Om os

speedtest.dk er en hjemmeside der skal hjælpe danske forbrugere med at finde den perfekte løsning. Løsningen der matcher pengepung og behov. Der kan være mange penge at spare på det billigste og dyreste bredbånd.

Der er flere undersøgelser og eksempler på, at der kan spares mange penge ved at tjekke op på sit bredbånd. Hvor du får præcis de samme forhold, men til en lavere pris. Formålet med Dit Bredbånd er at skabe gennemsigtighed over markedet.

At hjælpe dig med at sammenligne de mange udbydere og løsninger med hinanden, da det kan være lidt af en jungle. Det supplerer vi med gode og dybdegående anmeldelser om hver enkel bredbåndsudbyder.

Alt sammen så du nemmere kan sikre dig, at du har den helt perfekte løsning. På speedtest.dk vil du kunne følgende:

  • Tjekke anmeldelser af udbyderne
  • Sammenligne priser og løsninger
  • Få overblik over bredbåndsmarkedet.

Vi håber du får glæde af vores hjemmeside og kan benytte den konstruktivt.

Sådan fungerer vores hjemmeside

Vi er en kommercielt drevet side, der modtager provision fra de udbydere vi henviser dig til og samarbejder med. Det er sådan vi er i stand til løbende at vedligeholde og forbedre hjemmesiden.

Af den grund vil vores oversigter ikke give dig det fulde billede af udvalget på markedet. Du kan også sagtens opleve at samme udbyder har forskellige bredbåndsløsninger, men at vi blot fremviser 1-2 af disse i vores oversigter. Ofte tilbyder flere firmaer samme hastigheder, men til forskellig pris. Vi har derfor valgt at gøre det på denne måde.

Bemærk at vores sammenligningstjeneste er gratis at anvende, men at vi ikke kan garantere du finder den bedste eller billigste løsning via oversigterne, da forskellige faktorer spiller ind.  

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte speedtest.dk med spørgsmål, kommentarer eller forespørgsler. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Udfyld formularen eller send os en e-mail på kontakt@speedtest.dk.

[si-contact-form form=’1′]

Kontaktinformationer

Speedtest – en del af Evergreen Internet ApS CVR: 35404678

E-mail: mail@evergreeninternet.com

Web: https://speedtest.dk

Miljøvenlighed og social ansvarlighed

Vi går meget op i både miljøvenlighed og social ansvarlighed, da alle bør gøre en indsats for samfundet. Det kan man gøre på mange måder og vi har valgt at CO2-neutralisere vores hjemmeside, for at opveje det den forbruger. Vi har samtidig valgt at deltage i CSR-mærkets ordning, hvor der sættes fokus på CSR. Det ønsker vi at støtte.

Samarbejdspartnere

klimaprofilen 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så er du velkommen til at kontakte os.

Sociale profiler

Du finder os på disse sociale profiler, hvis du har lyst til at følge med: