Allente: Se fordele, produkter, priser, anmeldelser, mm.

Allente er en relativt ny TV-udbyder i Norden. Virksomheden så først dagens lys d. 5. maj 2020, hvor Allente blev dannet som en fusion af de tidligere TV-selskaber Canal Digital og Viasat Consumer. I dag har Allente over 1 million kunder fordelt ud på Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Konceptet hos Allente er simpelt: De leverer store, underholdende TV-pakker, som du kan streame direkte på dit TV, din tablet, din mobil og din computer. Når du vil, og hvor du vil. Det er moderne TV, som det skal være.

Allente udbyder alle sine TV-pakker via streaming som udgangspunkt. Og hvis internetforbindelsen ikke kan trække TV-pakkerne, så kan du også få en parabolløsning hos Allente. 

Som noget ekstra har Allente som virksomhed et udpræget fokus på bæredygtighed. Det gælder både, når vi taler om klimaet, arbejdsvilkår og kulturen på arbejdspladsen. Som kunde hos Allente kan du derfor have din samvittighed på det rene.

Læs med herunder, hvor vi tager et lille dyk ned i Allente som virksomhed. Hvem ved? Måske fristes du også til at lade dig og din familie underholde via Allentes TV-pakker. 

Fordele og ulemper ved at være kunde hos Allente

Hvis du bliver kunde hos Allente, så er der selvfølgelig en række fordele og ulemper, der følger med. Dem har vi listet herunder, så du hurtigt kan få et overblik.

Fordele ved Allente

 • Du kan streame dine TV-pakker på alle dine enheder
 • Nem opsætning til TV
 • Fornuftige priser på TV-pakker
 • Stort udvalg af TV-kanaler og streamingtjenester
 • Som kunde får du rabat på en lang række øvrige streamingtjenester, som Allente samarbejder med
 • Allente er en virksomhed med en stærk bæredygtighedsprofil
 • Gratis opsætning af parabol-løsning, hvis dit internet ikke er hurtigt nok
 • Gode muligheder for kontakt til kundeservice
 • Første 2 måneder gratis

Ulemper ved Allente

 • Nuværende kunder melder om jævnlige problemer med TV-boksen
 • Ingen gratis prøveperiode
 • TV via streaming kan godt falde ud – især ved ustabilt internet, eller hvis man ikke har fiber
 • 6 måneders bindingsperiode på alle TV-pakker
 • Ikke de billigste på markedet

Allente – produkter og services

Allente tilbyder udelukkende TV-pakker – dog med streamingtjenester inkluderet, eller som kan tilvælges. Herunder gennemgår vi Allentes TV-pakker, så du kan få et hurtigt overblik over mulighederne.

TV-pakker fra Allente

Allente tilbyder i alt 3 forskellige TV-pakker: Stream Basic, Stream Standard og Stream Premium. 

 • Stream Basic: 17 kanaler + Viaplay Film & Serier
  • Inkluderede kanaler: DR1, DR2, Ramasjang, TV2, TV2 News, Kanal 4, 5 og 6, TV3, TV3+ og meget mere.
 • Stream Standard: 36 kanaler + Viaplay Film & Serier samt BBC streaming
  • Inkluderede kanaler: Alt fra Stream Basic + National Geographic, Animal Planet, History Channel, Discovery Science, Nickelodeon og meget mere.
 • Stream Premium: 44 kanaler + Viaplay Total samt BBC streaming
  • Inkluderede kanaler: Alt fra Stream Standard + Eurosport, Sport Live, TV3 Sport, TV3 MAX og meget mere.

Hvem ejer Allente?

Allente er ejet af Telenor Group og Viaplay Group. Parterne ejer 50% hver. 

Allente driftstatus

Hvis du oplever knas på forbindelsen fra Allente, så bør du undersøge virksomhedens driftsstatus i dit område. Årsagen kan nemlig være lokalt driftsarbejde. 

Du kan altid tjekke Allentes nuværende driftsstatus på denne side.

Hvis du oplever forstyrrelser på TV-signalet, der ikke umiddelbart skyldes driftsforstyrrelser kan du rette henvendelse til Allentes kundeservice. De kan hjælpe med fejlfinding og opklaring.

Allente Trustpilot: Se anmeldelser af Allente

Den bedste måde at vurdere en ny virksomhed på vil næsten altid være at se hvad andre kunder siger. Og det kan du også med Allente, for de er nemlig på Trustpilot. Du finder Allentes Trustpilot-side her.

Allente scorer lidt over 3 stjerner ud af 5 mulige på Trustpilot. Det er ikke en prangende score, men det er heller ikke den værste, vi har set i branchen. 

Der er mange gode anmeldelser af Allente, men desværre også nogle knapt så gode ind imellem. Hvis vi tager et kig på et udpluk af de dårlige anmeldelser, så er der flere kunder, der udtrykker utilfredshed med bindingsperioden – især, når Allente nogle gange har sløjfet visse kanaler fra deres TV-pakker uden at kompensere kunderne. Andre melder om problemer med TV-signalet, hvor lyden og billedet falder ud. Det skal forventes, hvis internetsignalet ikke altid leverer lige så godt.

Kundeservice

Hvis du vil i kontakt med Allentes kundeservice, så er der flere måder, du kan gøre det på.

Allentes kundeservice kan fanges på tlf.: 45 100 100. De har åbent alle hverdage fra kl. 9-17. I samme tidsrum kan du også fange dem på chatten, som du kan finde på Allentes hjemmeside.

Du kan også sende Allentes kundeservice en mail på kundeservice@allente.dk. Allente skilter ikke selv med deres mail til kundeservice, så du kan antage, at de foretrækker chat eller kontakt via telefon.

Opsigelse

Alle Allentes TV-pakker har en opsigelsesfrist på løbende måned + 30 dage. Det er et krav for opsigelse, at du ringer Allente op på tlf.: 45 100 100. Her vil du blive informeret om detaljerne omkring din opsigelse, samt om hvordan du skal returnere evt. udstyr.

Husk også, at Allente har en 6 måneders bindingsperiode på alle deres TV-pakker. Du kan selvfølgelig gøre brug af din 14 dages fortrydelsesret, hvis du lige har tegnet et TV-abonnement.