Bredbånd til flere computere og enheder

Det er efterhånden en sjældenhed at der kun benyttes en enkel enhed pr. husstand. Flere danskere er i besiddelse af flere computere, smartphones og tablets som alle kan komme på nettet, og oftest er det samtidigt.

Det er derfor nødvendigt at have en passende internetforbindelse, som er egnet til at levere den nødvendige hastighed og stabilitet til flere enheder på samme tid. Vi har udvalgt 5 af de bedste og mest prisvenlige bredbåndsløsninger til formålet.

Top bredbåndsløsninger til flere computere

Få internet til PC

Det er ganske enkelt at få internetforbindelse til ens PC. Det eneste, der kræves er i princippet et abonnement og en trådløs router, hvis det er en trådløs forbindelse du ønsker derhjemme. Der er mange forskellige udbydere, som kan tilbyde en ganske fornuftig forbindelse, til meget fornuftige penge. Se hvem der er billigst på vores forsiden.

Prisen kommer til at afhænge af flere ting, men som hovedregel er det bredbåndetshastigheden og mængden af data, der definerer prisen. Hvis det kun drejer sig om en enkel enhed som skal bruges, kan du nøjedes med en lavere hastighed, som for eksempel 10 Mbit pr. sekund.

Hvis du skal have flere computere eller enheder skal du helst op på 20-30 Mbit pr. sekund.

Hvordan tilslutter jeg flere computere til mit bredbånd?

Det er efterhånden ganske enkelt at tilslutte en eller flere computere til ens bredbåndsforbindelse, især når der er tale om en trådløs bredbånd. Når du bestiller et abonnement, får du samtidigt tilsendt en trådløs router, som du kan tilslutte ved hjælp af den vejledning der følger med.

Når routeren er tilsluttet skal du tænde for dine computer og bede dens trådløse netkort om at finde dit bredbåndssignal. Når dette er gjort og computeren kan identificere din router, skal du blot indtaste det password og sikkerhedsnøgle som der følger med.

Når dette er gjort kan du til enhver tid komme på nettet med din computer, da koden automatisk bliver husket. Den samme proces kan nu gentages for alle de andre computere eller enheder som du gerne vil koble på din netværk.

Det er ganske enkelt og hurtigt at gøre. Hvis der opstår fejl eller problemer kan du blot ringe til kundeservice.