Denne side er reklamefinansieret

Fibernet hos BornFiber

                                                 BornFiber

Med BornFiber der er en lokal internetudbyder på Bornholm, får du muligheden for at få et fibernet der både er lynhurtigt og har kapacitet nok til at hele familien kan benytte BornFibers fibernet til streaming, gaming, surfing mm. altså alt det der er behov for hver dag.

BornFiber er dog ikke kun muligt at få på Bornholm, bor du på Sjælland eller en af øerne, kan det også være muligt for dig at benytte dig af BornFibers lynhurtige fibernet og andre produkter.

Muligheder for fibernet hos BornFiber

Hos BornFiber får du ligegyldigt hvilken hastighed du vælger en fremtidssikret forbindelse der inkluderer Wifi 6 teknologien, det er muligt at vælge mellem flere hastigheder når du vælger fibernet hos BornFiber

  • BornFiber 1000/1000 Mbit + Wifi 6 med garanti for 900/900 Mbit
  • BornFiber 500/500 Mbit + Wifi 6
  • BornFiber 100/100 Mbit + Wifi 6

BornFiber Sommerhus

BornFiber har også en særlig internetløsning til sommerhuset

  • BornFiber Bredbånd fritid 100/100 Mbit + standard Wifi og mulighed for at sætte abonnement i bero udenfor sæsonen.

Det er dermed muligt for et mindre månedligt abonnement at sætte sommerhus abonnementet bero i op til 6 mdr. pr år.

Hvad er Wifi 6

Wifi sørger for at du kan være online uden at være tilkoblet diverse kabler, det giver dig friheden til at bevæge dig rundt og sidde hvor du vil uden omtanke for kabelængder.

Wifi 6 er det nyeste på markedet indenfor trådløse forbindelser, det betyder at du har mulighed for at få de hurtigste trådløse forbindelser, Wifi 6 kan håndtere trådløse internethastigheder helt op til 9.600 Mb/s.

Wifi 6 tilbyder også mere stabilitet i forbindelsen, mere effektivitet og en bedre dækning, når flere enheder er tilknyttet internettet, vil alle opleve den samme hastighed, hvilket er betydningsfuld hvis flere ønsker at streame eller game samtidigt.

Vilkår for fibernet hos BornFiber

Fibernet fra BornFiber har en bindingsperiode på 6 mdr. med en skriftlig opsigelsesvarsel på 30 dage.

Det er muligt at få fibernet fra BornFiber gennem nærmeste facademur indenfor 30 meter af stedet hvor rør/fiber stikledningen er sat, skal der graves mere end det vil der komme et tillæg for gravearbejdet.

På Bornholm er der dog også den regel at tilbuddet udelukkende inkluderer at jorden hvor der skal graves skal være ubefæstet sandjord.

Se om der er dækning med BornFiber hos dig

BornFiber dækker nærmest hele Bornholm, det vil sige på nuværende tidspunkt vil 9 ud af 10 adresser på Bornholm have muligheden for at få fibernet fra BornFiber.

Selvom BornFiber er hjemhørende på Bornholm, er det stadig muligt at få BornFiber i andre dele af Danmark, da BornFiber også dækker dele af Sjælland og nogle af øerne omkring Sjælland, og det ser ud til at de er på vej til at dække flere områder i fremtiden.

Du kan se om din adresse er dækket af BornFiber ved at indtaste din adresse her https://BornFiber.dk/om-BornFiber/

Installation hos BornFiber

Når du vil bestille fibernet hos BornFiber kan du enten bestille fibernet gennem deres kundeservice eller bruge BornFibers online bestillingsmulighed, du vil efter bestillingen få en bekræftelse på at bestillingen er modtaget sendt til din mail og derefter vil du også modtage den endelige ordrebekræftelse.

Efterfølgende vil en kundekonsulent kontakte dig for at gennemgå detaljer omkring gravearbejdet og monteringen af fiberboksen hos dig, når detaljerne er i orden, underskrives aftalen for installationen af BornFiber fibernet hos dig.

En entreprenør vil komme ud til din adresse og stå for gravearbejdet til dit fibernet, fiberrør lægges i jorden og graverenderne dækkes til igen, når rørene er på plads, vil en tekniker sende fiberen ind i rørene ved hjælp af deres specielle udstyr.

Til sidst vil kundeservice fra BornFiber kontakte dig, for at aftale et besøg på din adresse så den endelige installation af dit fibernet kan blive afsluttet, så du kan glæde dig over dit nye hurtige fibernet samme dag som installationen er afsluttet.

Når du får fibernet fra BornFiber klare de langt det meste af arbejdet for dig, du skal dog selv være på din adresse for at aftale detaljerne om gravearbejdet og monteringen af fiberboksen, ligesom du også skal være hjemme til den sidste installation af fiberen, resten ordner BornFiber for dig.

Hvor hurtigt fibernet kan du få hos BornFiber?

Det hurtigste fibernet du kan få fra BornFiber er en 1000/1000 Mbit/s forbindelse, hvor der ved hjælp af Wifi 6 forbindelsen garanteres en hastighed på 900/900 Mbit/s.

Denne hastighed er velegnet til familien der ønsker at bruge nettet til hver deres ting på samme tid, og til gameren der ønsker at trække de helt store tunge spil.

Erhvervskunde – Kan du få fibernet fra BornFiber til din virksomhed?

BornFiber tilbyder også gode fibernet løsninger til erhverv, her er det også muligt at vælge mellem flere forskellige hastigheder, og gode abonnementsløsninger.

  • Erhverv PRO 1000 – 1000/1000 Mbit/s inkl. 1 fast IP-adresse og mulighed for at sætte abonnementet i ro udenfor sæson.
  • Erhverv PRO 500 – 500/500 Mbit/s inkl. 1 fast IP-adresse og mulighed for at sætte abonnementet i ro udenfor sæson.
  • Erhverv PRO 200 – 200/200 Mbit/s inkl. 1 fast IP-adresse og mulighed for at sætte abonnementet i ro udenfor sæson.
  • Erhverv PRO 100 – 100/100 Mbit/s inkl. 1 fast IP-adresse og mulighed for at sætte abonnementet i ro udenfor sæson.
  • Erhverv LIGHT 50/50 Mbit/s inkl. 1 fast IP-adresse, dankortterminal kan tilsluttes direkte til routeren og mulighed for at sætte abonnement i bero udenfor sæson.

Der er også mulighed for at få smart Wifi og telefoni.

Vilkår for erhvervskunder

Som erhvervskunde med en virksomhed der ikke har åbent hele året, er det muligt at sætte abonnementet i ro op til 6 mdr. pr. år, når abonnementet er i bero, betales der en lavere månedlig abonnementspris, der er intet gebyr forbundet med at sætte abonnementet i bero.

Kontraktperiodens tidsramme for erhvervskunder er 36 mdr.

Der betales et beløb for etablering, beløbet er inklusive 20 meters opgravning. 

Det er også muligt at tilkøbe tillægsprodukter til erhvervsabonnementer som smart Wifi, ekstra IP-adresser og Accesspoint.

Opsigelse af fibernet hos BornFiber

Når man som privatkunde bestiller fibernet hos BornFiber er det med en bindingsperiode på 6 mdr. det er muligt med 1 måneds varsel at opsige bindingsperioden til bindingsperiodens afslutning.

Efter de 6 mdr. er der et opsigelsesvarsel på 1 md.

Opsigelsen skal altid være skriftlig.

Ønskes en tidligere opsigelse er det muligt at opsige i bindingsperioden, her betales abonnementsafgiften i den resterende bindingsperiode.

Tjek driftsstatus af fibernet

Det er altid muligt at tjekke driftsstatus på BornFibers ydelser her https://BornFiber.dk/driftsinfo/

Øvrige produkter hos BornFiber

Udover fibernet er det også muligt at få tv og streaming gennem BornFiber

Vælg mellem Allente og Waoo TV  https://BornFiber.dk/tv/