Ewii: Se fordele, produkter, priser, anmeldelser, mm.

Ewii

Ewii (tidligere “Trefor”) er en dansk energikoncern, der har rødder helt tilbage til 1867. Koncernen arbejder i dag for en bæredygtig overgang til grøn energi, og er med til at sætte fokus og skub på den grønne omstilling. Virksomheden skiftede navn til “Ewii” i 2016, hvilket markerer deres fornyede fokus på det bæredygtige område.

Ewii udbyder flere forskellige produkter. Ud over de primære produkter, som er energi, vand og varme i trekantsområdet og på Bornholm, udbyder Ewii også fibernet og TV-pakker. Det er særligt de sidste to, som vi vil sætte fokus på i denne artikel.

Herunder hiver vi luppen frem, og zoomer lidt ind på Ewii som udbyder af internet og TV. Vi skal både kaste et blik på alle de fordele og ulemper, der følger med det at være kunde hos Ewii, og så kaster vi også blikket på hvad nuværende og tidligere kunder siger om selskabet. Løbende drysser vi også lidt ekstra brugbare informationer om selskabet, der kan være relevant for dig, hvis du er interesseret i at blive kunde.

Læs med, og find ud af om Ewii er noget for dig.

Fordele og ulemper ved at være kunde hos Ewii

Når vi udelukkende skal tale om Ewii’s udbud af fibernet og TV-pakker, så er der en række fordele og ulemper knyttet til det at være kunde hos dem. Herunder gennemgår vi de fordele og ulemper, der springer os mest i øjnene.

Fordele ved Ewii

 • Som kunde hos Ewii støtter du en virksomhed med et grønt fokus
 • Gode, billige priser på både fibernet og TV-pakker
 • Ofte gode kampagnetilbud til nye kunder på udvalgte produkter
 • Fremragende, gratis låne-router følger med fibernet
 • Gratis nedgravning af fiberkabler fra vejskel til bolig + gratis montering af fiberboks
 • Tilbyder udvidet fortrydelsesret (tilfredshedsgaranti) på 30 dage
 • Rabat på TV-pakker fra Allente, hvis du er fiberkunde

Ulemper ved Ewii

 • Mange dårlige anmeldelser på Trustpilot – særligt af fibernettet
 • Ikke de billigste på markedet

Ewii – produkter og services

Ewii gør sig til som leverandør af både el, vand og varme – og selvfølgelig også fibernet og TV-pakker. Herunder vil vi give et overblik over alle Ewii’s internet- og TV-produkter.

Fibernet fra Ewii

Når du vil bestille fibernet fra Ewii kan du med fordel lægge ud med at se, om du overhovedet kan modtage det. Det er nemlig ikke alle husstande i Danmark, der kan modtage fibernet – heller ikke fra Ewii. Du kan nemt tjekke, om du har adgang til fibernettet, ved at indtaste din adresse i Ewii’s adressetjekker på denne side.

Ewii tilbyder 4 fibernet-pakker, som du frit kan vælge imellem. Den primære forskel mellem pakkerne er hastigheden, der er inkluderet i dit internetabonnement.

 • Fiber 100: 100/100 Mbit (inkl. gratis låne-router)
 • Fiber 300: 300/300 Mbit (inkl. gratis låne-router)
 • Fiber 500: 500/500 Mbit (inkl. gratis låne-router)
 • Fiber 1.000: 1.000/1.000 Mbit (inkl. gratis låne-router)

Fælles for alle Ewii’s fibernet-pakker er, at du får gratis installation og nedgravning af kabler med i købet. Hos mange andre selskaber skal du betale et ekstra gebyr for denne del, så det er en stor fordel. 

Derudover tilbyder Ewii en 30 dages tilfredshedsgaranti på fibernettet. Du kan betragte det som en udvidet fortrydelsesret, som normalt ellers blot er på 14 dage. Dette er også ret eksklusivt i branchen. Og hvis du senere gerne vil opsige, så kan du gøre det når som helst – Ewii har nemlig ingen binding på deres fibernet.

TV-pakker fra Ewii

Ewii udbyder alle sine TV-pakker i samarbejde med Allente (tidligere Canal Digital & Viasat Consumer). Igennem dette samarbejde tilbyder Ewii 3 TV-pakker, alle med 20% rabat ift. Allentes egne priser:

 • Stream Basic: 17 TV-kanaler & 1 streamingtjeneste (herunder bl.a. DR’s kanaler, TV2, TV3, TV3 Puls, TV3 Plus og Viaplay Film & Serier)
 • Stream Standard: 36 TV-kanaler & 2 streamingtjeneste (herunder bl.a. alt fra Stream Basic, Nickelodeon, Discovery, National Geographic, History Channel, streamingtjenesten BBC og meget mere)
 • Stream Premium: 44 TV-kanaler & 2 streamingtjeneste (herunder bl.a. alt fra Stream Standard, Eurosport, TV2 Sport, TV3 Max, TV3 Sport og meget mere)

Rabatten forudsætter, at du enten er el- eller fibernet-kunde hos Ewii. Bemærk, at der er 6 måneders binding på TV-pakker gennem Ewii.

Hvem ejer Ewii?

Ewii er et aktieselskab ejet af Ewii koncernen, som spænder over flere forskellige selskaber.

Ewii driftstatus

Hvis du oplever knas på fibernet- eller TV-forbindelsen, så kan det skyldes planlagt driftsarbejde i dit område. Du kan til hver en tid få et overblik over alle aktuelle og kommende planlagte driftssager på Ewii’s driftsinfoside.

Ewii Trustpilot: Se anmeldelser af Ewii

Ved at kaste et blik på Ewii’s Trustpilot-side kan du lynhurtigt få et godt overblik over kundernes egne udtalelser om virksomheden.

Ewii scorer et middelmådigt 3,6 ud af 5 mulige stjerner på Trustpilot. Det er ikke prangende, men det er heller ikke det værste, vi har set blandt virksomheder i internet-branchen. Du skal dog også huske på, at dette gennemsnit tager alle anmeldelser af selskabet med – også kunder, der modtager andre produkter end lige fibernet og TV-pakker fra Ewii.

Hvis man tager et isoleret kig på de anmeldelser, der omhandler fibernet og TV-pakkerne, så er anmeldelserne meget blandede. De gode anmeldelser kommer fra kunder, der overordnet set er tilfredse med det produkt, de har fået. Blandt de dårlige anmeldelser fremhæver flere kunder, at der er problemer med ventetiden på teknisk support. Andre fortæller, at fiberadgangen har været lukket i urimelig lang tid af ukendte årsager.

Kundeservice

Som noget eksklusivt har Ewii døgnåben teknisk support på fibernettet, hvis du oplever problemer med dit produkt. Du kan fange teknisk support på tlf.: 70 55 55 56. Alternativt kan du sende dem en mail på fibersupport@ewii.dk

Hvis du vil have fat i kundeservice til mere generelle spørgsmål eller problemer, så kan du fange dem på tlf.: 70 55 55 55. Mail på kundeservice er ewii@ewii.dk.

Kundeservice har åbent alle hverdage fra kl. 8.30-20.00, og i weekenderne og på helligdage fra kl. 10.00-16.00.

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige dit fibernet- eller TV-abonnement hos Ewii, så skal du ringe kundeservice op på tlf.: 70 55 55 55.

Der er ingen binding på fibernet fra Ewii, så her kan du opsige når du vil. Der er dog et 30 dages opsigelsesvarsel.

På TV-pakker fra Ewii er der 6 måneders binding, og 30 dages opsigelse.