Denne side er reklamefinansieret

TV-pakker hos Ewii

Ewii

Vil du sikre underholdningen til de sene weekendaftener? Og overvejer du i den forbindelse en TV-pakke fra Ewii? Så kan du med fordel bruge et par minutter på siden her.

Her har vi nemlig samlet alle brugbare informationer om Ewii’s TV-pakker på ét sted, så du ikke selv skal ud og lede efter dem på internettet. Vi gennemgår både de forskellige pakker, du kan vælge imellem, og zoomer ind på de øvrige betingelser, du også skriver dig op til som abonnent. Du får også overblik over installationsprocessen, hvis du har spørgsmål til den del.

Læs med, og find ud af om TV-pakker fra Ewii er noget for dig.

Overblik: Ewii’s TV-pakker

Ewii tilbyder alle sine TV-pakker i samarbejde med Allente – tidligere Canal Digital & Viasat Consumer. Når du bestiller TV-pakken gennem Ewii har du adgang til det samme udvalg, men til en 20% lavere pris end du skulle bestille, hvis du bestilte TV direkte gennem Allente.

Herunder giver vi dig overblikket over de TV-pakker, du kan vælge imellem hos Ewii.

TV-pakker hos Ewii

Ewii tilbyder i alt 3 forskellige TV-pakker. Dem kan du få et hurtigt overblik over herunder.

  • Stream Basic: 17 TV-kanaler + 1 streamingtjeneste (inkl. bl.a. DR’s kanaler, TV2, TV3, TV3 Puls, TV3 Plus og Viaplay Film & Serier)
  • Stream Standard: 36 TV-kanaler + 2 streamingtjeneste (inkl. bl.a. alt fra Basic-pakken, Nickelodeon, Discovery, National Geographic, History Channel, streamingtjenesten BBC og meget mere)
  • Stream Premium: 44 TV-kanaler + 2 streamingtjeneste (inkl. bl.a. alt fra Standard-pakken, Eurosport, TV2 Sport, TV3 Max, TV3 Sport og meget mere)

Vilkår for Ewii’s TV-pakker

Når du bestiller en TV-pakke fra Ewii er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Lad os starte med noget af det, der kan gøre lidt ondt.

For det første, så skriver du dig op til en bindingsperiode på 6 måneder. Opsigelsesperioden er derudover 30 dage.

Derudover skal du også være el- eller fibernetkunde hos Ewii, hvis du vil modtage en TV-pakke med rabat igennem dem. Hvis du ikke i forvejen er kunde hos Ewii, så kan du stadig godt modtage TV (forudsat, at du har en anden fibernet-forbindelse), men uden rabatten. I dette tilfælde giver det lige så god mening at bestille TV-pakken direkte fra Allente selv.

Til gengæld er bestillingen lynhurtig. Du kan nemlig få alle dine TV-kanaler leveret direkte via internettet. Konkret betyder det, at der som regel ikke går meget mere end 2 minutter fra du har bestilt, til du har adgang til hele TV-pakkens udbud af kanaler.

Stream dit TV fra Ewii på alle dine enheder

En af de helt store fordele med TV-pakker fra Ewii er, at du får adgang til alle dine TV-kanaler på alle dine enheder. Altså – ikke bare på dit fjernsyn, men også på computeren, din tablet og selvfølgelig på mobil-telefonen. Så løber du aldrig tør for tid til at følge med i hvad der sker på din yndlingskanal.

For at streame din TV-pakke som abonnent skal du logge ind på Allente – de har også en app, som du kan gøre det fra. Den kan du installere på både mobilen og tabletten. Hvis du har et Smart-TV kan du også logge ind direkte fra fjernsynet, og nyde godt af alle dine kanaler samme aften som du har bestilt.

Installation af TV-pakken

Installation af TV fra Ewii er fantastisk nemt. Når du bestiller kan du vælge at få en Allente Box med i købet. Når du modtager boksen skal den kobles til internettet, og efterfølgende til dit fjernsyn. Og så er du på. 

Nemmere bliver det ikke. Og jo, alligevel – for du kan selvfølgelig til hver en tid se alle dine kanaler på dine øvrige enheder gennem Allentes app.

Opsigelse

Hvis du har en TV-pakke fra Ewii, og du gerne vil opsige den, så skal du rette henvendelse til Ewii’s kundeservice på tlf.: 70 55 55 55.

Når du melder din opsigelse går der 30 dage – så er du ude af dit abonnement. Du kan selvfølgelig fortsætte med at se dine TV-kanaler i den resterende udløbsperiode efter din opsigelse.

Husk, at du er i 6 måneders binding, når du tegner et abonnement på TV-pakker hos Ewii.

Se øvrige produkter: