Denne side er reklamefinansieret

Fibernet hos Jetnet

jetnetlogo

Vil du gerne kobles på en lynhurtig fibernet-forbindelse derhjemme – og overvejer du et abonnement hos Jetnet i den forbindelse?

Her på siden gennemgår vi Jetnets fiber-løsning til private i Danmark. Jetnet er en relativt ny internet-udbyder under Fastspeed, men virksomheden har allerede vundet betydelige markedsandele i Danmark. Det er særligt takket være Jetnets lynhurtige fibernetløsning til meget lave priser.

Her fortæller vi dig alt det, du har brug for at vide inden du laver en fibernet-aftale hos Jetnet. Læs med, og find ud af om Jetnet er noget for dig.

Dækning: Se om du kan få fibernet fra Jetnet

Det første skridt på vejen mod et fibernet-abonnement hos Jetnet er selvfølgelig at tjekke, om du overhovedet kan dækkes med denne løsning fra virksomheden. Det er heldigvis både nemt og hurtigt at finde ud af.

Alt, du skal gøre, er blot at gå ind på denne side, og indtaste din adresse i Jetnets gule adressetjekker. Du kan finde den øverst på siden. Efter ca. 10 sekunder får du præsenteret en liste over de løsninger, Jetnet kan tilbyde dig på din adresse. Hvis du kan få fibernet på din adresse, så vil du kunne se begrebet “fiber” nævnt i parentesen efter produktspecifikationerne (dette også selvom Jetnet udelukkende betegner disse løsninger som “bredbånd” øvrige steder på siden).

Hvis du ikke kan få fibernet hos Jetnet er der stor sandsynlighed for, at de stadig kan tilbyde dig en almindelig bredbåndsløsning til næsten eller helt den samme download-hastighed. Du behøver altså ikke nødvendigvist at afskrive idéen om billigt internet hos Jetnet, bare fordi du ikke er dækket af en fiberløsning fra dem.

Muligheder for fibernet hos Jetnet

Hos Jetnet tilbyder de fiber-internet hos alle private i Danmark. 

Selvfølgelig er dine konkrete muligheder afhængig af hvor du bor, og om der er dækning i dit område. Fibernettet er nemlig stadig en relativt ny teknologi, og Danmark er endnu ikke helt dækket ind. I sektionen herunder vejleder vi dig i hvordan du kan tjekke, om du kan få fibernet fra Jetnet.

Jetnet tilbyder fibernet med hastigheder fra 100/100 Mbit og op til 1.000/1.000 Mbit – og en masse mellem-hastigheder der imellem. Prisen er proportionel med hastigheden – men uanset hvilken hastighed, du vælger hos Jetnet, så vil prisen stadig være presset i bund. 

Og dét er nok den primære fordel for dig som potentiel kunde hos Jetnet. Der er bare ikke mange steder, hvor du kan finde billigere fibernet i Danmark end hos Jetnet – hvis overhovedet.

Dine muligheder for fibernet hos Jetnet, hvad angår både pris såvel som hastighed, er betinget af din adresse. Det er ikke alle steder i Danmark, hvor internettet kan leveres med lige stor hastighed. Det afhænger primært af hvilke internetkabler, der ligger i jorden i dit område, såvel som hvilke operatører der sidder med ansvaret for dem. Men når du indtaster din adresse i Jetnets adressetjekker får du præsenteret alle dine muligheder på et øjeblik. 

Hvor hurtigt fibernet kan du få hos Jetnet?

Hvor hurtigt fibernet, du kan få hos Jetnet, afhænger som før nævnt af din adresse. Men hvis du er blandt de heldige, der bor i et favorabelt område, så kan du altså få op til 1.000/1.000 Mbit fibernet fra Jetnet.

Hvis du ikke bor i et område, der er dækket af fibernet, så kan Jetnet ofte tilbyde dig en almindelig bredbåndsforbindelse med stort set samme hastighed – typisk 1.000/100 Mbit. Det er stadigvæk mere end rigeligt til alle de behov, vi har set hos private.

Installation hos Jetnet

Jetnet tilbyder desværre ikke teknikerhjælp med installationen af dit fibernet-udstyr – den del skal du selv stå for. Selvfølgelig vil du få teknikerbesøg, hvis der er behov for at trække fiberkabler ind til dit hjem fra hovedkablet i området.

Når du får leveret dit fibernetudstyr får du selvfølgelig en konkret trin-for-trin-guide med i kassen. Jetnet har også lavet en video-guide til dig, der hellere vil have syn for sagerne inden du giver dig i kast med at installere udstyret.

Erhverv: Kan du få fibernet til din virksomhed hos Jetnet?

Jetnet har desværre ikke en decideret erhvervsløsning, hvis du ønsker fibernet til din virksomhed. Når det er sagt, så kan du selvfølgelig godt bestille almindeligt fibernet fra Jetnet til virksomhedens adresse. 

Her skal du blot være opmærksom på én ting, og det er, at jeres månedlige internetforbrug vil blive italesat, hvis det er uproportionelt højt. Jetnets fibernet-løsninger er i udgangspunktet til private familier, og kapaciteten er tilpasset en almindelig families forbrug. Hvis virksomheden er mellemstor til stor, så vil jeres internetforbrug bemærkes hos Jetnet – og evt. opsagt.

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige dit fibernet hos Jetnet skal du sende dem din opsigelse på hej@jetnet.dk.

Når du opsiger skal du huske at sende det internetudstyr, du fik tilsendt da du tegnede abonnementet, tilbage til Jetnet. Du kan læse mere om hvordan du gør her.

Fra du bestiller er du i binding 6 måneder frem, så i denne periode har du ikke mulighed for at opsige din fibernet-forbindelse. Du kan selvfølgelig gøre brug af din fortrydelsesret indtil 14 dage efter du har købt fibernet hos Jetnet.

Tjek driftstatus

Jetnet leverer generelt en stabil fibernetforbindelse. Men hvis der skulle opstå knas på forbindelsen, eller hvis du gerne vil have et overblik over Jetnets planlagte driftsforstyrrelser, kan du tjekke Jetnets driftsstatus her.

Se øvrige produkter: