Internet til sommerhus

Når du skal vælge internet til dit sommerhus, skal du gøre dig overvejelser om hvor ofte du anvender det og hvilke behov du har. De fleste sommerhuse ligger i udkants Danmark, så du bør vælge stærke udbydere, der kan fastholde en god og stabil forbindelse.

Vi giver dig overblikket og har lavet en top 5 over de bedre abonnementer på markedet, til dit sommerhus.

Top 5 bredbånd til sommerhuset

Billigt bredbånd til sommerhus

Det billigste bredbånd til sommerhuset afhænger af mange faktorer. Disse kan være om hvorvidt det er muligt at få bredbåndsforbindelsen eller om der i forvejen er råkobber. Du skal undersøge muligheden for at få forbrugsafregnet bredbånd eller et abonnement du kan sætte i bero, de måneder du alligevel ikke bruger det.

For at gøre det hele nemmere for dig, har vi lavet en oversigt ovenfor, hvor du kan sammenligne udbydere og priser. Det gør det helt ligetil, at finde den billigste løsning, der matcher dine krav.

Vælger du en af de billigere hastigheder og mindre selskaber, kan det betyde en dårligere dækning, i netop dit sommerhusområde. Dertil skal du huske at de fleste danskere kun bruger sommerhuset nogle få måneder i løbet af året. Det bør afspejle sig i Jeres behov og valg af løsning.

En sidste ting du skal overveje er frosten. Holder du ikke dit sommerhus frostfrit kan du risikere at ødelægge en eventuel router.

Mobilt bredbånd til sommerhus

Der er flere muligheder, hvis du foretrækker et billigt mobilt bredbånd til sommerhuset. Priserne vil som altid afhænge af flere ting, såsom netværksdækningen, hastigheden og selvfølgeligt den pågældende udbyder.

En af disse er Fullrate som tilbyder fornuftige hastigheder til meget fornuftige priser. Et andet selskab som altid har gode priser og dækning er Telmore. Eller du kan vælge Oister tank selv abonnementet, hvor du selv kan købe internet forbrug for en, tre eller syv dage ad gangen. Med denne løsning kommer du ikke til at betale for noget du ikke bruger.

Du bør dog kun vælge de mobile løsninger, hvis du har et begrænset behov for internet. De fleste danskere tilbringer sommerferien der og så er et “rigtigt” bredbånd det eneste rigtige.

Valg af internet til sommerhus

Valget om hvorvidt du skal have en fast eller en mobil bredbåndsforbindelse afhænger af hvor meget du bruger dit sommerhus, dit krav til hastigheden og hvor mange mennesker der skal bruge internettet på samme tid.

Er I flere der skal bruge internettet samtidig via Wi-fi, kan det bedst betale sig med en bredbåndsforbindelse. Bruger I kun lejlighedsvis internettet i kan en mobil bredbåndsforbindelse være tilstrækkelig.

Overvejelsen er central, da de mobile løsninger ofte kan fås til gode priser og både kan anvendes i sommerhuset og derhjemme.

Se også: Top 5 bredbånd til hjemmet