Unotel mobilt bredbånd: Se pakker, priser, dækningskort mm.

unotel

Hvis du skal have mobilt bredbånd, og Unotel er i kikkerten, så bør du bruge et par minutter på at læse med her.

Vi har nemlig samlet alle de relevante informationer om Unotels mobile bredbåndsløsninger, så du ikke selv skal til at finde dem. 

Her finder du alt, lige fra et overblik over Unotels mobile bredbåndsprodukter, dækningskort, overblik over øvrige betingelser og vilkår, og meget mere. Så kan du nemt sammenligne med andre, og du kan være sikker på, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser efter du har handlet.

Så tag 2 minutter ud af dit program, læs med på siden her, og find ud af om mobilt bredbånd fra Unotel er noget for dig.

Overblik: Mobilt bredbånd fra Unotel

Hos Unotel kan du i alt vælge mellem 7 forskellige produkter, når vi taler mobilt bredbånd. Dem får du et overblik over herunder.

  • Unotel Mobilt bredbånd 1: 5 GB data (inkl. 4G)
  • Unotel Mobilt bredbånd 2: 25 GB data (inkl. 4G)
  • Unotel Mobilt bredbånd 3: 75 GB data (inkl. 4G)
  • Unotel Mobilt bredbånd 4: 200 GB data (inkl. 4G)
  • Unotel Mobilt bredbånd 5: 500 GB data (inkl. 4G)
  • Unotel Mobilt bredbånd 6: 1.000 GB data (inkl. 4G)
  • Unotel Mobilt bredbånd 7: 1.000 GB data (inkl. 5G)

Betingelser, når du køber mobilt bredbånd hos Unotel

Når du køber mobilt bredbånd hos Unotel, så er der en række betingelser, du skal være obs på. Unotels hjemmeside er gammel, og de er nemlig ikke lige gode til at skilte med alt det, der ellers kunne være rart at vide som kunde. Herunder får du vores anmærkninger.

For det første, så kommer der ikke en gratis låne-router med i købet. Du kan godt vælge en dongle når du tjekker ud, men routeren skal du selv have, hvis du vil smække det mobile internet på et WiFi-signal.

For det andet, så skal du være obs på oprettelsesgebyret. Selvom Unotel blot sender dig et SIM-kort, når du bestiller mobilt bredbånd, så er oprettelsesgebyret desværre ikke sluppet fra deres side af endnu.

For det tredje, så kan du “kun” få 5G i pakke nr. 7. Hvis du gerne vil have mobilt bredbånd med 5G, så er der altså kun én løsning her: En pakke med 1.000 GB data. Til gengæld kan vi fortælle, at mobilt bredbånd med 5G inkl. i pakken endnu ikke er så normalt, som man ellers skulle tro. Unotel er ret eksklusive på dette punkt.

Hvilket mobilnetværk benytter Unotel?

Unotel benytter sig af TDC’s mobilnetværk, der er blandt landets bedste, når det kommer til dækning, kapacitet og udrulningen af 5G-master. Med andre ord skal du ikke regne med at få problemer med signalet, når du køber mobilt bredbånd fra Unotel.

Dækningskort: Her får du god signal hos Unotel

Hvis du gerne vil være ekstra sikker på et godt signal, og en stabil forbindelse, inden du køber mobilt bredbånd fra Unotel, så kan du kaste et blik på TDC’s dækningskort her.

Kan du få 5G mobilt bredbånd hos Unotel?

Ja, det kan du godt! Og det er faktisk ret eksklusivt – for der findes kun en 3-4 andre udbydere på det danske marked, der kan give dig det samme.

For at få mobilt bredbånd med 5G fra Unotel skal du vælge pakke 7 – altså, deres største pakke mobilt bredbånd med 1.000 GB data inkluderet. Du skal være ekstra opmærksom, da denne pakke kommer i to varianter – en med 4G, og en med 5G.

Erhverv: Få mobilt bredbånd til din virksomhed

Du kan nemt få mobilt bredbånd til virksomheden hos Unotel.

Deres hjemmeside er dog ikke så forfærdeligt sigende for hvilke løsninger, de kan tilbyde dig. Eller også er den lidt for sigende. For deres faste udbud af mobilt bredbånd-pakker til erhverv matcher 100% deres udbud til private. 

Ja, det er faktisk svært at få øje på hvad forskellen er på Unotels to siderer – ud over overskriften, som specificerer målgruppen, er alt andet på siderne nemlig ens.

Du kan selvfølgelig også altid tage fat på Unotels kundeservice for at høre mere om hvad de kan tilbyde din virksomhed. Du fanger dem på tlf.: 70 15 16 04.

Installation

Når du modtager mobilt bredbånd fra Unotel, så foregår installationen meget simpelt. Alt, du får tilsendt, er nemlig et SIM-kort (og en USB-dongle, hvis du har tilvalgt den ved checkout).

Hvis du blot har modtaget et SIM-kort, så skal denne sættes i den enhed, du gerne vil have på internettet. Når du har gjort det, og hvis dit abonnement er trådt i kraft, så vil du være på internettet.

Hvis du har modtaget en USB-dongle, så vil SIM-kortet allerede være placeret i denne. Så skal du blot sætte donglen i USB-porten på din enhed, og så er du på nettet.

Driftsstatus

Hvis du oplever problemer med forbindelsen til det mobile netværk hos Unotel, så kan det skyldes driftsproblemer eller -arbejde. Læs mere om driftsinformationerne hos virksomheden her.

Opsigelse og vilkår

Hvis du er mobilt bredbånd-kunde hos Unotel, og ønsker at opsige, så skal du rette henvendelse til kundeservice på tlf.: 70 15 16 04. Her skal du melde din opsigelse mundtligt.

Der er ingen binding på mobilt bredbånd fra Unotel, men du har 30 dages opsigelse. Du kan selvfølgelig også gøre brug af din 14 dages fortrydelsesret, hvis det er for nyligt, at du er blevet kunde hos Unotel.