Fibernet hos Ewii

Ewii

Hvis du gerne vil på Danmarks hurtigste internet via fibernettet, og Ewii er blandt dem, du overvejer, så brug lige et par minutter på at læse med her på siden.

Her har vi samlet alle de informationer, du har brug for at vide om Ewii’s fibernet, så du ikke selv skal til at gennemtrimme internettet. Her får du både et overblik over alle Ewii’s fibernet-produkter, øvrige vilkår du skal være opmærksom på, dækning og meget mere.

Læs med, og find ud af om fibernet fra Ewii er noget for dig.

Muligheder for fibernet hos Ewii

Hos Ewii kan du vælge mellem 4 forskellige fibernet-pakker. Dem giver vi dig et hurtigt overblik over herunder.

  • Ewii’s Fiber 100: 100/100 Mbit (inklusiv gratis låne-router)
  • Ewii’s Fiber 300: 300/300 Mbit (inklusiv gratis låne-router)
  • Ewii’s Fiber 500: 500/500 Mbit (inklusiv gratis låne-router)
  • Ewii’s Fiber 1.000: 1.000/1.000 Mbit (inklusiv gratis låne-router)

Som du kan se herover er den primære forskel på de forskellige fibernet-pakker fra Ewii altså den hastighed, du får på internettet. Men der er også flere andre ting, du får med i alle pakker. Herunder får du overblikket.

Øvrige vilkår for Ewii’s fibernet

Når du bestiller fibernet fra Ewii, så kommer det altid helt uden binding. Du får desuden 30 dages fortrydelsesret (Ewii kalder dette tilfredshedsgaranti), i modsætning til de normale 14 dage.

Ewii’s fibernet er fantastisk let at finde ud af. For det første, så kommer du ikke til at betale for ekstra skjulte gebyrer, når du bestiller hos dem. Det gælder også, selvom du måske skal have nogle teknikere på besøg for at foretage noget gravearbejde for at få fiberkablerne fra vejskellet og ind til din bolig. Du skal ikke selv betale for det – kun for selve månedsprisen for abonnementet. Dette ser vi ikke mange andre steder, hvor der ikke er nogen bindingsperiode på fibernettet.

Derudover får du altid en gratis låne-router med, når du bestiller fibernet hos Ewii. Låne-routeren har Ewii udvalgt fra flere bedst-i-test-undersøgelser, så du er garanteret en god router, der kan dække selv større boliger med WiFi.

Dækning: Se om du kan få fibernet fra Ewii

Hvis du er interesseret i at få internet fra Ewii er det selvfølgelig en god ide først og fremmest at tjekke, om du overhovedet kan få det. Ewii arbejder ikke med et dækningskort som sådan, men du kan indtaste din adresse i Ewii’s adressetjekker på siden her

Så kan du på et øjeblik finde ud af, om Ewii også dækker det område, du bor i.

Installation hos Ewii

Når du skal have fibernet fra Ewii, så er der faktisk ikke så meget, du selv skal gøre. Du vil efter bestillingen modtage en pakke med routeren og de nødvendige kabler og adaptere. Den skal blot sluttes til dit fiber-modem og til strøm, og så er du på nettet.

Hvis du ikke allerede har et fiber-modem installeret, så skal der graves kabler ind til din bolig. Dette skal du ikke selv stå for – Ewii sender nogle teknikere ud for at foretage arbejdet. Det er selvfølgelig helt gratis. Teknikerne graver både fiberkabler ind til din bolig, trækker dem igennem væggen, og installerer dem i en fiber-boks, som du selvfølgelig heller ikke skal betale noget for.

Det kunne ikke være nemmere. Og jo – for hvis du alligevel støder på tekniske problemer undervejs, så har Ewii’s tekniske support på fibernet døgnåbent. Dem kan du altid fange på tlf.: 70 55 55 56.

Hvor hurtigt fibernet kan du få hos Ewii?

Ewii tilbyder fibernet med hastigheder op mod 1.000/1.000 Mbit. Langt de fleste personer og familier har slet ikke brug for så hurtig en hastighed – men det er altså det højeste, du kan få her.

Mange kan nemt nøjes med en 300/300 Mbit-løsning, eller en forbindelse på 500/500 Mbit. Og det er selvfølgelig også billigere.

Erhverv: Kan du få fibernet til din virksomhed hos Ewii?

Selvom Ewii er leverandør af mange erhvervsløsninger, når det kommer til vand-, varme- og energiforsyning, så gælder det desværre endnu ikke for fibernettet. Hvis du som virksomhed gerne vil koble din forretning op på en hurtig fibernet-forbindelse, så anbefaler vi, at du får fat i en udbyder, der skræddersyer fibernet-pakker til erhverv.

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige dit fibernet hos Ewii, så kan det som regel nemt lade sig gøre.

Du skal melde din opsigelse til Ewii via telefon: 70 55 55 55. Når Ewii modtager din opsigelse vil der gå 30 dage før du er ude af abonnementet.

Der er ingen binding på fibernet fra Ewii, og du skal også huske, at du har hele 30 dages fortrydelsesret hos virksomheden. Du skal gøre det eksplicit over for Ewii i telefonen, hvis det er fortrydelsesretten, du vil gøre brug af (de kalder det “tilfredshedsgaranti” – dette ord kan du også nævne overfor dem).

Tjek driftstatus

Hvis du oplever knas på fibernettet, så kan problemerne skyldes planlagt driftsarbejde i dit lokalområde. Du kan altid finde et opdateret overblik over aktuelle og kommende driftssager her.