Mobilic anmeldelse

Opdatering: Mobilic er blevet til Mit Tele, se mere information på mittele.dk hvis du er kunde hos Mobilic.

Når man er på udgik efter et nyt bredbåndsabonnement, vil Mobilic være et godt valg. For Mobilic bredbånd har rigtigt meget at byde på, uanset hvilken behov du måtte have. Det er et relativt lille selskab, som startede sin forretning på det danske marked i år 2000.

Sidenhen er det blevet opkøbt af DLG Tele, som deler dets ejerskab med Telia. Med andre ord er Mobilic et selskab, som har baglandet i orden og masser af know how. Vi ser nærmere på dem her i vores Mobilic anmeldelse.

Løsninger og muligheder

Når man besøger Mobilics hjemmeside for første gang, bliver man lidt overrasket over alle de muligheder der findes. Med Mobilic bredbånd kan du vitterligt finde lige præcist det, som du har brug for, uanset hvad dine ønsker måtte være.

Du kan vælge bredbåndshastigheder helt op til 5o Mbit/s download, og en upload hastighed som går helt op til 10 Mbit/s. Med deres bredbånd kan du også få 4G hastighed, som er det nyeste kriterium for mobilt bredbånd.

Der er gratis oprettelse, hvilket holder dine startomkostninger på et minimumsniveau. Der er mulighed for at få en trådløs router, men der er desværre ikke mulighed for ingen binding hos dem.

  • Op til 50 Mbit/s download
  • Op til 10 Mbit/s upload
  • 4G hastighed: JA
  • Gratis oprettelse: JA
  • Mulighed for ingen binding: NEJ
  • Trådløs router: JA

Gå til vores bredbåndsoversigt for at sammenligne udbydere.

 

Positive Mobilic erfaringer

De brugere, som benytter sig af Mobilic bredbånd kan berette om gode erfaringer med Mobilic. Deres programudbud er ret stort og på mange punkter minder det om DLG Teles programudbud. Deres dækning er meget fornuftig og dette skyldes især det faktum at de benytter sig af Telias og TDCs net.

Derfor skal du ikke bekymre dig om dækningen når du tegner et abonnement og priserne er ret lave, så du får virkeligt meget for pengene.

Vurderingen på Trustpilot er på 6,1. De fleste negative anmeldelser bunder dog ikke i særlige store eller alvorlige problemer, efter vores overbevisning. Så alt i alt mener vi, de kan være en god udbyder for dig.