 50 00), mail (send en besked via Mit Norlys) eller pr. brev (til Tietgensvej 4, 8600 Silkeborg).

Tjek driftstatus

Oplever du forstyrrelser på din internetforbindelse fra Norlys? Så kan du tjekke driftstatus på dit internet, inkl. planlagte afbrydelser og servicearbejde, på siden her.

Se øvrige produkter: