Norlys: Se produkter, priser, driftsstatus, anmeldelser, mm.

Norlys er en af Danmarks store udbydere af bredbånd, TV-pakker og energi. Virksomheden ejer en lang række mindre selskaber inden for samme branche, hvilket er med til at gøre Norlys til en særdeles konkurrencedygtig spiller på det danske marked for el og internet. 

Og hvis du overvejer at blive kunde hos Norlys, så er der noget for dig at hente her på siden.

Herunder giver vi dig et overblik over alt det, du skal vide, hvis du står på vippen til at vælge en ny udbyder af internet eller TV-pakker, og Norlys er blandt dem, du ønsker et nærmere kig på. Skal Norlys være din næste leverandør af internet eller TV? Find ud af det nu – læs med herunder.

Norlys’ produkter og services

Norlys tilbyder en lang række af forskellige produkter og services – men de primære produkter hos Norlys er internet, TV og elpakker.

Herunder går vi i dybden med internet- og TV-pakkerne hos Norlys.

Internet hos Norlys

Når det kommer til hastigheder, så arbejder Norlys med et simpelt koncept: Du får nemlig kun én fast hastighed på 1.000 Mbit, uanset hvilken pakke du vælger. Internet hos Norlys ligger prismæssigt i den lave ende af skalaen, så du kommer ikke til at betale for meget – selvom det heller ikke er de absolut laveste priser på internet, vi har set på markedet.

Hos Norlys kan du vælge mellem internet via kabel eller fibernet

Kabel-internet hos Norlys koster 179 kr. pr. md. (2023-priser). Med kabelinternet fra Norlys får du en 1.000/100 Mbit-forbindelse – så altså en forbindelse, der “kun” giver dig 100 Mbit i upload-hastigheder.

Fibernet hos Norlys koster 279 kr. pr. md. (2023-priser). Altså skal du betale 100 kr. mere hver måned med fibernet end hvis du valgte en kabel-forbindelse hos Norlys. Til gengæld vil du med fibernet få en 1.000/1.000 Mbit-forbindelse, hvilket sikrer dig lige så hurtige upload-hastigheder som download-hastigheder. Desuden er fibernet også mere driftsikkert end internet via kabler, da fibernettet arbejder med en langt større kapacitet.

Ved begge løsninger har du mulighed for at tilvælge et såkaldt Plus-internetabonnement. Med et Plus-abonnement hos Norlys får du tilsendt 4 ekstra WiFi-enheder, der sikrer dig en jævn WiFi-forbindelse over hele hjemmet.

TV hos Norlys

Hvis du overvejer at købe TV-pakker hos Norlys, så har du tre valgmuligheder.

Du kan betale pr. kanal, hvilket koster et fast abonnement på 109 kr. pr. md., plus den månedlige pris for de kanaler, du vælger. De fleste kanaler i denne pakke koster mellem 29 kr. og 49 kr. pr. md., med TV3+ som afstikkeren, du skal betale hele 99 kr. pr. md. for.

Du kan også tage “midterpakken”, hvor du frit kan vælge 8 kanaler fra Norlys’ udbud til din TV-pakke – det koster i alt 439 kr. pr. md. Her kan du fx sammensætte en TV-pakke med en blanding af regulære kanaler til dit fjernsyn – men du kan også tilvælge udvalgte streamingtjenester som en del af denne pakke, herunder TV2 Play, Viaplay og HBO Max. 

Med Den Store TV-Pakke hos Norlys får du det hele – alle TV-pakker og streamingtjenester (undtagen HBO Max og Nordisk Film+, der kan tilkøbes for en lille merpris) til en samlet pris på 629 kr. pr. md. Den store TV-pakke er til dig, der er storforbruger af skærmen inde i stuen, og som ønsker det bredest tænkelige udvalg af danske TV-kanaler, samt gode film og serier til de hyggelige aftener.

Uanset hvilken TV-pakke du vælger, så er priserne herover relativt konkurrencedygtige ift. dine øvrige muligheder for at købe TV-pakker på det danske marked. Skal du både have internet og TV kan det altså være en fordel for dig at samle udbyderen hos en, der tilbyder begge dele billigt – og dét finder du hos Norlys.

Fordele ved at være kunde hos Norlys

Hvis du overvejer Norlys som din næste internet- og TV-leverandør, så er der en række øvrige ting, som du også skal tage med i overvejelserne.

Noget, der kan være afgørende for dit valg, er om du i forvejen er kunde hos Norlys – hvad enten det er med el eller naturgas. For overblikkets skyld kan det være rart at få samlet sine services i hjemmet hos så få leverandører som muligt. Det opbygger noget goodwill, og der er i stigende grad også mange el- og internetleverandører, der giver deres nuværende kunder ekstra gode rabatter, hvis man samler sine services hos én udbyder. I øjeblikket er der ikke nogen mængderabat-ordning hos Norlys – men det kan hurtigt nå at ændre sig.

Norlys driftstatus

Norlys foretager løbende forbedringer og udbyggelser af deres internet- og TV-netværk. Som følge af dette kan du godt komme ud for at opleve mindre afbrydelser fra tid til anden.

Hvis Norlys planlægger et arbejde, der vil udløse forudsete driftsforstyrrelser på din forbindelse, så vil du som regel høre fra dem i god tid – enten via mail eller sms. På siden her kan du tjekke Norlys driftstatus på TV og internet i dit område, og se om der vil være planlagte forstyrrelser i nærmeste fremtid, der kommer til at påvirke dig.

Norlys Trustpilot: Se anmeldelser af Norlys

Hvem køber efterhånden produkter og services uden at tjekke, om andre har haft gode oplevelser med udbyderen før en selv? Heller ikke dig, vel? Så her får du lige et direkte link til Norlys’ Trustpilot-side.

Her i begyndelsen af 2023 har Norlys en samlet Trustpilot-score på 3,8 stjerner ud af 5. Det kunne selvfølgelig godt være bedre, men du skal også huske, at Norlys her bliver vurderet på tværs af alle de produkter, de tilbyder. 

Det gælder også strøm – og mange af de dårlige anmeldelser, du finder på Norlys’s Trustpilot-profil, er fra kunder, der har svært ved at betale de høje strømregninger. I sidste ende er det altså markedskonjunkturen, der i disse tilfælde skubber Norlys’ anmeldelser nedad.

Opsigelse

Hos Norlys gælder der i udgangspunktet en opsigelse på løbende måned + en måned for både internet og TV-pakker, med mindre andet er specificeret i købsaftalen. 

Du kan heller ikke opsige, hvis du stadig er i en bindingsperiode. På de fleste af Norlys’ produkter og services er der en bindingsperiode på 6 måneder.

Kundeservice

Vil du i kontakt med Norlys’ kundeservice? Så ring på tlf.: 70 11 50 00 – eller se om du kan finde svar på dit spørgsmål i Norlys’ store FAQ-sektion på deres hjemmeside.