Denne side er reklamefinansieret

Kazoom: Se fordele, produkter, priser, anmeldelser, mm.

Kazoom er et lavpris-selskab, der udbyder fibernet – og “kun fibernet”, som de selv siger. Kazoom gik i luften 1. januar 2021 under AURA-koncernen, der også ejer AURA Fiber og Waoo.

Centralt i Kazooms koncept er de lave priser på fibernet. Kazoom arbejder strategisk med lave omkostninger, så fibernet kan tilbydes så billigt som muligt til selskabets kunder. Konkret betyder det bl.a., at Kazoom ikke tilbyder andet end fibernet. Det betyder også, at der ikke er mulighed for at kontakte Kazoom telefonisk – kun via mail.

Kazoom er en komplet digitaliseret virksomhed, hvor kunderne skal betjene sig selv i hele processen. Hvis man kan finde ud af det er der rigtig billigt fibernet at hente. Men for kunder, der selv har svært ved at finde hoved og hale i hvordan man installerer sit internet, eller hvordan man får den bedste dækning i hjemmet, er Kazoom måske ikke den optimale udbyder.

Kaster man et blik på Kazooms hjemmeside er virksomhedens til tider lidt platte humor noget af det, der springer en i øjnene. De gør meget ud af at være sjove – og nogle gange er det måske mere forsøget, der tæller. Men billigt fibernet – ja, dét kan de altså finde ud af.

Læs med herunder, hvor vi går endnu mere i dybden med Kazoom som udbyder af fibernet i Danmark.

Fordele og ulemper ved at være kunde hos Kazoom

Som med alle internet-udbydere er der en række fordele og ulemper ved at være kunde hos Kazoom. Herunder lister vi nogle af dem.

Fordele ved Kazoom

 • Meget billigt fibernet
 • Ét produkt gør Kazoom til eksperter
 • Omfattende FAQ på hjemmesiden

Ulemper ved Kazoom

 • Ingen telefonisk kundeservice eller teknisk support
 • Begrænset geografisk dækning
 • Svært at finde rundt på selskabets hjemmeside
 • Bestillingsprocessen via formular er gammeldags
 • Ingen router følger med bestillingen – kun SIM-kort

Kazoom – produkter og services

Kazoom arbejder udelukkende med ét produkt: Billigt, lynhurtigt fibernet. 

Hos Kazoom får du en fibernet-forbindelse, der giver dig 1.000/1.000 Mbit hastighed. Med andre ord er det en hastighed, der aldrig kommer til at efterlade jer med en langsom forbindelse, uanset hvor meget I presser den. Den månedlige pris på abonnementet er lav, og selskabet har gratis oprettelse.

Klik her for at se selskabets aktuelle priser.

Dækning: Her kan du få Kazoom

Kazoom dækker desværre ikke hele Danmark. Hvis du ikke bor i et område, hvor du kan få Kazoom, henviser virksomheden til AURA. AURA har også et samarbejde med bl.a. Fastspeed om levering af internet via de samme kabler.

I følgende områder kan du få Kazoom:

 • Sjælland (dog ikke Nordsjælland)
 • Lolland-Falster og de øvrige, østlige sydhavsøer
 • Vejle-området
 • Djursland og Aarhus
 • Samsø

Hvis du vil se et komplet dækningskort, der præcist viser hvilke områder du kan få Kazoom i, kan du se det her.

Hvem ejer Kazoom?

Kazoom er ejet af AURA-koncernen. AURA er en kombineret fiber-, el-, TV- og streaming-koncern, der bl.a. også ejer Waoo. 

Aura er et andelsselskab, og derfor ejet af sine kunder. Koncernen har base i Østjylland, men leverer sine produkter og services til hele Danmark. AURA har også en lang tradition for at støtte lokale foreninger og holdsporten.

Kazoom driftstatus

Kazoom kører på AURA’s fibernet. Du kan til hver en tid tjekke den nuværende og kommende planlagte driftsstatus på nettet på siden her.

Kazoom Trustpilot: Se anmeldelser af Kazoom

Kazoom får generelt gode anmeldelser på Trustpilot. Ca. 3 ud af 4 kunder giver selskabet 5 ud af 5 mulige stjerner, og gennemsnitsanmeldelsen ligger på 4 stjerner.

Blandt de gode anmeldelser fremhæver kunderne bl.a., at forbindelsen er god og stabil, og at de er glade for de lave priser. 

De dårlige anmeldelser vægter særligt, at der er problemer i oprettelsesfasen. Og det er nok med god grund – for Kazoom har ikke en komplet digitaliseret proces, når man opretter sig. Om man kan få Kazoom er således baseret fra et skøn fra forbrugerens side, og det kan nemt tænkes at give ophav til problemer senere i bestillingsprocessen. Her er der plads til forbedringer hos Kazoom.

Kundeservice

Kazoom har ikke en telefonisk kundeservice, som du kan henvende dig til. Og det er desværre heller ikke så nemt at finde frem til deres kundeservice-mail på virksomhedens hjemmeside.

Hvis du vil i kontakt med Kazooms kundeservice skal du skrive til dem på kundeservice@kazoom.dk. Svartiden varierer, men du skal som regel ikke vente længe. Inden du skriver til dem anbefaler Kazoom selv, at du tager et kig på deres spørgsmål og svar-sektion på virksomhedens hjemmeside.

Opsigelse

Hos Kazoom er det relativt nemt at opsige dit abonnement. Du skal blot skrive til dem, og meddele din opsigelse på kundeservice@kazoom.dk

Der er 30 dages opsigelse på fibernet hos Kazoom, og ingen bindingsperiode. Du har selvfølgelig også ret til at fortryde dit køb fra 14 dage efter du bestiller. Her er det den samme mail, du skal henvende dig til.

Da Kazoom ikke låner dig en router i forbindelse med køb af fiber skal du selvfølgelig heller ikke returnere noget udstyr til dem, når du opsiger.