Denne side er reklamefinansieret

Find det billigste bredbånd

Sammenlign priser og bredbåndsudbydere hos os

Leder du efter det billigste bredbånd i Danmark, eller vil du bare have mest for pengene? Så har du alle muligheder for at finde den bedste løsning hos os. Vi giver dig overblikket over markedet og de forskellige bredbåndsløsninger.

Du kan nemt sammenligne priser, bredbånd og vilkår, indtil du finder den rette løsning.

Sådan finder du det bedste bredbånd (2021)

Dine behov har meget at sige for hvilken bredbåndsløsning du bør vælge. Om du bor som et par i en lejlighed, en familie i hus eller skal bruge et hurtigt internet i virksomheden. Alle tre vidt forskellige udgangspunkter og scenarier.

Den bedste start vil være, at du vurderer din nuværende internethastighed og om du er tilfreds med den. Det ved du muligvis allerede og ellers kan du via hastighedstests online, hurtigt finde frem til hvor mange Mbit/s du aktuelt har. Det er samtidig en god idé at finde frem til nogenlunde hvad du giver for dit bredbånd i øjeblikket.

Mange danskere oplever at de for samme pris, kan få en langt hurtigere hastighed, for samme pris. Det er derfor at prissammenligning og et halvårligt bredbåndstjek er en rigtig god idé.

Bemærk at alle bredbåndsudbydere i oversigten har forskellige løsninger og priser, alt efter om du skal have internet via fibernet, kabel-tv eller telefonstik. Du kan med fordel besøge dem for at se mere om hver løsning.

Tre normale scenarier

Par i en lejlighed

Der findes rigtig mange par eller venner der bor sammen i lejlighed, 2-3 stykker. Særligt studerende udgør en væsentlig del af denne gruppe, hvorfor der typisk vil være ekstra fokus på at finde en billig bredbåndsløsning. En hastighed på 20 Mbit/s til to personer vil være en god start, ligesom det kan findes til billige priser.

Men som det fremgår i oversigten kan I sagtens få en 100 Mbit/s forbindelse, uden priser behøver stikke af, så det bør I bestemt overveje.

Generel anbefaling: Bredbånd på mindst 20 Mbit/s.

En familie i hus

Som en familie i hus kan der nemt være 3-5 personer på samtidig, ligesom at bredbåndsforbindelsen skal dække mange kvadratmeter. Det kan være med til at svække hastigheden, medmindre du er tæt på routeren. I et hus vil det derfor være normalt at vælge en højere hastighed, end i en mindre lejlighed. Vi mener en 100 Mbit/s bør være det i går efter som udgangspunkt, særligt med tanke på priserne.

Generel anbefaling: Bredbånd på mindst 100 Mbit/s.

Virksomhed der ønsker hurtigt internet

Som virksomhed er det afgørende med stabilt og hurtigt internet, hvorfor I bør gå efter en fibernet løsning, med en hastighed på mindst 300 Mbit/s. Internethastigheden må ikke være det, der begrænser medarbejderne i at være effektive. Alt efter virksomhedens størrelse kan der også sagtens være mange personer på samtidig, hvorfor I bør gå efter en stærk forbindelse.

Generel anbefaling: Fibernet på mindst 300 Mbit/s.

Brug ovenstående anbefalinger vejledende, da alle behov er forskellige.

Sammenlign priser og find en billig bredbåndsløsning

Der er god grund til at sammenligne priser, hvis du ønsker at finde det billigste bredbånd i Danmark, ud fra en specifik hastighed. For hver hastighed, vil der typisk være forskellige løsninger og udbydere, der byder sig til. Så hvis du ønsker at finde den billigste bredbåndsløsning til en specifik internetforbindelse, er sammenligning vejen frem.

I oversigten kan du se en lang række informationer om hver enkel løsning, der kan hjælpe dig med at vurdere hvad du får med og hvilke forskelle der er imellem firmaerne.

Formålet med speedtest.dk

Formålet med speedtest.dk er at guide dig igennem junglen af internetløsninger. Der er mange udbydere og abonnementer på markedet, som kan være svære at skelne fra hinanden. Hos os kan du sammenligne, vurdere og vælge den perfekte løsning efter dine behov.

Sammenligning handler i høj grad om at finde den laveste pris. Vi har gjort en stor del af forarbejdet for dig. Vi fremviser alle de førende og prisvenlige løsninger, så du nemt og enkelt kan finde den bedste udbyder til dine behov.

Vores mission er at guide dig mod det bedste & billigste bredbånd, ud fra dine behov.