Denne side er reklamefinansieret

Bredbånd hos Jetnet

jetnet fiber

Overvejer du en løsning med bredbånd fra Jetnet?

Herunder gennemgår vi alt det, du skal vide, når du står på vippen til at blive bredbåndskunde hos Jetnet. Her får du det ultimative overblik over dine muligheder, hvordan du skal gøre, hvor du kan tjekke driftsstatus på dit bredbånd, og meget mere. Læs med, og bliv godt klædt på til at træffe en beslutning i dag.

Muligheder for bredbånd hos Jetnet

Jetnet tilbyder skræddersyede bredbåndsløsninger til sine kunder. Præcist hvilke muligheder for bredbånd, der er hos dig, afhænger af din adresse.

Jetnet tilbyder alt fra 100/10 Mbit og op til 1.000/100 Mbit bredbånd – hvis du vel at mærke bor et sted, hvor der er kapacitet til det. Langt de fleste kan nemt klare sig med mindre.

Når du køber bredbånd fra Jetnet skal du holde øje med de gode intro-tilbud til nye kunder. Jetnet har nemlig ofte kampagnetilbud, der skal lokke nye kunder til. Her kan der være mange fordele at hente – både kontante besparelser såvel som gratis abonnementer på øvrige tjenester (selvfølgelig i en begrænset periode).

Dækning: Se om du kan få bredbånd fra Jetnet

Om du kan få bredbånd fra Jetnet afhænger af hvor i landet, du bor. Jetnet har nemlig en række samarbejdspartnere i de forskellige netværksfirmaer rundt om i landet – og dækningen afhænger af hvilke firmaer, der kan tilbyde internet på din adresse.

Du kan på 30 sekunder finde ud af, om du kan få bredbånd fra Jetnet – og oven i hatten kan du også se hvor hurtigt du kan få det. Alt, du skal gøre, er blot at udfylde din adresse på Jetnets adressetjekker – den finder du øverst på siden her

Installation hos Jetnet

Hos Jetnet skal du selv stå for installationen af dit bredbåndsudstyr – du kan desværre ikke få tekniker-hjælp til det. Men for de fleste er det heldigvis en relativt simpel proces.

Når du bestiller bredbånd hos Jetnet får du tilsendt en kasse med opsætningsudstyr. I kassen finder du en router, et modem og dertilhørende kabler. Kassen indeholder også en opsætningsvejledning, som tager dig i hånden gennem hele processen. 

Har du brug for yderligere hjælp til installationen har Jetnet lavet en videoguide, der viser dig hvordan du gør. Find videoguiden her.

Hvor hurtigt bredbånd kan du få hos Jetnet?

Hos Jetnet kan du få alt fra 100/10 Mbit og op til 1.000/100 Mbit. De fleste personer kan faktisk nemt klare sig på 100/10 Mbit – og hvis I er en stor familie, så måske lidt mere. En 1.000/100 Mbit-forbindelse giver jer fri internet uden nogen praktisk grænse på hastigheden, uanset hvor mange I deles om den samme forbindelse.

Hvor hurtigt bredbånd du kan få afhænger selvfølgelig af din adresse. Benyt adressetjekkeren, som vi henviste til længere oppe på siden, for at få en konkret liste over dine muligheder hos Jetnet.

Erhverv: Kan du få bredbånd til din virksomhed hos Jetnet?

Når det kommer til bredbånd, så tilbyder Jetnet ikke nogen erhvervsløsninger som sådan. I udgangspunktet er det kun private bredbåndsløsninger, som Jetnet udbyder. 

Når det er sagt, så kan du selvfølgelig godt benytte bredbånd bestilt hos Jetnet til din virksomhed. Men du skal være opmærksom på forbruget. Jetnet skriver nemlig med småt i deres handelsbetingelser:

Forbindelsen er som udgangspunkt tænkt til privat brug, men anvendelse til hjemmearbejdsplads og eget erhverv kan ske i det omfang, at brugen ikke giver en urimelig belastning af nettet og/eller forstyrrer andre slutbrugeres anvendelse af internettet.” (Kilde)

Med andre ord bør du ikke anvende bredbånd fra Jetnet til mellemstore eller store virksomheder med mange ansatte. Her skal du i stedet finde en dedikeret løsning.

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige din bredbåndsaftale med Jetnet skal du sende dem en mail med din opsigelse på hej@jetnet.dk

Når du opsiger, så er det betinget af, at du ikke er i binding. Jetnets bindingsperiode er 6 måneder fra den dag, du tegner abonnementet. Du kan selvfølgelig stadig benytte dig af din fortrydelsesret, som gælder 14 dage fra din bestilling.

Tjek driftstatus

Jetnet samarbejder med netværksoperatorer, der generelt har et stabilt og driftssikkert netværk. Men nogle gange skal kablerne selvfølgelig vedligeholdes, og i disse perioder kan du opleve driftsforstyrrelser. Der kan også en sjælden gang imellem opstå uforudsete problemer medforbindelsen. 

Du kan altid tjekke de aktuelle og kommende planlagte driftsforstyrrelser hos Jetnet på siden her.

Se øvrige produkter: