Denne side er reklamefinansieret

Bredbånd hos Hiper

Hiper-logoet

Overvejer du at anskaffe dig bredbånd hos Hiper?

Herunder fortæller vi dig alt det du skal vide, hvis en bredbåndsløsning fra Hiper er i dit søgelys. Læs med herunder, og bliv godt klædt på til at træffe en beslutning.

Muligheder for bredbånd hos Hiper

Hos Hiper kan du få to forskellige bredbåndsløsninger.

Bredbånd via telefon-stik: Op til 100/10 Mbit
En hastighed på 100 Mbit er gennemsnitlig, og dækker langt de fleste familiers internetbehov.

Bredbånd via kabel-TV: Op til 1.000/100 Mbit
Med hastigheder på op mod 1.000 Mbit kan I slippe alle bekymringer, når I bruger internettet. I praksis kan I nemlig slet ikke opbruge al den internet-kapacitet, der leveres til husstanden med en 1.000 Mbit forbindelse.

Hvilken bredbåndsløsning, der er tilgængelig for din husstand, afhænger af hvor I landet du bor. Det samme gør sig gældende for den pris, Hiper kan give dig for din konkrete bredbåndsløsning. Prisen afhænger nemlig af de netværksoperatører, som Hiper arbejder sammen med i dit område. Du kan læse mere om Hipers dækning med bredbånd i Danmark herunder. 

Dækning: Se om du kan få bredbånd fra Hiper

Hiper dækker store dele af Danmark med bredbånd. Hvis du gerne vil vide præcist hvilke bredbåndsløsninger, der er tilgængelig for dig, kan du se Hipers dækningskort her. Tryk på “Kabel-TV-stik” eller “Telefonstik” for at se hvilke områder af Danmark, der er dækket af de forskellige løsninger.

Generelt er bredbånd via telefonstik tilgængelig over det meste af Danmark. Bredbånd via kabel-TV er tilgængelig i de fleste større, danske byer.

Du kan også få en konkret liste over muligheder, der er tilgængelige for din bolig, ved at indtaste din adresse i Hipers adresse-tjekker. Du finder adresse-tjekkeren umiddelbart under dækningskortet på samme link. Så får du svar på 10 sekunder.

Installation hos Hiper

Når du bestiller bredbånd hos Hiper får du tilsendt en kasse med det nødvendige udstyr, der skal sikre internettet til din bolig. Desværre tilbyder Hiper ikke tekniker-hjælp med installation af bredbåndsudstyret, så den del må du selv klare.

Det er heldigvis relativt simpelt, og tager ikke mere end 15-20 minutter at klare. Hiper vedlægger en installationsvejledning i kassen med udstyret. Desuden har Hiper også en konkret installations-vejledning på deres hjemmeside, der vejlederdig igennem processen.

Hvor hurtigt bredbånd kan du få hos Hiper?

Hastigheden på Hipers bredbåndsløsninger svinger fra ca. 50/5 Mbit og op til 1.000/100 Mbit, alt afhængig af hvilke løsninger, der er tilgængelige på din adresse.

Du kan nemt se hvor hurtigt bredbånd, din husstand har adgang til via adresse-tjekkeren på Hipers hjemmeside. Indtast blot din adresse, og så får du syn for sagen på et øjeblik.

Erhverv: Få bredbånd til din virksomhed hos Hiper

Hiper tilbyder også billige bredbåndsløsninger til erhverv – til de samme lave priser som de tilbyder til private. 

Erhvervsløsninger er dog ikke et emne, som Hiper eksplicit berører på deres hjemmeside. Hvis du ønsker bredbånd fra Hiper til din virksomhed kan du ringe dem op på tlf.: 88 77 20 00. De har åbent på telefonen alle hverdage fra kl. 9-16.

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige dit bredbånd hos Hiper er det nemt gjort. Alt, du skal gøre, er blot at give deres kundeservice et kald på tlf.: 88 77 20 00. Bemærk, at der er 30 dages opsigelsesvarsel.

Hvis du er i binding kan du ikke opsige dit bredbåndsabonnement hos Hiper. Bindingsperioden er typisk på 6 måneder fra den dato, du har tegnet abonnementet hos dem.

Hvis du lige har tegnet et Hiper-abonnement, og ønsker at opsige igen, kan du gøre brug af din 14 dages fortrydelsesret. Du skal udfylde denne formular for at gøre brug af din fortrydelsesret.

Tjek driftstatus

Hiper har generelt en stabil drift, og du vil meget sjældent opleve forstyrrelser i driften. Hvis du ikke kan få forbindelse til internettet, eller hvis det kører mistænkeligt langsomt, kan du altid tjekke Hipers driftstatus på siden her. Her vil du også kunne se, hvis Hiper har planlagte driftsforstyrrelser i dit område.

Se øvrige produkter: