Denne side er reklamefinansieret

Yousee er presset og må erkende, at streaming vinder i tv-kampen: Ny strategi må udtænkes

Yousee som er den traditionelle tv-udbyder er ikke længere så relevant som førhen, da streaming er blevet populært og har ændret mange menneskers tv-vaner. De mener derfor, at der skal tænkes i nye baner, og laves en ny strategi for fremtiden.

Yousee er i gang med en ny struktur, hvor man kan vælge bredbånd uden tv-pakke. De vil både ændre udseende, og lancere Danmarks største underholdningsunivers, som giver alle de nye tv-kunder med bredbånd adgang til ca. 1.400 forskellige film fra C More, og endda også mulighed for at tilkøbe HBO Nordic. Dette annoncerede Yousee i tirsdags, og samtidig til deres web-tv også blive mere udbredt.

Se også: Bredbånd med streamingtjenester

De vil dermed samle alt indholedet fra både tv og film på ét sted, og gøre det frit for deres kunder at bestemme, hvad de vil se, hvornår og hvor. Hele Yousee’s nye strategi er meget fokuseret på, at der skal være frihed til at vælge.

Yousee kalder selv deres nye strategi for ”det endelige opgør som traditionel tv-udbyder”. De erkender dermed tydeligt, at den gamle udgave med tv og bredbånd sammen er ved vejens ende. Det er nemlig de nye streamingløsninger, som der for alvor tager fart inden for branchen, og det vil de prøve at tilpasse sig til.

Tv-vanerne er i opbrud

Yousee erkender tydeligt, at tv-vanerne ikke er de samme som det var bare for nogle år siden. Man samles ikke længere foran skærmen og ser det samme program, og man er efterhånden også blevet ligeglad med, om det man ser er på tv’et eller fra en streaming/film-tjeneste.

Det vigtigste er, at det er af høj kvalitet og at det hele er samlet ét sted. Valgfriheden er også vigtigt, og især at man kan vælge hvad man vil se og hvornår.

I forbindelse med Yousee’s strategiskift, så er de også i gang med at ændre deres logo, så deres kunder vil opfatte dem på en anden måde. Det bliver spændende at følge hele deres nye strategiudvikling, og se hvordan deres kunder tager imod det.