Denne side er reklamefinansieret

Bredbånd 30 mbit

Her på siden kan du få et bedre overblik over, om 30 Mbit bredbånd er den rigtige hastighed for dig. Det afhænger nemlig af en række faktorer, og det er ikke altid lige let at gennemskue sine behov, når det gælder internetforbindelse.

Vi gør det enkelt at sammenligne priser og udbydere, så du nemt kan finde den bedste løsning for dig. Læs med her og find det billigste bredbånd på 30 Mbit/s.

Sammenlign priser på bredbånd 30 mbit/s

Der findes naturligvis flere udbydere på markedet, som tilbyder løsninger på 30 Mbit, og du kan komme til at spilde mange penge hver måned, hvis du blot vælger det første og det bedste tilbud uden at sætte dig ind i sagerne. Det er nemlig nødvendigt at sammenligne selskaberne, inden du vælger. Ikke blot på den månedlige pris, men også på download- og uploadhastighed, øvrige vilkår samt eventuelle ekstra omkostninger i forbindelse med oprettelse eller lignende.

Der kan godt være individuelle forskel mellem tilbuddene, selvom hastigheden er 30 Mbit/s. Eksempelvis bør du altid tjekke, om uploadhastigheden som minimum er 5 Mbit, hvis du bruger din computer til at videochatte eller uploade større filer.

Med oversigten får du overblik over dine forskellige alternativer for 30 Mbit bredbånd, og du kan nemt se hvilke løsninger, der er billigst, samt hvilke hastigheder, de tilbyder for upload og download. Samtidig kan du klikke dig ind på de relevante selskabers hjemmesider for at læse nærmere om deres specifikke tilbud og vilkår.

30 mbit er perfekt op til 3 personer

Hastigheden på bredbånd rangerer i dag lige fra 2-3 Mbit og helt op over 100 Mbit/s, og det er ikke helt ligegyldigt, hvad du vælger. Med en hastighed på 30 Mbit vil 3-4 personer frit kunne anvende nettet, som de vil, uden problemer med hastigheden. Mange bruger i dag deres computer eller tablets til at streame film eller serier på nettet, og det kræver en del af dit bredbånd.

Generelt siger man, at det kræver ca. 8-10 Mbit per enhed, der skal streame i HD kvalitet, så tre personer vil altså sagtens kunne se online film på samme tid med 30 Mbit bredbånd. Har du meget høje krav til kvaliteten og ønsker den bedste 4K-kvalitet, så kræver det omkring 25 Mbit, så her vil der altså ikke være meget mulighed for, at andre kan bruge internettet samtidig, uden at det går ud over kvalitet og hastighed.

Bredbånd på 30 Mbit er derfor et rigtig godt valg til en mindre familie eller hvis du bor i lejlighed, hvor 3-4 forskellige enheder skal kunne være på samtidig og anvende internettet frit med surf, streaming, online spil osv.

Test din nuværende forbindelse, inden du vælger hastighed

Det er en rigtig god idé at tjekke din eksisterende forbindelse, inden du vælger en ny. Det kan du nemt gøre på nettet, hvor du kan måle din upload- og downloadhastighed i løbet af ganske kort tid. Så får du et indblik i, hvor mange Mbit du har tilgængelig nu, og derfor også hvor mange du har brug for i fremtiden.

Så tjek din nuværende forbindelse og brug derefter oversigterne her på siden til at finde de udbydere af bredbånd, som er bedst og billigst for dig.