Denne side er reklamefinansieret

TV-pakker hos Allente

allente

Hvis du mangler underholdning hjemme i stuen – eller på farten, for den sags skyld – så kan det være, at du allerede overvejer en TV-pakke fra Allente.

Her på siden har vi gjort det beskidte grave-arbejde, og fundet alle de vigtige informationer frem om Allentes TV-pakker, så du ikke skal gøre det selv. Her får du det komplette overblik over alle Allentes TV-pakker, hvilke fordele du får med i købet, samt øvrige vilkår som kunde.

Brug et lille øjeblik på at læse med, og find ud af, om Allente skal være din næste TV-udbyder. God fornøjelse.

Overblik: Allente’s TV-pakker

Allente tilbyder i alt 3 forskellige TV-pakker – og læssevis af tilvalg, som du kan vælge og vrage imellem. Herunder giver vi dig et overblik over TV-pakkerne.

TV-pakker hos Allente

Hos Allente kan du vælge mellem TV via streaming og TV via parabol. Det konkrete udvalg af kanaler afhænger af hvilken løsning, du vælger her.

Hvis du går med TV via streaming, så kan du vælge mellem TV-pakkerne Stream Basic, Stream Standard og Stream Premium. Herunder har vi samlet dem i en liste, der giver et godt overblik.

 • Stream Basic: 17 TV-kanaler + streamingtjenesten Viaplay Film & Serier
  Inkluderede kanaler: DR1, DR2, Ramasjang, TV2, TV2 News, Kanal 4, Kanal 5 og Kanal 6, TV3, TV3+ samt meget mere.
 • Stream Standard: 36 TV-kanaler + streamingtjenesterne Viaplay Film & Serier samt BBC streaming
  Inkluderede kanaler: Alt fra Stream Basic + National Geographic, Animal Planet, History Channel, Discovery Science, Nickelodeon samt meget mere.
 • Stream Premium: 44 TV-kanaler + streamingtjenesterne Viaplay Total samt BBC
  Inkluderede kanaler: Alt fra Stream Standard + Eurosport, Sport Live, TV3 Sport, TV3 MAX samt meget mere.

Hvis du derimod går med TV via parabol, så bliver pakkerne en smule større. Her kan du igen vælge mellem 3 løsninger:

 • Parabol Basic: 19 TV-kanaler + streamingtjenesten Viaplay Film & Serier
  Inkluderede kanaler: DR1, DR2, Ramasjang, TV2, TV2 News, Kanal 4, Kanal 5 og Kanal 6, TV3, TV3+ samt meget mere.
 • Parabol Standard: 52 TV-kanaler + streamingtjenesterne Viaplay Film & Serier, BBC streaming samt SkyShowtime
  Inkluderede kanaler: Alt fra Stream Basic + National Geographic, Animal Planet, History Channel, Discovery Science, Nickelodeon samt meget mere.
 • Parabol Premium: 72 TV-kanaler + streamingtjenesterne Viaplay Total, BBC streaming samt SkyShowtime
  Inkluderede kanaler: Alt fra Stream Standard + Eurosport, Sport Live, TV3 Sport, TV3 MAX samt meget mere.

Fælles for alle Allentes TV-pakker er, at du frit kan streame dem når og hvor du vil. Om det er på dit TV, på mobilen eller tabletten, eller om du skal se TV via computeren – ja, det er helt op til dig.

Tilvalg og øvrige produkter hos Allente

Hos Allente kan du, ud over de normale TV-pakker, også lave en række tilvalg for at spice udbuddet af underholdningen en ekstra tand op. Herunder får du et overblik over dine tilvalgsmuligheder hos Allente.

 • Stream Sport Standard
  For dig, der gerne vil have en masse sportskanaler oven i en lille TV-pakke. Indeholder 9 sportskanaler.
 • Sport Standard
  Det samme som Stream Sport Standard, men med 4K-opløsning.
 • Viaplay Total
  Hvis du ønsker den fulde Viaplay-streamingpakke.
 • Viaplay Film & Serier
  Viaplay Film & Serier står på Allentes liste over tilvalg – underligt nok, fordi den som udgangspunkt er en integreret, gratis del af alle Allentes TV-pakker.
 • HBO Max
  HBO Max er blevet kendt som en hjørnesten for kvalitetsfilm og anmelderroste serier – og den kan du også tilvælge.
 • Discovery+
  For dig, der ønsker spændende dokumentarer og reality-programmer.
 • Discovery+ Sport
  Hvis du ønsker en sport-udvidelse til Discovery+-tilvalget.
 • C-more Film & Serier
  For dig, der ønsker læssevis af gode realityprogrammer, serier og film.
 • SkyShowtime
  En ny spiller blandt streamingtjenester, der allerede har gjort et godt indhug som en blandt forbrugernes favorittjenester.

For alle tilvalg gælder det, at du som kunde hos Allente kan få billigere og bedre abonnementsaftaler på streamingtjenesterne. Der er altså mange fordele at hente som kunde hos Allente, hvis du elsker streamingtjenester.

Vilkår for Allente’s TV-pakker

Når du tegner et abonnement på Allentes TV-pakker skal du være opmærksom på en række øvrige vilkår, der følger med. Vi har listet de vigtigste af dem herunder.

For det første, så kommer du til at være i 6 måneders binding, uanset hvilken TV-pakke, du vælger. Du har selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du indgår en købsaftale med Allente.

Derudover kan Allente sløjfe TV-kanaler fra deres TV-pakker med kort varsel – og det har de allerede gjort nogle gange. Som udgangspunkt vil du som kunde ikke blive kompenseret, selvom du måske har tegnet et abonnement pga. de pågældende kanaler. Det har Allente modtaget en del kritik for – bl.a. på Trustpilot.

Hvis dit internet ikke er hurtigt nok til at understøtte streaming af dine TV-pakker, så tilbyder Allente gratis opsætning af parabol på din adresse. Allente er ikke gennemsigtige med hvorvidt du skal have egen parabol til opsætning, eller om det er Allente selv, der leverer den. Her vil vi referere til Allentes kundeservice, som du kan fange på tlf.: 45 100 100.

Stream dit TV fra Allente på alle dine enheder

En af de helt store fordele for dig, når du er kunde hos Allente, er, at du frit kan streame alle dine TV-kanaler på alle dine enheder. Det er altså ikke kun fjernsynet, der kan modtage kanalerne – du kan også tilgå dem på din computer, eller på din tablet og telefon.

Hvis du vil tilgå Allentes TV-kanaler via telefon eller tablet, så foregår det via Allentes app af samme navn. Den er gratis, og kan både hentes fra Apple’s App Store og fra Google Play.

Vil du se Allente TV på din computer skal du logge ind på din Allente-konto via Allentes hjemmeside.

Installation af TV-pakken

Installation af Allentes TV-pakker er relativt simpel. Faktisk kan du starte med at streame din TV-pakke med det samme direkte via tv.allente.dk, eller via Allentes app’s, når du har tegnet et abonnement.

Hvis du har et Smart TV, så behøver du faktisk ikke ekstra udstyr for at begynde at se Allente på dit TV. Her skal du blot finde Allentes app på dit Smart TV – så er du i gang.

Hvis du vil have Allentes TV-kanaler med 4K-opløsning, så skal du have en TV-boks, der enten kan modtage signal fra fibernettet eller fra en parabol. TV-boksen skal købes af Allente, og er i udgangspunktet ikke en del af abonnementet.

Hvis du skal have opsat en parabol for at modtage Allentes TV-pakker, så tilbyder Allente til gengæld at gøre dette gratis for dig.

Opsigelse

Hvis du er kunde hos Allente, og du ønsker at opsige din TV-pakke, så skal du ringe til deres kundeservice på tlf.: 45 100 100. Her vil du få mere at vide om din konkrete opsigelsesperiode, samt hvordan du skal returnere evt. udstyr.

Opsigelsesvarslet hos Allente er løbende måned + 30 dage. Du skal huske på, at du er i 6 måneders binding på alle Allentes TV-pakker.