Call Me mobilt bredbånd: Se pakker, priser, dækningskort mm.

call me

Hvis du ønsker dig mobilt bredbånd, og leder efter en god udbyder, så er Call Me garanteret en af dem, du har i dit søgelys. Og med god grund, vel at mærke – for Call Me er en af de gode udbydere af mobilt bredbånd i Danmark.

Du behøver sådan set ikke at tage vores ord for det. Brug bare to minutter på at læse med her på siden, hvor vi blotlægger Call Me’s produkter inden for mobilt bredbånd. Vi gennemgår både dine valgmuligheder, signaldækningen, samt øvrige vilkår og fordele, som du får med i købet.

Så spar dig selv for tiden til at trevle nettet igennem efter informationer – og brug blot et par minutter her. Så bliver du godt klædt på til at træffe en beslutning. God fornøjelse.

Overblik: Mobilt bredbånd fra Call Me

Hos Call Me har de et relativt simpelt udbud af mobilt bredbånd. Du kan i alt vælge mellem 3 forskellige pakkeløsninger, der hver matcher et typisk forbrugsmønster.

  • Mobilt bredbånd (lille pakke): 6 GB data (inkl. gratis C-more samt rabat på Spotify Premium)
  • Mobilt bredbånd (mellem pakke): 100 GB data (inkl. gratis C-more samt rabat på Spotify Premium)
  • Mobilt bredbånd (store pakke): 1.000 GB data (inkl. gratis C-more samt rabat på Spotify Premium)

Vilkår som abonnement på mobilt bredbånd hos Call Me

Når du bestiller mobilt bredbånd hos Call Me, så er der nogle betingelser og vilkår, som du bør være opmærksom på. Dem har vi listet herunder – vi starter med det vigtigste først.

For det første, så tilbyder Call Me ikke en gratis låne-router, når du bestiller mobilt bredbånd. Derimod kan du under bestillingen vælge, om du ønsker at bestille en router oven i abonnementet. Den skal du betale kontant. Call Me har heldigvis nogle relativt billige men gode modeller, som du kan vælge imellem, og bestillingsprocessen er nem.

For det andet, så skal du også være opmærksom på, at der ikke er inkluderet roaming i dit abonnement på mobilt bredbånd. I øjeblikket er det desværre heller ikke noget, du kan tilvælge. Mon ikke det kommer i nærmeste fremtid?

En af de store fordele ved at vælge mobilt bredbånd fra Call Me er til gengæld, at du får en gratis streamingtjeneste med i købet. Du får nemlig fri adgang til C-more som kunde hos Call Me. Så er der masser af streaming og underholdning til dig, der elsker gode film og serier.

Hvilket mobilnetværk benytter Call Me?

Call Me benytter sig af TT-netværket, som drives af Telia og Telenor. TT-netværket har vundet mange priser for din fremragende dækning af hele Danmark. Bl.a. er netværket blevet kåret som årets bedste mobilnetværk (2022) af Teknologisk Institut.

Du kan altså være helt rolig, når du tager internettet fra Call Me med dig på farten. Der skal nok være rigtig godt med dækning, uanset hvor i landet du befinder dig.

Kan du få 5G mobilt bredbånd hos Call Me?

Selvom TT-netværket er ved at udrulle 5G i hele Danmark, så tilbyder Call Me endnu ikke en 5G-løsning for dig, der vil have mobilt bredbånd. Her må du i stedet nøjes med 4G-netværket – som alligevel også kan give fint med fart over feltet på forbindelsen. 

Og vi regner stærkt med, at Call Me udvider deres produktportefølje blandt mobilt bredbånd til også at inkludere 5G i nærmeste fremtid.

Dækningskort: Her får du god signal hos Call Me

Hvis du gerne vil have mere syn for sagen hvad angår din dækning hos Call Me, så kan du hurtigt kaste et blik på selskabets dækningskort. Det finder du her.

Erhverv: Få mobilt bredbånd til din virksomhed

Desværre har Call Me ikke et tilbud til virksomheder, der ønsker en erhvervsløsning på mobilt bredbånd.

Når det er sagt, så er der umiddelbart ikke noget til hinder for, at I kan bestille en mobil bredbåndsløsning til virksomheden igennem Call Me. Hvis I vælger at gøre dette, så er der dog nogle ting, som I skal være opmærksomme på.

For det første, så udbyder Call Me blot en 4G-løsning. Og her kan der altså være begrænset kapacitet på netværket, hvis der er mange medarbejdere, der skal deles om den samme forbindelse. Det helt afgørende er hvor god dækning, der er i jeres område.

Derudover kommer den store pakke mobilt bredbånd fra Call Me med en indbygget begrænsning på 1.000 GB. Hvis I er mange, der skal deles om den forbindelse, så risikerer I, at I kommer til at løbe tør for data inden udgangen af takseringsperioden.

Hvis I ønsker en mere fleksibel løsning bør I derfor overveje, om ikke en anden udbyder kan tilbyde jeres virksomhed et bedre erhvervsprodukt.

Installation

Det er nemt at installere mobilt bredbånd fra Call Me. Du kan enten vælge at bestille mobilt bredbånd udelukkende som SIM-kort, eller sammen med en router.

Hvis du har bestilt SIM-kort, så skal du blot putte kortet i din tablet eller din computer, når du modtager det. Så opretter den automatisk forbindelse til internettet, hvis dit abonnement er trådt i kraft.

Hvis du har bestilt mobilt bredbånd med en router, så skal du blot sætte SIM-kortet i routeren, og tilslutte den strøm. Så er du også på nettet i løbet af ingen tid.

Driftsstatus

Hvis du oplever knas på internetforbindelsen kan det skyldes planlagt driftsarbejde i dit område. Du kan altid opdatere dig selv med driftsarbejdet eller øvrige forstyrrelser på denne side.

Opsigelse og vilkår

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement på mobilt bredbånd hos Call Me, så skal du rette henvendelse via telefon til nummeret: 43 66 90 90 – tast 4 for opsigelse. Hos Call Me er du ikke i binding på mobilt bredbånd, men opsigelsesvarslet er 30 dage.

Da Call Me ikke tilbyder låne-routere er der intet udstyr, du skal huske at sende tilbage ved opsigelse.