Mobilt bredbånd til tablet

Efter smartphones har indtaget Danmark og resten af den vestlige verden, er der  opstået et behov for tablets. De giver os muligheden for at surfe på nettet lige så ofte som vi vil, men på en større skærm end vores smartphone. Den perfekte mellemting mellem en computer og en mobil.

Mobilt bredbånd til tablets er blevet meget efterspurgt og udbydes af stort set alle internet og telefoni udbydere i Danmark. Princippet er det samme som for mobiltelefoner, hvor du får et sim kort, du kan bruge til din tablet.

Når du skal vælge mobilbredbånd til din tablet, skal du gøre nogle overvejelser, om dine forbrugsvaner og hvad du skal bruge internetforbindelsen til. Dit forbrugsmønster kommer til at bestemme den hastighed du behøver.

Som tommelfinger regel skal du have de samme krav til dit tablet abonnement, som du har til din mobiltelefon. Hastighed på minimum 8 Mbit pr. sekund kan anbefales. For alle mobile bredbåndsforbindelser er det netværket, som er nøglen. En stabil forbindelse med god dækning er et must, hvis du skal kunne bruge din tablet optimalt.

 

Billigt internet til iPad

Der finde rigtigt mange fornuftige tilbud på markedet og du kan nemt finde billigt internet til din iPad. Du kan få en billig internet til en pris på kun 20 kr. hos Oister. Dette må siges at være meget billigt og hastighederne er faktisk meget fornuftige.

I og med at Oister benytter sig af netværk fra 3, er der tale om en stabil internetforbindelse. Det, som du skal være opmærksom på, er den mængde data du får via dit abonnement. De billigste abonnementer giver oftest kun 1 GB data, hvilket vil være utilstrækkeligt for mange.

Hvis du har brug for mere data, skal du betale lidt mere. For 79 kr. kan du få 4 GB data hos Telia og det må også siges at være en fornuftig pris. Tjek vores oversigt for at se flere løsninger og priser, indtil du finder det du søger.