Denne side er reklamefinansieret

Fibernet hos Stofa

stofa-Fibernet

OBS: Stofa er blevet en del af Norlys

Hvis du overvejer en fibernetløsning, og har Stofa i dit søgelys, så kan du med fordel læse med her på siden.

Her gennemgår vi nemlig alle de fibernet-løsninger, som du kan få fra Stofa. Vi skal både se på hvilke muligheder, du har for at få fibernet fra Stofa, og så har vi også samlet en række relevante ressourcer, der kan gøre forskellen for dig.

Muligheder for fibernet hos Stofa

Hvis du bor i et område, hvor der er gravet fiberkabler ned, kan du få fibernet fra Stofa. Konkret tilbyder Stofa dig 2-3 forskellige fibernet-løsninger, alt afhængig af hvor du bor, og hvad kapaciteten er på netværket i dit område.

Herunder har vi listet de tilbud på fiber, du som oftest vil få fra Stofa.

1.000/1.000 Mbit fibernet
Med denne løsning leverer Stofa fri bar på internettet hjemme hos jer. Her er der praktisk talt ingen begrænsninger, når det kommer til forbindelsens hastighed – og det er uanset hvor mange, I er på internettet på samme tid.

500/500 Mbit fibernet
Med en 500/500 Mbit fibernetforbindelse vil langt de fleste aldrig komme til at opleve problemer med hastigheden på forbindelsen. Denne hastighed dækker selv store familier med et højt forbrug godt ind.

200/200 Mbit fibernet
Med en 200/200 Mbit forbindelse via fibernettet hos Stofa får I en af de mest populære fibernet-forbindelser i Danmark. Denne forbindelse giver rigeligt til et normalt forbrug, og kan også klare perioder med spidsbelastninger.

Dækning: Se om du kan få fibernet fra Stofa

Hvis du vil vide mere om hvorvidt du kan få fibernet fra Stofa, så er det heldigvis nemt. Alt, du skal gøre, er blot at indtaste din adresse i Stofas adresse-tjekker på Stofas hjemmeside. Vent 10 sekunder, og så vil Stofa fortælle dig om du er dækket – og hvilke løsninger, de evt. kan tilbyde dig.

Hvis du ikke kan få fibernet fra Stofa kan det være, at du kan kobles på en almindelig bredbåndsløsning med lignende hastigheder. I så fald vil Stofa præsentere dig for disse muligheder via samme proces.

Hvis Stofa ikke kan levere internet til din husstand – hverken via fiber eller almindeligt bredbånd – så vil de henvise dig til en samarbejdspartner, som måske kan. Så ender du heldigvis ikke helt på bar bund.

Installation hos Stofa

Som noget særligt eksklusivt tilbyder Stofa gratis tekniker-besøg til alle deres fibernet-kunder. Servicen går under navnet “Stofa WiFiGaranti”, og du kan tilvælge denne service, når du bestiller dit fibernet hos Stofa.

Hvis du har tilvalgt WiFiGaranti under bestillingen kommer teknikeren ud til dig på en dato kort efter leveringen af dit udstyr. Stofas tekniker opsætter fibernettet i dit hjem, og sikrer, at der er fuld dækning i alle hjemmets rum. 

Du kan selvfølgelig også selv give dig i kast med installationen af dit fibernet, når du får det leveret. I så fald skal du ikke tilføje WiFiGaranti som ekstra service, når du bestiller. Men hvis der alligevel skulle opstå problemer under opsætningen, så kan du altid få fat i Stofas tekniske support på tlf.: 88 30 30 30.

Hvor hurtigt fibernet kan du få hos Stofa?

Fibernettet er berygtet for at være uhyggeligt hurtigt. Og det gælder også med Stofas fibernet-løsninger. Konkret kan du ofte få op til 1.000/1.000 Mbit fibernet fra Stofa, hvis der er lagt fiberkabler i dit område. En forbindelse med denne fart vil du aldrig komme til at opleve problemer med. 

Mange vælger dog også en langsommere forbindelse – fx en 500/500 Mbit eller en 200/200 Mbit forbindelse – da disse nemt kan dække de fleste husstandes behov. Det afgørende er hvor stort jeres forbrug er, og hvad I har budgetteret med.

Erhverv: Kan du få fibernet til din virksomhed hos Stofa?

Desværre tilbyder Stofa ikke fibernet-forbindelser til virksomheder. Du kan selvfølgelig godt bestille en fibernet-forbindelse fra Stofa til virksomhedens adresse, forudsat, at virksomheden ligger i et område med fibernetkabler i jorden. Her skal du blot være opmærksom på, at Stofa holder øje med jeres internetforbrug – og hvis det overstiger en bestemt grænse, så vil du blive kontaktet af dem.

Foreninger: Få Stofa fibernet til foreningen

Stofa er en gammel virksomhed, der opstod i andelsbevægelsens storhedstid. Derfor ligger foreningslivet tæt på Stofas hjerte – og de tilbyder gode fibernet-løsninger til gode priser til foreningslivet i Danmark.

Hvis I er en forening, der ønsker at blive koblet på en fibernet-forbindelse fra Stofa kan det ofte nemt lade sig gøre. I får et specialstrikket tilbud, der er tilpasset jeres forenings størrelse og behov – derfor kræver Stofa en forudgående dialog. I kan frit kontakte Stofa på tlf.: 88 13 14 15 for at høre mere. I kan også udfylde kontaktformularen på Stofas side her – så vil I blive ringet op.

Opsigelse

Hvis du vil opsige din fibernet-aftale hos Stofa skal det ske via telefon på nummeret: 88 30 30 30 – tast 2 for opsigelse. Husk at returnere det udstyr, du fik tilsendt da du bestilte fibernettet.

Hos Stofa er der 6 måneders binding på fibernet fra den dag, du bestiller – og de arbejder også med en måneds opsigelse. Du har selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du bestiller.

Tjek driftstatus

Selvom fibernettet er det mest driftssikre i Danmark kan forbindelsen nogle gange godt knase lidt. Du kan altid tjekke den nuværende driftsstatus på Stofas fibernet på denne side.

Se øvrige produkter: