Denne side er reklamefinansieret

Call Me mobilt bredbånd anmeldelse

Mange bliver overraskede når de hører at Call Me er en af de gamle og store spillere på det danske mobil og internet marked. Det hele startede i 1997, men de fleste mennesker kan ikke forbinde navnet Call Me og året 1997.

Dette skyldes at Call Me i sin tid hed Debitel, men virksomheden skiftede navn i 2007, da den blev opkøbt af Telia. De tilbyder et stabilt og pålideligt 3G netværk, som er i den billige ende rent prismæssigt.

De hastigheder, som de tilbyder er ganske fortræffelige for den gængse forbruger og de tilbyder selvfølgeligt også 4G netværk. Læs meget mere om dem i vores Call Me bredbånd anmeldelse.

Løsninger og muligheder

Med Call Me kan du få 4G netværk, men du skal betale ekstra for dette. De steder hvor der ikke er 4G master, må du nøjes med en 3G forbindelse. Dette er i sig selv ikke nogen dårlig løsning da deres 3G bredbånd fungerer upåklageligt.

Du kan få høje hastigheder med Call Me mobil bredbånd, som er helt op til 72 Mbit pr. sekund for download. Med andre ord kan du streame alle de film og musiknumre du ønsker uden nogen problemer.

Denne hastighed er langt højere end de fleste gængse forbrugere har behov for. Der er naturligvis gratis oprettelse og du kan tegne en abonnement uden binding, men dette gør sig ikke gældende for alle løsninger, så husk at være opmærksom på det som står skrevet med småt.

  • Op til 72 Mbit/s download
  • 4G hastighed: JA
  • Gratis oprettelse: JA
  • Mulighed for ingen binding: NEJ

Er CallMe godt?

CallMe er faktisk en rigtigt god udbyder af mobilt bredbånd. De fleste af Call Mes mobile bredbånds kunder er meget tilfredse både med deres produkt, service og kundeservice. Med Call Me får du virkelig meget bredbånd for pengene.

I og med at deres priser ligger i den lave ende af skalaen er de fleste meget overraskede over den høje kvalitet. De få klager, som de har, er i forbindelse med opsigelse af abonnementer, men ikke noget som mange kunder har klaget over.

Med en Trustpilot score på 7,2 ligger det på et fornuftigt niveau for markedet.

Værd at vide om Call Me

Call Me er det tidligere Debitel, som nu ejes af Telia. Dette betyder at både 3G og 4G netværket bliver leveret af Telias master. Med andre ord er der tale om en af markedets bedste 4G netværk og især 3G netværk. Dermed kan du være sikker på at du får en stabil internet forbindelse.