Telenor bredbånd anmeldelse

Telenor er en af de ældre spillere på markedet når det kommer til mobiltelefoni og bredbånd. De er en af de klart største udbydere på det danske marked og i Skandinavien generelt.

De har deres rødder i Norge og opkøbte i sin tid Cybercity og Sonofon. Det er på grundlag af deres kundebase og deres program, at Telenor begyndte deres danske eventyr og man må sige at de har gjort det godt siden. Du kan se meget mere om dem i vores Telenor anmeldelse.

Løsninger og muligheder

Telenor bredbånd giver mange spændende muligheder til den enkelte bruger og dermed er deres løsninger velegnet til stort set alle mennesker, uanset hvad deres behov måtte være. Det skal siges at de ligger i den dyrere ende når det kommer til enkelt produkter og løsninger – men omvendt er stabiliteten og kvaliteten i top.

Men skal man have flere løsninger kan man spare en del penge ved at samle flere abonnementer hos Telenor. Med deres bredbånd tilbyder de download hastighed helt op til 30 Mbit pr. sekund hvilket er rigeligt, selv når du streamer film og serier.

Upload hastighed, som er på tilbud, løber op til 5 Mbit, men der er ikke mulighed for at få en 4G løsning, hvilket vil være en ulempe for nogen. Der er gratis oprettelse hvilket minimerer dine opstartsomkostninger. Dertil kommer, at du får en trådløs router med i købet.

Se mere om de aktuelle forhold hos dem her.

  • Op til 30 Mbit/s download
  • Op til 5 Mbit/s upload
  • 4G hastighed: NEJ
  • Gratis oprettelse: JA
  • Mulighed for ingen binding: NEJ
  • Trådløs router: JA

Telenor bredbånd erfaringer

Generelt er de danske brugere tilfredse med Telenor og deres services. Når man kigger nærmere på feedback fra kunder har den største utilfredshed været rettet mod kundeservice og Telenors sælgere.

Der har altså ikke været utilfredshed over kvaliteten af deres services og løsninger – det er det vigtigste for dig som potentiel kunde. Vurderet på bedømmelserne online og andres erfaringer, er meldingerne bestemt mere positive end hos direkte konkurrenter som TDC og Telia.

Begge er store spillere på det danske marked, men med betydelig lavere score på Trustpilot. Så alt i alt klarer de sig rigtig godt på den front.

Er Telenor bredbånd godt?

Selve Telenor bredbånd er godt og stabilt kørende. Dækningen og hastigheden er meget god, hvilket betyder at kunder oplever minimale forstyrrelse i den daglige drift, uanset hvor meget de surfer på internettet og hvor mange streamingtjenester de bruger. Streaming af HBO, Viaplay, Netflix mv. er blevet rigtig udbredt blandt mange danskere.

Hvordan din internetforbindelse opfører sig, afhænger selvfølgeligt af hastigheden på dit bredbånd, men i det store hele er Telenor bredbånd godt og pengene værd.

Sammenlign bredbåndsløsninger til streaming her.