Bredbånd og TV pakker

Det kan være svært at vælge, når det kommer til hvilken form for bredbånd man skal have, men hvis du har et kabel-tv abonnement, så kan du som udgangspunkt også få bredbånd via den samme udbyder. Man kan sagtens se TV samtidig med at man er på nettet og ligesom med alt andet bredbånd, så kan du også uden problemer få trådløst internet.

Her på Dit Bredbånd, vil vi komme omkring forskellige løsninger og om det kan betale sig for dig, at kombinere bredbånd med din tv-pakke.

Kan det betale sig at kombinere?

Hvis du overvejer, om det kan betale sig at kombinere din tv-pakke med bredbånd, så er du ikke den eneste. Normalt er priserne ret konkurrencedygtige og hvis du benytter dig meget af begge dele, så kan det i den grad betale sig. Nogle steder kan du endda undgå bindingsperioden. En fordel er også, at du har det hele samlet ét sted og hvis der skulle opstå problemer med internet- og TV-pakke, er det derfor nemt at henvende sig og løse det hurtigere, end hvis du skulle ringe til forskellige udbydere.

Mindre frihed og fleksibilitet

At have det hele hos én udbyder, kan dog også være en ulempe, alt efter hvilken løsning du har. Det kan begrænse dig til udbyderen, som måske ikke har den bedste internethastighed på markedet og dermed har du ikke samme frihed og fleksibilitet. Det kan også være udbyderen har nogle specielle tjenester som følger med, og som virker fede til at starte med, men som du ender med ikke at bruge – selvom du skal betale for dem.

Hvis du gerne vil sammenligne bredbånd + tv-pakke med en selvstændig bredbåndsløsning, bør du gøre det på samme måde. Omend priserne kan blive en smule mere uoverskuelige. Normalt vil din udbyder kunne give dig adgang til web-tv, når du vælger en samlet pakke. Du kan på den måde udnytte dit internet endnu mere, end du har kunne tidligere.

Hvilke kanaler skal du have?

Inden du begynder at finde de billigste tv- og internetpakker, så kan det være en god idé at overveje hvilke kanaler du vil have med. Skal det være de mest almindelige eller vil du gerne kunne se sport og reality? Når det kommer til internettet, så er det også værd at tænke over, hvad du skal bruge det til. Skal det være lynhurtigt eller kan du nøjes med en moderat hastighed? Find ud af hvad dine behov er, og dermed om det kan betale sig at kaste dig ud i en samlet pakke med tv og internet.

Din beslutning vil afhænge af dine behov, men nu har vi præsenteret de mest væsentlige fordele, ulemper og overvejelser for dig.

Sammenlign dig til gode priser

Mange udbydere har forskellige pakker, hvor du kan vælge om du vil have en basispakke med de mest standard kanaler, eller om du vil have et mere udvidet sortiment. Find ud af hvilke behov du har og hvilke krav du har til dit internet. På den måde kommer du ikke til at betale for noget du ikke har brug for, og du kan nemt skabe overblik over de mange forskellige pakkeløsninger og priser.

Her til sidst så kan der være besparelser ved en samlet bredbånd + tv-pakke løsning med fordele, men det bliver på bekostning af frihed og fleksibilitet. Så dit scenarie kan sagtens være, at de to bedste og billigste løsninger, kan være to forskellige udbydere.