Denne side er reklamefinansieret

Fibernet hos Kviknet

kviknet-logo

Overvejer du at tegne et abonnement på fibernet hos Kviknet?

Så læs med her på siden, hvor vi på 3 minutter fortæller dig alt det, du skal vide om fibernetsløsninger hos Kviknet. Så er du godt klædt på til at træffe en beslutning.

Muligheder for fibernet hos Kviknet

Kviknet har ikke et fast udbud af fibernet-løsninger på sin hjemmeside. I stedet kan du nemt og hurtigt finde ud af præcist hvilke internet-muligheder, Kviknet tilbyder dig på din adresse. Du skal blot indtaste din adresse på siden her – så præsenterer Kviknet dig for de løsninger, der er tilgængelige for din bolig.

Hvis du kan få fibernet på din adresse giver Kviknet dig op til 4 valgmuligheder (og nogle gange færre, alt afhængig af din adresse):

En 100/100 Mbit fibernet-forbindelse.
Dette er typisk nok til den almindelige familie, hvor forældre såvel som børn forbruger af internettet.

En 250/250 Mbit fibernet-forbindelse.
De fleste familier får aldrig brug for mere, uanset hvor mange I er i husstanden.

En 500/500 Mbit fibernet-forbindelse.
Dobbelt så hurtig som 250/250 Mbit forbindelsen.

En 1000/1000 Mbit fibernet-forbindelse.
Dette er internet ad libitum-løsningen, hvor det i praksis er umuligt at ramme kapacitetsloftet på fibernet-forbindelsen.

Fælles for alle Kviknets fibernet-løsninger er, at du får internet til meget lave priser. Det ligger centralt i Kviknets koncept at være konkurrencedygtig på prisen – så du er sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget, uanset hvilken løsning du vælger hos Kviknet.

Installation hos Kviknet

Kviknet tilbyder ikke installation af fibernet-udstyret på din adresse. Det skal du selv gøre.

Når du modtager udstyret fra Kviknet med posten vil der i kassen være en lille manual, der vejleder dig gennem opsætningsprocessen. Det er nemt for de fleste, og tager typisk ikke mere end en 20 minutters tid.

Kviknet har også lavet en fiks, lille video, der vejleder dig i hvordan du skal installere dit fibernet-udstyr. Du kan finde Kviknets video på denne side.

Hvor hurtigt fibernet kan du få hos Kviknet?

Kviknet tilbyder fibernet med hastigheder på op til 1.000/1.000 Mbit. Det er mere end rigeligt – uanset jeres behov. 

Langt de fleste mærker slet ikke til forskellen, hvis hastigheden ligger mellem 250 Mbit og 1.000 Mbit. Hvis Kviknet tilbyder dig flere forskellige muligheder mht. internettets hastighed på din adresse, så kan du med fordel spare penge ved at vælge den løsning, der skruer en smule ned for hastigheden.

Erhverv: Få fibernet til din virksomhed hos Kviknet

Kviknet tilbyder ikke fibernet til erhverv på sin hjemmeside som sådan – men det betyder selvfølgelig ikke, at virksomheden ikke kan være kunde hos Fibernet. Faktisk har Kviknet længe været blandt landets foretrukne udbydere af bredbånd og fibernet for virksomheder landet over – igen grundet Kviknets lave priser, som mange virksomheder selvfølgelig også drager gavn af.

Hvis du ønsker fibernet fra Kviknet til din virksomhed kan du kontakte deres kundeservice på tlf.: 88 44 11 12. De har åbent mandag til fredag fra kl. 9-16, og fredag fra kl. 9-15. 

Opsigelse 

En af de store fordele ved Kviknets produkter – herunder også fibernet – er, at der ikke er nogen bindingsperiode, når du tegner et abonnement. Der er blot et opsigelsesvarsel på 30 dage fra Kviknet modtager din opsigelse, hvilket er standard i branchen.

Du kan melde din opsigelse til Kviknet på tlf.: 88 44 11 12. Du kan også sende dem en mail med din opsigelse på kundeservice@kviknet.dk. Husk at inkludere dit fulde navn, adresse, kundenummer samt den e-mail, som dit abonnement hos Kviknet er knyttet op til.  

Tjek driftstatus

Kviknet er kendte for deres stabile forbindelser, og har meget sjældent forstyrrelser i driften. Hvis du alligevel oplever knas på forbindelsen kan du nemt tjekke Kviknets nuværende driftsstatus på siden her. Her vil du også kunne se, hvis Kviknet i nærmeste fremtid planlægger driftsforstyrrelser i dit område ifm. service og øvrigt arbejde.

Se øvrige produkter: