TDC bredbånd anmeldelse

TDC er klart den store sværvægter i branchen og har været det i mange år. De har de største markedsandele og dem som har størst indvirkning på priser og produkt udbud. TDC er ikke en af de billige udbydere af bredbånd.

Er det de billige produkter du er efter, skal du ikke overveje at tegne et abonnement hos dem. Til gengæld har TDC en fremragende service og ekstra produkter som er koblet på deres bredbånds abonnementer.

For eksempel kan du få TDC Play med i købet når du tegner et bredbåndsabonnement. Det er mange penge værd, og kan sagtens retfærdiggøre den højere pris. Med TDC Play kan du få adgang til et utal af fede musik numre som du kan lytte til hvor og når som helst.

Løsninger og muligheder

TDC bredbånd tilbyder ret fornuftige løsninger, selv om det udadtil ikke ser helt sådan ud. Deres højeste bredbåndshastighed er sat til 20 Mbit pr. sekund. Man skal lige være klar over at de 20 Mbit er garanteret hastighed, men at du kan få helt op til 40 Mbit pr. sekund som standard løsning.

Når det gælder upload hastighed kan du få helt op til 2 Mbit pr. sekund hvilket er rigeligt for den almindelige internet bruger. Der er ikke mulighed for 4G hastighed med TDC bredbånd men deres 3G hastighed er den bedste på markedet i Danmark.

Der følger ofte gratis oprettelse med i kontrakten, men du har ikke mulighed for at tegne et abonnement uden binding.

  • Op til 20 Mbit/s download
  • Op til 2 Mbit/s upload
  • 4G hastighed: JA
  • Gratis oprettelse: JA
  • Mulighed for ingen binding: NEJ

Bemærk at ingen binding og oprettelse typisk kun gælder ved specifikke løsninger og ikke på samtlige produkter.

Du kan sammenligne markedets bedste bredbåndsløsninger på vores forside.

TDC bredbånd erfaringer

Selvom vi roste TDC’s kundeservice er det ikke alle kunder, der er lige tilfredse. De fleste klager går på dårlig service og meget lange telefon ventetider. TDC bredbånds hastighed er også et område der vækker bekymring hos flere af deres kunder.

Nu er utilfredse kunder og klager normalt hos alle udbyderne på bredbåndsmarkedet, men du bør alligevel kende til de mest udbredte problemstillinger fra vurderingssider som Trustpilot. Med en score på 4.1 ligger de nemlig blandt de lavest ratede i branchen.

Er TDC godt?

I og med at TDC ikke får alt for høj karakter på Trustpilot og ikke er særlig populære blandt deres kunder, bliver man fristet til at sige at du bør overveje dine alternativer. I hvert fald medmindre du er eksisterende kunde, for her kan der opnås fordele i form af rabatter og lignende.

Vi har her udvalgt er par andre relevante anmeldelser: