Denne side er reklamefinansieret

Bredbånd hos Kviknet

Vi gør opmærksom på at Kviknet er blevet en del af Ewii

Så kan du med fordel læse med herunder. På 3 minutter fortæller vi dig alt du skal vide, når du tegner dig op som kunde hos Kviknet.

Muligheder for bredbånd hos Kviknet

Hos Kviknet er det centrale produkt den enkle, billige bredbåndsløsning. Hos Kviknet er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for mere end du får.

Alle Kviknets priser er skræddersyede til dig og den bredbåndsløsning, de kan levere til din adresse. Og det kan svinge meget, alt efter hvor i landet du bor. Netop derfor har Kviknet heller ikke nogen fast portefølje af produkter og services, som de skilter med på deres hjemmeside.

I udgangspunktet skal du regne med at kunne få en bredbåndsforbindelse på alt fra 26/7 Mbit, og op til 300/50 Mbit. Hvor hurtigt internet du kan få afhænger af din adresse – du kan hurtigt tjekke Kviknets udbud af produkter til dig ved at indtaste din adresse på siden her.

Med en 26/7 Mbit forbindelse kan du foretage dig alt det, du normalt laver på internettet. Tempoet er lidt under middel, så hvis I er flere i husstanden, der skal deles om den samme forbindelse, bør du overveje at opgradere hastigheden på dit bredbånd.

Hvis du derimod får en 300/50 Mbit bredbåndsforbindelse, så kan hele familien koble sig på den samme internetforbindelse uden problemer. I kan frit streame hver jeres film fra hver jeres værelse – og ingen af jer vil opleve knas på forbindelsen af dén grund.

Hvis du ønsker dig endnu hurtigere internet end dét, vi har listet ovenfor her, kan det også være, at Kviknet kan tilbyde dig en fibernet-forbindelse. Det vil de gøre dig opmærksom på, når du indtaster deres adresse i systemet.

Installation hos Kviknet

Som det er tilfældet med de fleste andre bredbåndsudbydere tilbyder Kviknet heller ikke installation på din adresse – det skal du selv stå for.

Dog er det ofte klaret på små 20 minutter. Du skal blot følge den installationsmanual, som du får tilsendt af Kviknet sammen med dit udstyr.

Dækning: Se om du kan få bredbånd fra Kviknet

Kviknet dækker stort set hele Danmark med bredbånd. Dog er hastigheden på den bredbåndsforbindelse, du kan få fra Kviknet, forskellig alt efter hvor i landet du bor.

Du kan nemt tjekke hvilke bredbåndsløsninger, der er tilgængelige på din adresse. Alt, du skal gøre, er blot at indtaste din adresse i feltet på siden her – så fortæller Kviknet dig på 10 sekunder hvad de kan tilbyde.

Hvor hurtigt bredbånd kan du få hos Kviknet?

Kviknet tilbyder bredbåndsløsninger med en hastighed på op til 300/50 Mbit. Det er et tempo, der ligger lidt over middelhastigheden på de fleste bredbåndsløsninger i Danmark. Med denne fart skal du ikke regne med at støde på problemer med internethastigheden.

Med en hastighed på bredbåndet på 300/50 Mbit kan du:

  • streame 6 4K-videoer på én gang
  • streame 180 Zoom-opkald på én gang
  • streame 990 Spotify-sange på én gang
  • streame 60 HD-videoer på Youtube på én gang

Med andre ord er 300/50 Mbit mere end tilstrækkeligt til langt de fleste husstande.

Erhverv: Få bredbånd til din virksomhed hos Kviknet

Kviknet har ikke en erhvervs-sektion til deres hjemmeside – men Kviknet er alligevel en foretrukken udbyder for virksomheder. Årsagen skal findes i deres billige priser, der både gælder for private såvel som til erhvervsbehov.

Hvis du ønsker bredbånd fra Kviknet til din virksomhed skal du kontakte dem på tlf.: 88 44 11 12. De har åbent mandag til torsdag fra kl. 9-16, fredag fra kl. 9-15.

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige dit internet hos Kviknet kan du altid komme til det – der er nemlig ingen bindingsperiode på nogen af deres produkter. Opsigelsesfristen er 30 dage.

Du kan opsige din bredbåndsaftale med Kviknet ved at ringe til dem i deres åbningstider på tlf.: 88 44 11 12. Du kan også sende dem en mail på kundeservice@kviknet.dk, hvor de ofte svarer tilbage samme dag. Husk at inkludere dit fulde navn, din adresse, dit kundenummer samt den e-mail, der er brugt til abonnementet i e-mailen til dem.  

Tjek driftstatus

Kviknet har generelt en stabil drift, og du skal være uheldig, hvis du kommer til at opleve forstyrrelser på forbindelsen. Du kan altid tjekke den nuværende driftsstatus på siden her – og det vil også fremgå, hvis de har planlagte driftsforstyrrelser for dit område i nærmeste fremtid.

Se øvrige produkter: