Denne side er reklamefinansieret

DR TV

Stream DR programmer når du vil

Det har længe været muligt at streame alt indhold fra Danmark Radio TV via DR appen, hvilket betyder at hvis dit yndlingsprogram vises live mens du er optaget af andre ting ude i verden, kan du se dit yndlingsprogram hjemme når du har tid til at se det.

Det er muligt at streame enkelte programmer som du selv udvælger når du vil, du kan også streame alle dr’s kanaler live, hvilket virker helt som gamle dages flow TV, så med DRTV er der altid de bedste muligheder for underholdning, nyheder og fascinerende fortællinger.

Hvad kan du se på DRTV streaming

Med DRTV streaming kan du se et stort udvalg af programmer, nye programmer, ældre programmer og nyheder fra DR på dit TV, det er også muligt at se film og serier som dr har rettigheder til.

Helt kort sagt kan du finde hele Danmark Radios sende flade på DRTV, derfor er det også altid muligt at blive inspireret af dr’s tv guide.

Du kan først og fremmest altid se alle de seneste nyheder på DRTV appen, du kan både se de seneste nyheder, Deadline, ældre nyheder, og mere specifikke nyheder om krigens døgn, så der er alle muligheder for at holde sig opdateret om ind- og udland på DR´s app. 

Men der er meget mere du kan blandt andet se meget indhold som:

Dokumentar

Det store adoptionstyveri, Indefra med Anders Agger, forelsket i en løgn, Manden der stjal skriget, Pigerne fra Kabul, Ubådshændelsen 1984, Natascha Kampusch – For evigt indespærret.

Serier

Drabschef Wisting, Pigerne fra Englandsbåden, Bag enhver mand, World on fire, Carmen Curlers, Mord i Wales, Vera, Babylon Berlin, Normal people, Matador.

Film

De frigjorte, Where Hands Touch, Rain Man, Mississippi Burning, Nattevagten, En frygtelig kvinde, Van Gogh – Ved evighedens port, Den lyserøde panter, The Zookeepers Wife.

Livsstil

Gift ved første blik, Din krop indefra, i hus til halsen, Hammerslag, Fiskesnak, Velkommen til overgangsalderen, Frank og Kastaniegaarden, Søren Ryge, Felix og Vagabonden, Nak og æd.

Der er utrolig meget indhold på DRTV appen, dette er nemlig kun et lille udpluk af alle programmerne, serier og film der er at finde på DR´s TV app, af andre kategorier kan nævnes Sport, Kultur, Historie, Natur og dyr, Humor og satire, Reality, live tv mfl.

Du vil altså ikke løbe tør for programmer, hver dag udgives nye programmer du kan finde på DRTV appen.

Hvad koster det at bruge DRTV Appen

DRTV betales af os alle sammen over skatten, derfor er det helt ”gratis” at se alle Danmarks Radios udsendelser både via live Tv og streaming af deres programmer.

Du kan downloade DR-TV appen ved Google Play og App Store, og ønsker du flere oplysninger kan de også findes på https://www.dr.dk/drtv/

Hvilke muligheder er der hos DRTV streaming

Det er muligt at tage DRTV med på ferie, når du befinder dig i udlandet, kan det kræves at du logger ind på appen med MITID for at bekræfte at du har en dansk bopæl.

Du kan også oprette dit eget log in til dit personlig DR, det giver dig nogle fordele når du bruger DR´s app vil DRTV endda huske hvilke programmer du ser så du vil opleve at du får anbefalinger skræddersyet til din TV smag, det er nærmest som at have sin egen personlige tv guide fra alle dr’s kanaler.

Du kan altid stoppe undervejs når du ser et program, har du brugt dit eget login vil DR appen også huske hvad du var i gang med at se, så det er let at finde tilbage til dit program.

Hvordan kan man streame DRTV

Der er mange muligheder for at se DR TV, du kan blandt andet bruge DR´s app til dit Smart TV, din tablet eller telefon, du kan også via for eksempel Chromecast nemt caste til dit TV.

Det er også muligt at se DRTV direkte på computeren, det fungerer dog bedst til de programmer hvor en stor skærm ikke er nødvendigt.