Oister mobilt bredbånd: Se pakker, priser, dækningskort mm.

Oister

Hvis du skal have mobilt bredbånd, og Oister er blandt dem, du overvejer at købe hos, så brug lige et par minutter på at læse med her.

Vi har gjort grave-arbejdet for dig, og fundet frem til alt, du behøver at vide om Oisters mobile bredbånd – så du ikke selv behøver at bruge tid på det. Her har vi samlet overblikket over de forskellige mobile bredånds-produkter, du kan købe hos Oister, og inkluderet et dækningskort samt øvrige vilkår og fordele.

Så bliver du godt klædt på til at træffe en beslutning. God fornøjelse.

Overblik: Mobilt bredbånd fra Oister

Hos Oister kan du vælge mellem 6 forskellige abonnementer på mobilt bredbånd. Nogle af dem indeholder kun et SIM-kort, som du kan vælge at sætte i din tablet, computer eller egen router. Andre af abonnementerne kommer inkl. en gratis låne-router, som du blot skal slutte til strøm for at komme på internettet.

Herunder får du overblikket over abonnementerne hos Oister.

Mobilt bredbånd fra Oister (uden låne-router)

5 af Oisters abonnementer på mobilt bredbånd er uden en medfølgende låne-router.

  • Pakke 1: 6 GB data
  • Pakke 2: 30 GB data
  • Pakke 3: 60 GB data
  • Pakke 4: 150 GB data
  • Pakke 5: 1.000 GB data

Der er desværre ikke roaming inkluderet i Oisters mobile bredbåndspakker. Du kan derfor ikke bruge internettet i udlandet – men du kan medbringe det hvor end du er i Danmark.

Mobilt bredbånd fra Oister (inkl. låne-router)

Hvis du ønsker den fulde pakke til internet i hjemmet fra Oister kan du vælge deres WiFi-løsning. Her vil du både modtage et SIM-kort samt en gratis låne-router (til en værdi af kr. 990,-). Oprettelsen koster 99 kr., og derudover er det udelukkende den rene abonnementspris, du skal betale.

Med i pakken får du hele 2.000 GB data, som du og resten af din familie frit kan forbruge af i hjemmet. Og hvis I skal i sommerhus i Danmark, så kan I selvfølgelig tage routeren med, og bruge af internettet der.

Vilkår som abonnement på mobilt bredbånd hos Oister

Der er ingen binding på Oisters mobile bredbånd – hverken på de små eller på de store pakker. Opsigelsesvarslet er 30 dage. På den store pakke inkl. router skal du dog betale et oprettelsesgebyr. Derudover skal du selvfølgelig huske at sende låne-routeren tilbage, når du engang afmelder abonnementet.

Hvilket mobilnetværk benytter Oister?

Oisters mobile bredbånd kører på 3’s netværk, som er blandt de største i Danmark.

Kan du få 5G mobilt bredbånd hos Oister?

I øjeblikket tilbyder Oister desværre ikke 5G-abonnementer, hvis du vil have mobilt bredbånd. Til gengæld kan du godt få mobilabonnementer, der inkluderer 5G.

Vi regner dog med, at Oister i nærmeste fremtid introducerer 5G-abonnementer på mobilt bredbånd. Hvis du bestiller i dag vil Oister gøre dig opmærksom på det, når de nye 5G-abonnementer bliver gjort tilgængelige.

Dækningskort: Her får du god signal hos Oister

3-netværket, som Oister kører på, er blandt de største i Danmark. Dog har netværket ikke en lige så bred dækning i Danmark som de konkurrerende TDC NET og TT-netværker.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får en god dækning i de områder, hvor du kommer til at bruge af internettet, så kan du tjekke Oisters dækningskort ud her.

Erhverv: Få mobilt bredbånd til din virksomhed

Hos Oister kan du vælge mellem 3 forskellige erhvervsløsninger, hvis du er interesseret i mobilt bredbånd til virksomheden.

Hver løsning kommer med sine fordele og ulemper. Herunder gennemgår vi dem en efter en.

1.000 GB mobilt bredbånd via SIM-kort (erhverv)
Hvis I blot skal have koblet en tablet eller en computer på, eller hvis virksomheden har sin egen mobile router, så er denne løsning optimal for jer. Her får I leveret et SIM-kort, som er lige til at sætte i.

Oister WiFi (erhverv)
Hvis hjemmekontoret skal være velforsynet med internet til jer alle, så er denne løsning at foretrække. Her får I både leveret SIM-kort samt en gratis låne-router.

Oister MiFI (erhverv)
Med mobilt WiFi (også kaldet MiFi) får I en lille, mobil router, der kører på batteri – lige til at tage med i tasken. Så når I er flere på farten løber i aldrig tør for adgang til internettet.

Installation

Det er nemt at installere mobilt bredbånd fra Oister.

Hvis du får leveret et SIM-kort, så skal denne blot sættes i en af dine enheder. Herefter vil enheden automatisk oprette forbindelse til internettet, når abonnementet træder i kraft.

Hvis du har fået leveret en gratis låne-router, så skal denne blot sættes til strøm – så sender den trådløse internetsignaler ud i hele hjemmet. Du finder adgangskoderne til internettet på et klistermærke på selve routeren.

Driftsstatus

Hvis du oplever knas på forbindelsen kan det skyldes planlagt driftsarbejde i dit område. Tjek Oisters driftsstatus ud her, og find ud af hvornår du kan komme online igen.

Opsigelse og vilkår

Hvis du har mobilt bredbånd fra Oister, og du ønsker at opsige, så er det heldigvis nemt. Du kan opsige via Mit Oister fra hjemmesiden, eller ringe deres kundeservice op på tlf.: 70 31 30 70.

Der er ikke nogen bindingsperiode på mobilt bredbånd fra Oister – og det er uanset om du blot har fået et SIM-kort eller en gratis låne-router. Du skal til gengæld huske at sende låne-routeren tilbage til Oister, når du opsiger. Opsigelsesvarslet er 30 dage.