Denne side er reklamefinansieret

Documentary Plus

Her kan du gratis streame et stort udvalg af dokumentarer

Hos Documentary plus har du muligheden for at streame en masse dokumentarfilm helt gratis, dette er muligt fordi du undervejs får vist reklamer, men det er en billig pris at betale for muligheden for frit at kunne vælge mellem det store udvalg af dokumentarfilm.

Filmselskabet Nonfiction Unlimited står bag Documentary Plus der så dagens lys i 2021, deres store udvalg af dokumentarfilm dækker både over store prisvindende udgivelser, Documentary plus originals og mindre kendte udgivelser, så her få man virkelig muligheden for at udforske dokumentargenren.

For at få glæde af Documentary plus, er det dog en fordel at man har gode engelskkundskaber da der ikke er mulighed for danske undertekster.

Documentary Plus indhold

Der er utroligt mange dokumentarfilm på Documentary plus, så mange at hvis du klikker på fanen films vil du garanteret rammes lidt af uoverskuelighedsfølelsen, for dokumentarfilmen er linet op i lange rækker.

Heldigvis er startsiden på Documentary Plus sat op til at være lidt lettere at overskue, her er dokumentarfilmene inddelt efter genre og jo mere tid der bruges blandt Dokumentarfilmene jo lettere bliver det at finde rundt.

Pop Culture

Adele, Elvis & priscilla, Stardust, Barbies pink world, Banksy Street Rat, The last 24 hours Amy Winehouse, The Kardashians, Beyonce Queen Bee og mange flere end dem…

Documentary + Originals

Quiet minds silent streets, When the lapd blows up your neighborhood, Picture Locked mfl.

True crime

The act of killing, Deep vs Heard the Verdict, Murderous minds Dennis Nilsen, Scarface the Al Capone story mfl.

Sports

In football we trust, Kobe Bryant A tribute, Strike, Five star, Five stone of lead, Kid Yamaka mfl.

The Royals

Princess Diana unexpected icon, The Diana Conspiracy what happened in Paris, Harry & Meghan A Windsor Wedding, Harry & Meghan the next step, Harry & Meghan two became Three mfl.

Love Stories

Bunny, How to make a rainbow, Pickle man, Elder, Cherry pop mfl.

Adventure/ Thriller

The thousand year journey, We are OscarMike, Pack & Soul, Disaster Playground mfl.

Der er flere genre og dokumentarfilm end de nævnte, og da det er helt gratis at se dokumentarfilmene, er det bare at gå i gang med at undersøge og se udvalget, det kræver ikke engang et login.

Hvordan kan man se Documentary plus

Der er flere muligheder for hvordan man kan se Documentary plus du kan blandt andet streame direkte på din computer eller Mac, hos nogle enheder er det også muligt at bruge Discovery plus App, ligesom du også kan bruge Chromecast til dit TV, du kan se Documentary plus via Apple Tv, Amazon Fire Tv og Rakuten.