Denne side er reklamefinansieret

Fibernet hos Hiper

Hiper-logoet

Er du også blandt dem, der ønsker lynhurtigt internet via fibernettet? Og er det billige fibernet fra Hiper noget, som du ønsker et nærmere indblik i?

Dét får du her på siden. Vi gennemgår Hipers fibernet-løsninger og vilkår for dig som kunde. Klæd dig selv godt på, og bliv klar til at træffe en beslutning om 3 minutter.

Muligheder for fibernet hos Hiper

Hiper tilbyder én enkelt pakkeløsning, når du vil bestille fibernet hos dem:

En fibernetforbindelse med hastigheder på op til 1.000/1.000 Mbit.

Hvilke hastigheder på fibernettet, du har adgang til gennem Hiper, afhænger af hvor i landet du bor. Hiper arbejder nemlig sammen med flere forskellige fibernet-selskaber, der hver især har varierende kapacitet på netværket i de forskellige områder. 

Hvis du indtaster din adresse i Hipers adressetjekker på denne side kan du lynhurtigt se hvilken hastighed, der er tilængelig på din bopæl – og hvad du skal betale for det. Hiper er kendte for deres lave priser på fibernet, så du bliver ikke skuffet.

Dækning: Se om du kan få fibernet fra Hiper

Hiper arbejder sammen med en lang række forskellige fibernet-selskaber i Danmark for at sikre deres kunder den bedst mulige dækning. Men fibernettet som helhed er stadig ved at blive udrullet i Danmark – og hele landet er altså ikke dækket endnu.

Hiper har lavet et dækningskort, der viser fibernettets udbredelse i Danmark. Du finder dækningskortet her. Husk at trykke på “Fiber”, hvis den ikke allerede er markeret. Som det fremgår af dækningskortet er det blot nogle få steder i Vest-, Midt- og Østjylland, samt på Østfyn, hvor Hiper ikke kan tilbyde en fibernetforbindelse.

Du kan også hurtigt tjekke hvilke fibernet-løsninger, der er tilgængelige på din konkrete adresse. Brug blot det samme link, rul lidt ned og indtast din adresse i adresse-tjekkeren.

Installation hos Hiper

Hiper tilbyder desværre ikke at komme ud og hjælpe dig med at opsætte dit internetudstyr – det er noget, som du selv skal stå for. Til gengæld får du, med leveringen af udstyret, også en udførlig manual med i boksen. Følg trin-for-trin-vejledningen i manualen, og så burde du kunne få fibernettet op at køre på et kvarters tid.

Hiper har også en vejledning til monteringen af udstyret på deres hjemmeside. Du finder Hipers vejledning til installation af dit fibernet-udstyr her.

Hvor hurtigt fibernet kan du få hos Hiper?

Fibernettet hos Hiper er rigtig hurtigt. Hiper tilbyder op til 1.000/1.000 Mbit, så du får maks hastighed på både download- og upload-hastigheden. Vælger du denne hastighed kommer du aldrig til at opleve problemer med tempoet på din internetforbindelse igen.

Hvis Hiper kan tilbyde dig fibernet-løsninger med flere forskellige hastigheder på din adresse kan du med fordel overveje at vælge en lavere hastighed end 1.000 Mbit. De fleste kan nemlig sagtens klare sig med blot halvdelen eller en fjerdel af denne hastighed, og så kan der jo være nogle penge at spare i det lange løb. 

Du skal dog være opmærksom på, at Hiper tilbyder gratis oprettelse til kunder, der vælger en 1.000/1.000 Mbit fibernet-forbindelse.

Erhverv: Få fibernet til din virksomhed hos Hiper

Fiber er fremtidens internet – og det gælder også for landets virksomheder. 

Hiper er allerede nu leverandør af billigt fibernet til mange af landets virksomheder. Hvis du også ønsker Hiper som leverandør af fibernet til din virksomhed skal du kontakte Hipers kundeservice på tlf.: 88 77 20 00. Hipers kundeservice har åbent alle hverdage fra kl. 9-16.

Opsigelse

Hiper har en rigtig høj kundetilfredshed – men selvfølgelig kan der opstå situationer, hvor du hellere vil opsige dit abonnement til fordel for en anden internet-leverandør. 

Ønsker du at opsige din fibernet-aftale med Hiper skal du ringe til deres kundeservice på tlf.: 88 77 20 00 – de har åbent alle hverdage mellem kl. 9 og 16. Hiper har 30 dages opsigelsesvarsel på deres fibernet – vær opmærksom på bindingsperioden, som typisk er 6 måneder fra du har tegnet abonnementet hos dem.

Du skal desuden huske at levere udstyret tilbage til Hiper, når du opsiger dit abonnement.

Hvis du lige har tegnet en fibernet-aftale med Hiper, men fortryder dit køb, så kan du gøre brug af din 14 dages fortydelsesret. Udfyld formularen på denne side for at gøre brug af din fortrydelsesret – så vil du blive kontaktet af Hiper.

Tjek driftstatus

Hipers fibernet er blandt de mest stabile internet-løsninger i landet. Men hvis du alligevel oplever knas på fiber-forbindelsen kan du altid tjekke Hipers nuværende og kommende driftsstatus på denne side.

Se øvrige produkter: