Denne side er reklamefinansieret

Oister mobilt bredbånd anmeldelse

Med de mange bredbåndsnetløsninger på markedet i dag, kan det være svært at overskue hvilke muligheder man har, når man gerne vil tegne en ny bredbåndskontrakt.

Men med vores anmeldelse af Oister bredbånd kan du nemt og hurtigt få et overblik over de fordele og ulemper, der er hos dem.

Løsninger og muligheder med Oister

Med Oister bredbånd har du mange muligheder, hvor du nemt og enkelt kan vælge den løsning, som passer bedst til dine behov. Uanset om du har behov for høj hastighed eller lav hastighed vil du kunne finde det hos Oister.

Du kan selv vælge hvilken hastighed du gerne vil have, men der er et loft, som hedder 20 Mbit/s download hastighed. Du skal være opmærksom på at der ikke er mulighed for at få 4G hastighed hvilket er ved at blive normen nu om dage.

Der er gratis oprettelse hvilket betyder at der ingen ekstra omkostninger er i forbindelse med oprettelsen af abonnementet. En meget vigtig ting du skal være opmærksom på er det faktum at det ikke er altid tilfældet med ingen binding. Ingen binding er kun gældende i specifikke tilfælde ikke gældende ved samtlige løsninger. Et overblik over de vigtigste funktioner finder du forneden:

  • Op til 20 Mbit/s download
  • 4G hastighed: NEJ
  • Gratis oprettelse: JA
  • Mulighed for ingen binding: NEJ

Erfaring med Oister

Oister har været til stede på det danske marked siden 2008, hvor de markedsførte sig med mobilt bredbånd og billige mobilabonnementer. Igennem årene har deres virksomhed og udbud af produkter vokset, mens mange efterhånden har stiftet bekendtskab med Oister. De fleste danskere har meget positiv erfaringer med Oister.

De positive ting, som kan fremhæves, er de gode priser og fornuftig hastigheder, som bliver tilbudt. Der er langt mindre bøvl med deres bredbåndsløsninger, end du finder hos mange af de øvrige udbydere.

Af de negative ting kan fremhæves relativ dårlig dækning og lang ventetid når man skal kontakte kundeservice. Derfor anbefales det at kontakte kundeservice via e-mail hvor responstiden er meget fornuftig. Vores generelle positive erfaring med Oister bakkes op af Trustpilot, hvor de med en score på 7,6, ligger i den høje ende af skalaen i forhold til konkurrenterne.

Fakta om Oister

Oister blev grundlagt og lanceret i Danmark i 2008 hvor det primære fokus har været mobilt bredbånd, men siden 2010 har de tilbudt billige abonnementer til mobiltelefoner. Siden deres indtræden på det danske marked har de vundet flere priser og blev kåret som det bedste mobilselskab i 2013.

Det er her at du får klart mest for pengene, men spørgsmålet er bare om deres bedste til pengene, er godt nok til dig.