OK mobilt bredbånd: Se pakker, priser, dækningskort mm.

OK

Hvis du har brug for mobilt bredbånd, og overvejer OK som din kommende udbyder, så brug lige et par minutter på at læse med herunder.

Her har vi nemlig samlet alle informationer, du har brug for at vide om OK’s mobile bredbånd. Vi giver dig et overblik over OK’s mobile bredbåndspakker, driftsinformationer, dækning samt øvrige vilkår for dig som kunde. Så slipper du for selv at skulle bruge tid og energi på at trevle internettet igennem.

3 minutter – det er hvad det vil tage dig at få et overblik herunder. Så er du godt klædt på til at træffe en beslutning. God fornøjelse.

Overblik: Mobilt bredbånd fra OK

Hos OK kan du vælge mellem 6 forskellige pakker med mobilt bredbånd. Dem giver vi dig et overblik over herunder:

  • Pakke 1: Mobilt bredbånd med 7 GB data
  • Pakke 2: Mobilt bredbånd med 30 GB data
  • Pakke 3: Mobilt bredbånd med 75 GB data
  • Pakke 4: Mobilt bredbånd med 125 GB data
  • Pakke 5: Mobilt bredbånd med 300 GB data
  • Pakke 6: Mobilt bredbånd med 1.000 GB data

Vilkår som abonnent på mobilt bredbånd hos OK

Der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du bestller mobilt bredbånd fra OK.

For det første: Uanset hvilken pakke du vælger skal du ikke betale noget for oprettelsen eller forsendelsen. Du lægger ud med at betale en fast pris for den første måned, og efterfølgende får du en regning hver måned. Opsigelsesvarslet er 30 dage, og du har selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret fra første bestilling.

For det andet, så skal du huske, at du ikke får en gratis låne-router med i købet. Mobilt bredbånd hos OK kommer kun i form af et SIM-kort, som du får tilsendt. Kortet kan du enten benytte i en tablet, i en computer med SIM-slot, eller i din egen trådløse router.

Hvilket mobilnetværk benytter OK?

OK benytter sig af TT-netværket – Telias og Telenors netværk. TT-netværket er prisvindende, og er bl.a. blevet kåret som Danmarks Bedste Mobilnetværk (2022) af Teknologisk Institut. Så kan du altså være sikker på, at dækningen er god, stort set uanset hvor i landet du befinder dig.

Kan du få 5G mobilt bredbånd hos OK?

Selvom TT-mobilnettet indeholder 5G i udvalgte områder af Danmark er det desværre endnu ikke muligt at få 5G med i sit abonnement på mobilt bredbånd fra OK.

Teknologien er stadig ny, og man kunne forestille sig, at OK venter med at implementere 5G i sit mobile bredbånd indtil dækningen er fornuftig de fleste steder i landet.

Dækningskort: Her får du god signal hos OK

Hvis du gerne vil have mere syn for sagen, når det kommer til dækningen i dit område, kan du tjekke dette dækningskort ud. Så kan du nemt se hvor signalet er godt, og hvor hurtigt internet du kan få med mobilt bredbånd i dit område. 

Erhverv: Få mobilt bredbånd til din virksomhed

OK tilbyder en lang række forskellige produkter og services til det danske erhvervsliv. Men desværre er det ikke tilfældet med mobilt bredbånd – det tilbyder OK kun til private.

I kan selvfølgelig godt som virksomhed bestille mobilt bredbånd fra OK. Abonnementet vil i det tilfælde være registreret hos en privatperson, men internettet kan frit benyttes af virksomhedens medarbejdere. Her skal I blot være opmærksomme på, at kapaciteten er begrænset, og hvis I er mange medarbejdere, så vil selv den store datapakke hurtigt bruges op. 

Derfor anbefaler vi, at I leder jer om efter en anden udbyder, hvis I ønsker mobilt bredbånd til jeres virksomhed.

Installation

Det er nemt at installere mobilt bredbånd fra OK. Når du bestiller får du tilsendt SIM-kortet med posten, og herfra er det bare at putte kortet i din router, din tablet eller i din computer. Så vil de respektive enheder selv oprette forbindelse til internettet – selvfølgelig forudsat, at abonnementet er trådt i kraft.

Driftsstatus

Hvis du oplever problemer med forbindelsen hos OK kan det skyldes planlagt driftsarbejde i dit område. Du kan hurtigt få et overblik over aktuelle og kommende planlagte driftssager på denne side.

Opsigelse og vilkår

Hvis du har mobilt bredbånd hos OK, og du ønsker at opsige det, så er det heldigvis nemt. Du har 30 dages opsigelse, og ingen binding, så du kan melde din opsigelse når som helst.

Du skal melde din opsigelse til OK via en af følgende valgmuligheder:

  • Min OK (via login til hjemmesiden)
  • Mail: ok@ok.dk
  • Tlf.: 70 10 20 33