Denne side er reklamefinansieret

Kviknet: Se produkter, priser, driftsstatus, anmeldelser, mm.

kviknet-logo

Vi gør opmærksom på at Kviknet er blevet en del af Ewii

Kviknet er en relativt ny udbyder af internet – både bredbånd og fibernet – i Danmark. Virksomheden startede op i 2013, og har siden da leveret internetløsninger til både private og foreninger.

Kviknet har siden begyndelsen skilt sig ud ved at være blandt de bedste internetudbydere til at presse priserne nedad. Hos Kviknet fokuserer man nemlig på at nedbringe de omkostninger, der ikke direkte leder til en bedre service for kunden. Og et af de områder, man tydeligt kan se det på, er, at Kviknets hjemmeside hverken er specielt meget udbygget, eller har haft besøg af en designer.

Herunder kan du læse mere om Kviknets internet-service.

Fordele ved at være kunde hos Kviknet

Der er flere fordele ved at være kunde hos Kviknet. Herunder har vi samlet 3 af de primære:

  • Lynhurtigt internet til lave priser
  • Ingen bindingsperiode
  • Spar 300 kr. på din næste internetregning, hvis du anbefaler Kviknet til en ven

Læs mere om hver enkelt fordel herunder.

Fordel 1: Billigt internet med fart over feltet

Dét, som Kviknet er kendt for, er deres lave priser på hurtigt internet. De konkurrerer med de billigste på markedet, og tilbyder op til 1.000/1.000 Mbit på en fiberforbindelse til priser, der svarer til et almindeligt mobilabonnement.

Med andre ord: Hos Kviknet får du masser af internet for pengene – og det er ikke budgettet, der skal bekymre dig, når du er internetkunde hos dem.

Fordel 2: Ingen bindingsperiode

Kviknet slår ikke sig selv specielt meget på dette punkt – men vi ved alle hvor træls det kan være at være i binding, når man nu bare gerne vil skifte selskab. Og hos Kviknet er du på intet tidspunkt omfattet af en bindingsperiode. Denne fordel står de ret alene med i branchen.

Det er selvfølgelig ikke fordi vi tænker, at du skal regne med at ville opsige dit internet-abonnement hos Kviknet. Anmeldelserne af selskabet er ret gode – mere om det længere nede.

Hos Kviknet er du dog stadig omfattet af et opsigelsesvarsel på 30 dage – men det er meget normalt i branchen.

Fordel 3: Spar penge – anbefal Kviknet til en ven

Kviknet har et “Anbefal til en ven”-program, hvor du har mulighed for at spare penge på din internet-regning. For hver gang du anbefaler Kviknet til en ven, der efterfølgende tegner et internet-abonnement, får du 300 kr. fratrukket din næste regning. Hvis du er en flittig spreder af ordet om Kviknet kan du altså få noget, der ligner en gratis internetforbindelse på denne måde.

Kviknet – produkter og services

Kviknet tilbyder få, simple bredbånds- og fibernet-løsninger til kunder i hele landet. Kviknet har som sådan ikke en produktportefølje, som de skilter med på deres hjemmeside. I stedet kan du blot indtaste din adresse på siden her, og så vil Kviknet fortælle dig hvilke internet-løsninger, der er tilgængelige for din bolig – inkl. priser.

Herunder giver vi dig et overblik over de produkter, du kan købe hos Kviknet.

Fibernet: Fra 100/100 Mbit til 1.000/1000 Mbit. Med fibernet får du fart på din internetforbindelse, og skal ikke bekymre dig om hvorvidt internettet kan følge med.

Bredbånd: Fra 26/7 Mbit til 300/50 Mbit. Med en bredbåndsforbindelse fra Kviknet får du dækket det mest grundlæggende internetbehov – og i nogle områder kan du også få ekstra fart på.

Kviknet driftstatus

Du kan til hver en tid tjekke op på Kviknets driftsstatus – enten hvis du selv oplever problemer med internettet, eller hvis du vil vide om der er planlagte driftsforstyrrelser i dit område i nærmeste fremtid.

Kviknet Trustpilot: Se anmeldelser af Kviknet

Anmeldelserne af Kviknet er generelt gode. 2 ud af 3 kunder giver Kviknet topkarakter – og her betoner anmeldelserne særligt, at kunderne er glade for de lave priser og den gode service.

Nogle af de dårlige anmeldelser fortæller om problemer ved flytning af internettet, eller at hastigheden ikke er som lovet. I nogle tilfælde er der også opstået en fejl, når kunderne får lovet fibernet på deres adresse – hvor det så efterfølgende kan konstateres, at kablerne ikke er lagt i jorden. Ved de dårlige anmeldelser virker Kviknet dog til at være hurtige i deres opfølgning.

Du kan finde Kviknets Trustpilot-side her – så kan du selv læse op på de nyeste anmeldelser.

Opsigelse

Kviknet er kendte for at tilbyde internet uden binding – men der er et opsigelsesvarsel på 30 dage på alle deres internet-løsninger. 

Du kan til hver en tid opsige dit abonnement hos Kviknet ved at ringe til deres kundeservice på tlf.: 88 44 11 12. Du kan også sende dem en mail med din opsigelse på kundeservice@kviknet.dk. I mailen skal du huske at inkludere dit fulde navn, adresse, kundenummer og den e-mailadresse, som er koblet på abonnementet.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp til dit udstyr, eller oplever problemer med dit abonnement, så kan du kontakte Kviknets kundeservice på tlf.: 88 44 11 12. Telefonen har åbent mandag til torsdag fra kl. 9-16, og fredag fra kl. 9-15. 

Du kan også sende kundeservice en mail på kundeservice@kviknet.dk