Denne side er reklamefinansieret

Bredbånd 1000 mbit

Til dig der har et store krav til internetforbindelsen, er der løsninger på markedet med bredbånd på op til 1000 Mbit. Det er en lynhurtig forbindelse, som kan anvendes til alt, og det er en hastighed, som primært henvender sig til erhverv og institutioner. Vi har samlet en oversigt over dine muligheder, selvom det ikke er alle bredbåndsudbydere der tilbyder op til 1000 mbit hastigheder. Sammenlign priser og finde den rigtige løsning.

Sammenlign 1000 mbit bredbåndspriser

De mange muligheder

I dag er der kommet en del muligheder på markedet for at få forbindelser, som er hurtigere end 300 og 5000 Mbit/s. Her er der tale om forbindelser, som kan forsyne alle behov, og du behøver aldrig bekymre dig om langsomt internet. Bredbånd over 100 Mbit kan kun transporteres gennem kabel-tv eller fibernet, og det er derfor et begrænset udvalg af udbydere, som tilbyder disse hastigheder.

Samtidig bør du være opmærksom på, at der er stor risiko for ikke at få fuldt udbytte af hastigheden, hvis du forbinder den gennem WiFi. Den trådløse forbindelse kan simpelthen ikke bære over 100 Mbit/s, og derfor anbefales det altid at tilslutte det via kabel.

Prisen på bredbånd 1000 Mbit varierer i høj grad, men du skal give væsentlig mere end for fx. 50-100 Mbit bredbånd, som primært henvender sig til private. Når det så er sagt, er prisforskellen på omkring 100-150 kr. pr. måned ikke voldsomt, med tanke på forbindelsen bliver mindst 10 gange hurtigere. Om man så har brug for 1000 mbit/s er en anden sag.

Uanset hvad, er det en god ide at undersøge markedet grundigt, og det hjælper vi dig med her. Vi har nemlig samlet en oversigt over de forskellige muligheder for 1000 Mbit bredbånd. Se information om pris, bindingsperiode, anmeldelse, vilkår osv. i oversigten.

Velegnet til virksomheder og foreninger

Hastigheder på 1000 Mbit/s henvender sig sjældent til private, men er mest relevant for virksomheder, institutioner, foreninger og lignende. Her vil man som regel have et lang større antal enheder, der skal være online på samme tid, ligesom internettet bliver brugt hyppigere og til mere krævende processer. Fx kan virksomheden have behov for at downloade eller uploade store filer, have online videosamtaler, bruge store online programmer eller lignende. Her er det essentielt, at hastigheden ikke er for langsom, da det kan påvirke arbejdets kvalitet. Derfor er bredbånd på 1000 mbit en meget velegnet løsning for firmaer, foreninger og lignende med høje krav til internetforbindelsen.

Hvordan finder jeg ud af, hvilken hastighed jeg bør vælge?

Du kan altid snakke med din internetudbyder for få et uforpligtende estimat af din optimale hastighed. Her skal du dog selvfølgelig være opmærksom på, at du snakker med en sælger. En anden mulighed er at tjekke din nuværende forbindelse online, hvor du kan fastlægge din aktuelle download- og uploadhastighed.

Er din nuværende forbindelse for langsom efter dit ønske, og ligger den på fx 90 Mbit/s, så bør du overveje at vælge bredbånd på 100 Mbit.