Denne side er reklamefinansieret

Fibernet hos Waoo

waoo

Hvis du ønsker fibernet på din adresse, og Waoo i den forbindelse er i dit søgelys, så kan du med fordel bruge et par minutter på siden her.

Her har vi samlet alle de relevante oplysninger om Waoo’s fibernet for dig som ny kunde, så du ikke selv skal til at støve dem frem. Vi giver et komplet overblik over de fibernet-løsninger, du finder hos Waoo, såvel som øvrige betingelser og vilkår, som du skal være opmærksom på.

Læs med, og find ud af om Waoo er noget for dig. God fornøjelse.

Muligheder for fibernet hos Waoo

Waoo er blandt Danmarks største udbydere af fibernet til private og foreninger. Hvis man kaster et blik på Waoo’s hjemmeside fremgår der imidlertidig ikke en fast produktpallette på deres fibernet. 

For at få konkrete produkter og priser på bordet hos Waoo skal du indtaste din adresse i deres adressetjekker. Adressetjekkeren finder du øverst på denne side. Når du indtaster din adresse skal du vente et par sekunder, mens Waoo tjekker, om du kan få fibernet på din adresse. Hvis det kan lade sig gøre får du præsenteret 2-3 forskellige løsninger, du kan vælge imellem.

Normalt får du tilbudt to eller flere af nedenstående løsninger fra Waoo:

  • Lille pakke: 200/200 Mbit fibernet
  • Lille/mellem pakke: 300/300 Mbit fibernet
  • Mellem pakke: 500/500 Mbit fibernet
  • Stor pakke: 1.000/1.000 Mbit fibernet

Øvrige vilkår for Waoo’s fibernet

Når du bestiller fibernet fra Waoo er der en række ting, du skal være opmærksom på.

For det første, så er oprettelsen ikke gratis. Du betaler et fast gebyr på kr. 299,- for at blive koblet på fibernettet. Derudover kan det være, at du skal have foretaget nedgravning af fiberkabler fra vejskel og ind til din bolig, hvis de ikke allerede ligger der. Du kan vælge selv at foretage nedgravningen (kr. 499,-), eller få professionelle teknikere til at gøre det (fra kr. 2.999,-). 

Opstartsudgifterne for at komme på fibernettet hos Waoo kan altså være betydelige. Det er slet ikke alle selskaber, der arbejder med gebyrer på hverken opkobling eller nedgravning af kabler for private.

Derudover skal du også være opmærksom på, at du kommer til at være i 6 måneders binding hos Waoo. Det plejer at være standard, når man bestiller fibernet, men ikke for bredbånd. Du har selvfølgelig din 14 dages fortrydelsesret.

Dækning: Se om du kan få fibernet fra Waoo

Hvis du vil se, om du kan modtage fibernet direkte fra Waoo kan du tjekke dette dækningskort ud.

Bemærk, at dækningskortet kun viser de områder, som selve Waoo dækker med deres eget fibernet. Selvom du bor uden for dette område kan du ofte stadig godt modtage fibernet fra Waoo – her vil det blot være en anden netværksoperatør, som Waoo leverer fibernettet til dig igennem. Konkret har det ingen betydning for bestillingsprocessen, og du vil i disse tilfælde stadig nemt kunne bestille fibernet i Waoo’s navn, gennem Waoo’s hjemmeside.

Installation hos Waoo

Når du bestiller fibernet fra Waoo vil du få tilsendt en gratis låne-router, hvor en installationsvejledning er vedlagt.

Ved nogle af Waoo’s større fibernet-produkter har du mulighed for at tilvælge Smart WiFi, når du bestiller. Waoo’s Smart WiFi kan være en god måde at sikre dig ordentligt med signal i hele din bolig. Her vil du enten få leveret en stærkere router, eller flere WiFi-extenders sammen med en standard router – så selv store boliger kan dækkes helt ind. Det koster ikke ekstra at modtage Smart WiFi hos Waoo. 

Hvis du vælger en mindre fibernet-pakke skal du betale ekstra for at modtage Smart WiFi. Det koster typisk 49 kr. pr. måned.

Hvor hurtigt fibernet kan du få hos Waoo?

Waoo tilbyder fibernet-løsninger med helt op til 1.000/1.000 Mbit. Dette er mere end rigeligt for selv meget store husstande, hvor I er mange, der skal deles om det samme internet.

Som regel vil en standard-familie dog sagtens kunne klare sig for 200/200 Mbit eller 500/500 Mbit. Også selvom internetforbruget og -behovet er højt.

Erhverv: Kan du få fibernet til din virksomhed hos Waoo?

Waoo tilbyder desværre ikke fibernet til virksomheder – kun til private og foreninger. Hvis I er en forening, der ønsker et ekstra godt tilbud på fibernet til alle jeres medlemmer, så kan I læse mere på Waoo’s side for foreninger.

Opsigelse

Hvis du allerede nu modtager fibernet fra Waoo, og du ønsker at opsige dit abonnement, så kan du opsige dit fibernet gennem Mit Waoo. Dette kan du tilgå fra virksomhedens hjemmeside.

Du kan også sende din opsigelse til Waoo’s kundeservice på mail: kundeservice@waoo.dk. Alternativt kan du ringe dem op, og melde din opsigelse via tlf.: 70 29 24 44.

Tjek driftstatus

Fibernettet er generelt det mest stabile internet, du kan få i Danmark. Dog kan det stadig ske fra tid til anden, at der kommer knas på forbindelsen. Det kan skyldes planlagt arbejde i dit område.

Du kan altid finde en oversigt over aktuelle og kommende planlagte driftsforstyrrelser hos Waoo på denne side.