Denne side er reklamefinansieret

Bredbånd tilbud

Skal du have ny bredbåndsforbindelse? Eller have opgraderet din gamle? Så er internettet et godt bud at starte på. Her finder du nemlig et hav af forskellige tilbud, priser og sammensætninger og det er derfor muligt at finde lige netop den bredbåndsforbindelse, der tilgodeser dine behov. Du finder alt fra fibernet til bredbånd via antenne og videre til det mobile bredbånd, som kan være en god løsning for nogen.

Stort set alle danske husstande har mulighed for at få en bredbåndsforbindelse. Det er som udgangspunkt blot et spørgsmål om, hvilken udbyder der råder over din husstands placering. Det er nemt at finde ud af online, hvilken udbyder der dækker dit hjem og når du bestiller bredbåndsløsninger online får du ofte ekstra goder med i prisen. Det er altså ofte billigere at bestille bredbånd via internettet end det er, når du dukker op i en fysisk butik for at bestille. Det kan derfor godt betale sig at finde billigt bredbånd online, for der er virkelig mange penge at spare.

Bredbånd priser

Der er mange forskellige typer bredbåndsløsninger og derfor også mange forskellige prisklasser. Priserne er meget varierede og afhænger i høj grad af, hvilken type bredbånd det er, samt hvor hurtig forbindelsen er. Bredbåndets hastighed gøres op i megabit pr. sekund (Mbit/s) og den typiske hastighed ligger mellem 2 Mbit/s og 100 Mbit/s. De mest normale hastigheder er lige tal som 2, 10, 10, 30, 50 og 100 Mbit/s og der er stor forskel på prisen, afhængigt af hvilken hastighed du vælger. Som udgangspunkt er bredbånd via fibernet en dyrere løsning end henholdsvis bredbånd via antenne og via kabel. Til gengæld er kvaliteten af fiberbredbåndet som regel også bedre. Derudover er upload hastigheden den samme som download hastigheden hvilket ikke er tilfældet med de øvrige løsninger.

Mobilt bredbånd er ligeledes en dyr fornøjelse, hvis du ønsker en permanent løsning til hjemmet. Her kan du som oftest kun få mellem 2 og 10 Mbit/s, mens der ligeledes er en begrænsning på den mængde data, du kan bruge. Tilkøb koster ekstra og mobilt bredbånd er derfor kun en anbefalelsesværdig løsning, hvis du udelukkende bruger dit internet på farten.

Som regel ligger bredbåndsløsningerne typisk på omkring 250-350 kroner om måneden for hastigheder helt op til 100 Mbit/s.

Sammenlign priser og find det billigste bredbånd

Ligesom alt andet er bredbånd ikke gratis. Mange betaler gladelig den månedlige udgift, fordi internettet i dag er blevet en så stor del af vores hverdag, at det findes uundværligt. Derfor udnytter mange bredbåndsudbydere, at vi i dag gladelig betaler for vores internet og derfor er der også mange mennesker, der i dag betaler meget mere end de bør. Hvis du skal ud og undersøge muligheden for de forskellige typer bredbånd til din husstand, så er det en god idé at undersøge det online marked i forhold til priser.

Ofte kan du få tilbudt nøjagtig samme løsning i form af bredbåndstype og hastighed, men til vidt forskellige priser. Derfor bør du ikke nødvendigvis bare vælge det første det bedste, men derimod anvende én af internettets mange muligheder for at sammenligne priser. På vores side om billigt internet er der hele tiden indhentet oplysninger fra mange af de forskellige bredbåndsudbydere, for at samle dem på én side, så du som forbruger kan få et nemt og overskueligt overblik. Det er et rigtig godt redskab, hvis du ønsker at undersøge din mulighed for at spare penge på din bredbåndsforbindelse.