Flexii: Se fordele, produkter, priser, anmeldelser, mm.

Flexii

Flexii er en ny, dansk udbyder af mobilabonnementer. Hos Flexii får du billige, simple abonnementer – uden alt for mange ekstra dikkedarer. De mener, at det skal være billigt og nemt, og Flexii’s mission er at efterkomme den digitale tidsalders efterspørgsel på produkter, der netop har disse karakteristika. 

Flexii bryster sig af at eksistere 100% digitalt. Og hopper man ind på deres hjemmeside får man også hurtigt et indtryk af, at det er her, de mestrer at være til stede. Deres hjemmeside er flot og overskuelig – et godt indtryk, når man markedsfører sine mobilabonnementer som værende simple, billige og lette at gå til.

Flexii kan holde deres mobilabonnementer billige, fordi de ikke inkluderer et væld af ekstra-services i abonnementerne. Her får du ingen streamingtjenester eller øvrige produkter med oven i hatten.

Læs med herunder, hvor vi går mere i dybden med Flexii som udbyder af mobilabonnementer i Danmark. Så kan du hurtigt finde ud af, om Flexii er noget for dig.

Fordele og ulemper ved at være kunde hos Flexii

Som kunde hos Flexii er der både fordele, du kan nyde godt af, og ulemper, som du må udholde. Herunder lister vi de mest åbenlyse.

Fordele ved Flexii

 • Meget lave priser på mobilabonnementer
 • Overskuelig produktsortiment
 • Flot, lækker og simpel hjemmeside
 • Ingen binding på deres abonnementer
 • Mulighed for 5G
 • Gratis oprettelse
 • Adgang til “Life hacks” på deres hjemmeside

Ulemper ved Flexii

 • Bruger 3’s mobilnetværk, som ikke er det bedste i Danmark
 • Dårlige anmeldelser på Trustpilot

Flexii – produkter og services

Hos Flexii finder du mobilabonnementer – og ikke andet. 

Mobilabonnementer

Hos Flexii kan du vælge mellem i alt 3 forskellige mobilabonnementer. Dem giver vi et hurtigt overblik over herunder.

 • Det lille mobilabonnement: Fri tale + 15 GB data (herunder 5G & 20 GB data i EU)
 • Det almindelige mobilabonnement: Fri tale + 30 GB data (herunder 5G & 20 GB data i EU)
 • Det store mobilabonnement: Fri tale + 1.000 GB data (herunder 5G & 25 GB data i EU)

Læg mærke til, at 5G er inkluderet i alle Flexii’s mobilabonnementer uden merpris. Dette er faktisk sjældent tilfældet, hvis vi sammenligner denne model med andre udbyderes måder at tilbyde 5G i mobilabonnementer på.

Fælles for alle mobilabonnementer hos Flexii er, at de ikke koster noget i oprettelse, og at der ikke er nogen binding på. Nummerflytning er desuden også nemt og gratis.

Hvem ejer Flexii?

Flexii er ejet af teleselskabet 3, og fungerer som deres lavpris-brand. Idéen er, at mens Flexii skal tilbyde de absolut billigste mobilabonnementer derude, så skal 3 tilbyde mere service- og indholdspakkede abonnementer. Dette kunne fx være mobilabonnementer med streamingtjenenster.

Flexii driftstatus

Hvis du oplever knas på signalet som kunde hos Flexii, så kan årsagen være planlagt driftsarbejde på 3’s master og/eller kabler. Du kan hurtigt få et overblik over aktuelle driftssager hos Flexii på denne side.

Flexii Trustpilot: Se anmeldelser af Flexii

I nutidens moderne samfund kan det nogle gange være dumt at blive kunde hos et selskab før man hører andre personers erfaringer med det. Og i Flexiis tilfælde er det ingen undtagelse. Du finder Flexii’s Trustpilot-side her.

Flexii klarer sig ikke specielt godt på Trustpilot. De scorer 2,7 stjerner ud af 5 mulige, baseret på næsten 200 anmeldelser. I skrivende stund har hele 54% af kundernes anmeldelser af Flexii blot én stjerne.

Hvorfor får Flexii så dårlige anmeldelser? Jo, noget kunne godt lugte af, at de ikke er lige gode til at få sendt SIM-kort ud, eller åbnet for abonnementerne for nye kunder i tide. Mange af de dårlige anmeldelser går nemlig på netop manglende SIM-kort, ingen tjeneste på telefonen, problemer med betalingskort og meget mere.

Når du Flexii er et lavprisselskab, så er kundeservicen og den grundlæggende forretning altså stadigvæk ikke noget, man må spare på. Men desværre ser det lige nu ud til, at det er her, Flexii sparer. Og det er noget, som kunderne ser ud til at mærke.

Kundeservice

Hvis du vil i kontakt med Flexii’s kundeservice, så skal du skrive til dem på kundeservice@flexii.dk.

Det er desværre ikke muligt at komme i kontakt med kundeservice hos Flexii via telefon.

Du kan også finde svar på mange almindelige spørgsmål på Flexii’s informationsunivers, der ofte kan hjælpe dig videre.

Opsigelse

Hvis du er kunde hos Flexii, og du ønsker at opsige dit abonnement, så skal du rette henvendelse til Flexii via mail på kundeservice@flexii.dk.

Der er ingen binding på Flexii’s abonnementer, men du har 30 dages opsigelsesvarsel. Du kan selvfølgelig også benytte dig af din 14 dages fortrydelsesret, hvis du har tegnet abonnementet for nyligt – så får du dine penge tilbage.