Denne side er reklamefinansieret

Fibernet hos Norlys

Overvejer du at bestille lynhurtigt fibernet fra Norlys til dit hjem?

Herunder giver vi dig et komplet overblik over alt, du skal vide, når du bestiller fibernet fra Norlys. Bliv godt klædt på til at komme på nettet i dag – læs med herunder.

Priser på fibernet hos Norlys

Norlys tilbyder to forskellige løsninger til dig, der ønsker at komme på fibernettet. Begge løsninger indeholder den samme hastighed – men ikke nødvendigvis den samme dækning derhjemme.

Med Fibernet fra Norlys får du en forbindelse på 1.000/1.000 Mbit for 279 kr. pr. md. de første 6 måneder – herefter 379 kr. pr. md. Forbindelsen er lynhurtig på både download- og upload-hastigheden, hvilket garanterer dig en rendyrket internet-motorvej i dit hjem – uden forstyrrelser.

Med “Fibernet Plus” fra Norlys får du ligeledes en forbindelse på 1.000/1.000 Mbit for 299 kr. pr. md. de første 6 måneder – herefter 399 kr. pr. md. Forskellen på Fibernet Plus og den “almindelige” fibernetløsning fra Norlys er, at du med Fibernet Plus får tilsendt op til 4 ekstra WiFi-extenders i udstyrspakken. Med disse WiFi-extenders er du sikret en super stærk forbindelse i selv de fjerneste kroge i dit hjem.

Norlys installerer ikke dit fibernet-udstyr

Hvis du har brug for hjælp til at installere dit nye fibernet-udstyr må vi desværre skuffe dig – for Norlys tilbyder i øjeblikket ikke hjælp til installationen af dit nye fibernet-udstyr.

Til gengæld vil de sende en tekniker ud for at sikre, at du kan oprette forbindelse til fibernettet på din adresse, hvis de er i tvivl. Fibernettet er nemlig den dag i dag stadig under udrulning i hele Danmark – og selvom der ligger fibernet i dit område er det ikke sikkert, at din bolig er koblet op på det. 

Selve installationen af dit udstyr må du altså klare selv – eller få en bekendt til at hjælpe dig. Det er heldigvis ikke særlig svært, og Norlys sender altid en trin-for-trin vejledning med i pakken, når du modtager dit internet-udstyr.

Dækning: Se om du kan få fibernet fra Norlys

Fibernettet er en relativt ny internetløsning i Danmark, og det er stadig ved at blive udrullet til alle landsdele. Du kan se, om du bor et sted, hvor du kan få fibernet, via Norlys’ adressetjekker. Indtast blot din adresse – så finder siden lynhurtigt ud af om du kan få fibernet.

Hvis du ikke kan få fibernet er der ingen grund til at fortvivle. Norlys tilbyder nemlig også almindeligt bredbånd via kabel – og hvor fibernettet ikke dækker, der kan du næsten være sikker på, at du alligevel godt kan få bredbånd. Og der går ikke mange år, før alle danske husstande vil kunne koble sig op på en fibernet-forbindelse. Du kan læse mere om bredbånd hos Norlys her.

Hvor hurtigt fibernet kan du få hos Norlys?

Norlys tilbyder én hastighed for alle, der ønsker fibernet gennem dem: 1.000/1.000 Mbit.

Med en 1.000/1.000 Mbit-forbindelse kan du frit boltre dig på nettet med hvad end hjertet begærer. Her er der praktisk talt ingen begrænsninger – heller ikke selvom I er flere i husstanden, der bruger internettet på livet løs på samme tid.

Om vi taler streaming af musik, film, TV-serier eller gaming på højt plan – det hele kan lade sig gøre for alle familiens medlemmer med en 1.000/1.000 Mbit fibernetforbindelse. Det er da også netop derfor, at fibernet-løsninger er blevet så populære som de er.

Routere

Når du bestiller fibernet fra Norlys får du tilsendt en pakke med alt det nødvendige udstyr til opsætningen – herunder modemmet, routeren samt de nødvendige kabler, der skal til. Fibernettet leverer internet via optiske kabler, der trækkes under jorden, og ind i din bolig. Når du skal installere dit fibernet skal du altså først have lokaliseret det optiske kabels placering i din bolig (og du må endelig ikke lave nogen “knæk” på ledningen!). Tilslut det optiske kabel til dit modem, og routeren ligeså – og få begge tilsluttet et strømstik. Herfra er det blot om at tænde for apparatet, og følge vejledningen i de instrukser, der følger med i guiden. Så er du på nettet i løbet af ganske få minutter.

Hvis du har valgt “Fibernet Plus” fra Norlys får du desuden også tilsendt op til 4 ekstra WiFi-extenders, som sikrer en jævn, lynhurtig internetforbindelse i hele dit hjem. Det er let at installere WiFi-extenderne, når først selve internettet er oppe at køre i dit hjem.

Erhverv: Få bredbånd til din virksomhed hos Norlys

For virksomheder er det vigtigere end nogensinde før at have en stabil, hurtig opkobling til internettet – hele døgnet rundt. Og dét er præcist hvad en fibernet-forbindelse fra Norlys kan give til din virksomhed.

Når du ønsker fibernet til erhverv tilbyder Norlys lidt flere valgmuligheder, når det kommer til hastighed.

For en 100/100 Mbit forbindelse skal du betale 439 kr. pr. md. Denne løsning er til virksomheden med flere medarbejdere, der har et grundlæggende behov. I er ikke alle på internettet hele tiden, men det hænder fra tid til anden, at der er flere, der skal bruge det på samme tid.

For en 250/250 Mbit forbindelse skal du betale 499 kr. pr. md. Med en 250/250 Mbit forbindelse til virksomheden får I mere fart for pengene. Med denne opkobling kan op til 10 medarbejdere frit deltage i online video-opkald på samme tid – uden problemer.

For en 500/500 Mbit forbindelse skal du betale 569 kr. pr. md. Hvis behovet i virksomheden er i en større orden, så skal løsningen selvfølgelig være tilsvarende. Med en 500/500 Mbit-fibernetløsning får I internet med en kapacitet, der ikke lader sig ramme af selv 20 medarbejdere, der virkelig prøvede på samme tid.

For en 1.000/1.000 Mbit forbindelse skal du betale 649 kr. pr. md. Hvis jeres virksomhed har brug for en sand all-you-can-eat-internet-buffet, så får I internet ad libitum med en 1.000/1.000 Mbit forbindelse.

Opsigelse

Hvis du har et abonnement på fibernet hos Norlys, og du ønsker at opsige dit abonnement, så kan du enten gøre det ved at ringe til Norlys kundeservice på tlf.: 70 11 50 00, eller sende dem en mail via Mit Norlys-selvbetjeningen.

Der er altid 30 dages opsigelse på internet fra Norlys, med mindre du er i en bindingsperiode – som i udgangspunktet løber 6 måneder.

Tjek driftstatus

Selvom fibernettet giver den hurtigste og mest driftsikre internetforbindelse, du kan finde i Danmark, så er der selvfølgelig nogle gange, hvor det ikke virker som det skal. Og hvis du oplever, at forbindelsen helt er røget, så skyldes det som oftest, at der i øjeblikket udføres planlagt service- eller renoveringsarbejde i dit område.

Du kan finde en aktuel driftstatus for Norlys’ internet og fibernet her.

Se øvrige produkter: