Denne side er reklamefinansieret

Telmore bredbånd anmeldelse

Telmore er ejet af TDC og en af de meget kendte og dygtige leverandører af bredbånd. De har været på markedet siden 2003 og kan i dag tilbyde både mobilt bredbånd og telefoni.

Hele deres program kan kun købes, ændres og afbestilles via internettet. Der er ingen personlig service hvilket gør det muligt for Telmore at holde priserne nede. Du kan få deres mobile bredbånd til meget fornuftige priser, i den lave ende af prisskalaen – både på farten og til hjemmet.

Det forhindrer dog ikke Telmore i at tilbyde høje bredbånds hastigheder til deres kunder. Deres meget store service pakker, bliver leveret via TDC netværk, hvilket betyder at du kan få 4G hastigheder. Disse er lidt dyrere end de gængse 3G hastigheder.

Telmore’s mobile bredbåndsløsninger

Telmore’s mobile bredbånd tilbyder ret imponerende hastigheder med deres mange service pakker. Deres download hastigheder går helt op til 71 Mbit pr. sekund, hvilket er mere end rigeligt for den almindelige internetbruger.

Med disse hastigheder kan du både streame film og musik uden nogen form for forsinkelse. Det bliver leveret med 4G hastigheder til en lidt højere pris end deres 3G pakker. Omvendt får du en rigtig hurtig og stabil internetforbindelse.

  • Op til 71 Mbit/s download
  • Op til 500 GB
  • 4G hastighed: JA
  • Gratis oprettelse: NEJ
  • Mulighed for ingen binding: JA

Bemærk at ingen binding og oprettelse typisk kun gælder ved specifikke løsninger og ikke på samtlige produkter.

Gå til Telmore bredbåndsoversigten her.

Erfaringer med Telmore

Telmores kunder er generelt meget tilfredse, når man kigger på det generelle bredbåndsmarked. De fleste kunder er begejstret over både netværk, dækningen, hastigheden af deres internet såvel som stabiliteten af forbindelsen. 4G netværket får meget ros af kunderne.

Erfaringen bliver bekræftet af deres Trustpilot score på 6,9 i skrivende stund. Det gør dem til en af de mest anmelderroste udbydere i branchen.

Er Telmore bredbånd godt?

Telmore bredbånd må siges at være en af de bedre udbydere på den danske marked. De har mange forskellige service pakker, som dækker de flestes behov. Disse services bliver leveret på en af Danmarks bedste netværk, af TDC, hvilket betyder at deres 4G netværk er stabilt og godt.

Deres løsninger er ikke alene billigere end de fleste, men den er samtidigt en af de mest stabile og bedste på markedet.

Telmore er enkelt at komme i gang med

Det er nemt at komme i gang med deres bredbåndsløsninger, omend deres reklamevideo beskriver det fra den sjove side.