Bredbånd med gratis oprettelse

Vi hjælper dig derfor med at skabe det store overblik over markedet. En ting du skal være opmærksom på er, at flere og flere udbydere tilbyder gratis oprettelse. Normale startpriser er på 299-999 kroner, så gratis oprettelse er bestemt værd at gå efter.

Oversigt: Gratis oprettelse af internet

Se oversigten med billige løsninger, hvor du kan få bredbånd med gratis oprettelse.

Vær altid opmærksom på alt der står i kontrakten med udbyderen. For eksempel er Waoo bredbånd gratis i oprettelse så længe der allerede er gravet fiberkabler, der hvor din ejendom ligger. Hvis dette ikke er tilfældet, vil der følge ekstra oprettelsesomkostninger med.

Derudover skal du være opmærksom på hvilke bredbåndspakker, som der bliver tilbudt i forbindelse med den gratis oprettelse. Det er ikke altid at alle internetløsninger er mulige på din adresse.

Du kan derfor med fordel besøge flere af udbyderne via oversigten, for at undersøge hvilke typer bredbånd din husstand kan få. I de store byer har du typisk både mulighed for fibernet, telefonstik og Kabel-TV.

Hvad koster oprettelsen normalt?

Oprettelsesomkostninger svinger meget fra udbyder til udbyder. Dette kan afhænge af forskellige faktorer. Omkostninger kan afhænge af hvilken form for bredbånd du gerne vil have. Derudover er der forskel på prisen, afhængigt af om der er tale om fibernet eller bredbånd som leveres via tv-ledning.

De normale omkostninger ligger typisk på 299-999 kr. Så meget kan være sparet, ved at vælge udbydere hvor det er gratis.

Vær også opmærksom på bindingsperioden

6 måneder er standard

Du bør ikke kun være opmærksom på oprettelsesgebyret, men ligeledes hvilke bindingsperioder den enkelte løsning indebærer. For de fleste vil tre dele være væsentlige i beslutningsprocessen: Prisen, hastigheden og bindingsperioden.

Her er oprettelsen naturligvis en del af den samlede pris, men du bør altid vide hvor længe du binder dig for. Som det fremgår i oversigten vil det generelt være 6 måneder, da det er relativ standard hos udbyderne.