Nyhed: Telia Bredbånd + TV med gratis oprettelse

Telia kører lige nu en kampagne hvor du eksklusivt kan få bredbånd + TV med gratis oprettelse og den første måned gratis. Et rigtig godt tilbud til dig, der søger en ny udbyder.

Vi ser nærmere på det seneste tilbud fra Telia i denne artikel og ser på om det er et godt valg til dine behov. Vores fokus er altid på at guide og informere dig om de aktuelle muligheder i markedet. Det bliver derfor ikke den sidste nyhed/kampagne vi skriver om. 

Hvad får jeg?

Lad os først se nærmere på hvad du får for pengene, for til 250 kroner/måned er der rigtig meget at hente. Her er de mest centrale elementer i pakken:

  • 20 Mbit bredbånd
  • 17 TV-kanaler: DR1, DR3 TV2, Kanal 5 med flere
  • 0 kr. i oprettelse
  • 250 kr./måned

Det er specielt den gratis oprettelse og den fornuftige internethastighed på 20 Mbit/s download, der er tilbuddets store fordel. For nok er 17 TV-kanaler meget, men det er ikke alle de “fedeste” der følger med.

Ønsker du populære kanaler som Zulu, Kanal 6, Kanal 4 og TV2 Sport skal du altså op i deres mellempakke til 350 kr. om måneden. Det er stadig billigt, men det afhænger udelukkende af dit TV-behov.

speedtest.dk har tidligere skrevet en anmeldelse om Telia, hvor vi giver et nærmere indblik i deres løsninger, muligheder og deler egne erfaringer. Hvis du er i tvivl om de er den rette udbyder for dig, kan du tjekke den ud.

Der er ingen tvivl om at de med deres 4G netværk kan tilbyde nogle af de bedste og hurtigste hastigheder herhjemme. Så bredbåndsdelen er god og hvis du kan nøjes med de 17 kanaler, er det er et rigtig godt tilbud.