Denne side er reklamefinansieret

Fibernet hos Kazoom

kazoom-fibernet

Hvis du overvejer Kazoom som din næste udbyder af fibernet, så kan du med fordel læse med her.

Vi har samlet alt det, du skal vide om Kazooms fibernet på ét sted – så du ikke behøver at lede. Her giver vi dig overblikket over Kazooms produkter, dækning, vilkår og meget mere. Brug et par minutter på siden her, og find ud af om Kazoom skal være din næste udbyder af fibernet.

God fornøjelse.

Muligheder for fibernet hos Kazoom

Hos Kazoom arbejder de udelukkende med ét produkt: Lynhurtigt fibernet til billige penge. 

Faktisk skal man tage det med ét produkt ret bogstaveligt. For ikke nok med, at det kun er fibernet, som selskabet udbyder, så er det også kun én hastighed:

  • Fibernet-pakken: 1.000/1.000 Mbit (inkl. gratis oprettelse)

En 1.000 Mbit hastighed er i praksis en hastighed uden begrænsninger. Her kan du og resten af familien frit streame fra alle jeres enheder uden problemer.

Dækning: Se om du kan få fibernet fra Kazoom

Kazoom dækker ikke hele Danmark, men er derimod en lokalløsning for udvalgte områder. Bor du i et af følgende områder kan du få fibernet fra Kazoom:

  • Sjælland (Nordsjælland undtaget)
  • Lolland-Falster
  • Samsø
  • Djursland & Aarhus
  • Vejle-området

Du kan finde et komplet dækningskort over Kazooms områder på siden her.

Installation hos Kazoom

Desværre tilbyder Kazoom ikke en låne-router, som ved de fleste andre selskaber. Router og modem skal du selv skaffe.

Når du bestiller fibernet hos Kazoom bliver fibernet-forbindelsen til din bolig åbnet på den dato, du har bestilt nettet fra. Her skal du selv sørge for at forbinde modem og router med fiberstikket i din bolig. 

Hvis du endnu ikke har et indgående fiberkabel i boligen skal der en teknikers hjælp til. Her vil teknikeren komme ud og grave et kabel ind til boligen for dig. Hvis distancen fra gadens hovedkabel ind til boligen er mindre end 30 meter er det gratis. Hvis der er mere end 30 meter ind til din bolig vil du blive kontaktet med et tilbud på løsningen – og her skal du selv betale.

Hvor hurtigt fibernet kan du få hos Kazoom?

Kazoom tilbyder fibernet til tophastighed – og kun tophastighed. Du får en 1.000/1.000 Mbit fibernet-forbindelse hos Kazoom, når de leverer internet til dig. Det er en hastighed, der matcher de bedste hastigheder til privatforbrugere i Danmark.

Erhverv: Kan du få fibernet til din virksomhed hos Kazoom?

Kazoom har ikke en decideret erhvervssektion på deres hjemmeside – så et særligt fibernet-produkt til virksomheder kan du altså ikke få her.

Når det er sagt, så kan du selvfølgelig godt bestille Kazoom til din virksomheds adresse, hvis virksomheden ligger i et af de områder, hvor Kazoom arbejder. Her skal du blot være opmærksom på forbruget af internet i virksomheden. Hvis I er mange medarbejdere, så vil et uforholdsmæssigt højt forbrug kunne ses hos Kazoom. Her vil vi anbefale, at du i stedet finder fibernet til virksomheden via en anden udbyder.

Opsigelse

Det er nemt at opsige dit abonnement hos Kazoom. Alt, du skal gøre, er blot at sende en mail til deres kundeservice på kundeservice@kazoom.dk. Fortæl, at du gerne vil opsige, og lad dem vide hvornår du ønsker, at din opsigelse skal træde i kraft.

Kazoom har 30 dages opsigelse på deres fibernet. Konkret betyder det, at der går 30 kalenderdage fra de modtager din opsigelse til du tidligst kan være ude af abonnementet.

Til gengæld er der ingen bindingsperiode på fibernet fra Kazoom. Og du har selvfølgelig også din 14 dages fortrydelsesret, som du kan gøre brug af, hvis du fortryder.

Siden du ikke får en låne-router med, når du bestiller fibernet fra Kazoom, er der selvfølgelig heller ikke noget, du skal sørge for at returnere, når du opsiger dit abonnement.

Tjek driftstatus

Hvis du oplever knas på forbindelsen derhjemme kan det være på grund af planlagt driftsarbejde i dit område. Du kan altid tjekke nuværende og kommende forstyrrelser på din forbindelse på denne side.