Bredbånd bedst i test 2021

Når man skal ud og finde nyt bredbånd, er det ofte prisen man kigger efter. Der er stor forskel på, hvad udbyderne tager for at levere internet til din adresse, og derfor er det også en vigtig faktor, når det kommet til valget af udbyder.

Men det er ikke udelukkende prisen, der fortæller om den specifikke udbyder er et godt eller dårligt valgt. Pris og kvalitet skal nemlig hænge godt sammen, og det nytter ikke noget at betale et meget lille beløb om måneden, men så til gengæld have en internetforbindelse, der ikke er stabil.

Udover pris og hastighed er det også vigtigt, at udbyderen er til at få fat på, og at der bliver ydet en god service. Det er disse tre parametre, som er de vigtigste, og når alle tre er opfyldt, er du sikret et rigtig godt bredbånd. Det er parametrene pris, hastighed og kundeservice, der er udgangspunktet i vores test.

Vi gennemgår testen hvert år og opdaterer artiklen i henhold til hvordan den går.

 Den store bredbånd test 2021

Når det kommer til hastighed og service, så vil de fleste udbydere helt sikkert påstå, at de er leveringsdygtige i det hele. Hvor prisen er mere gennemsigtig, er service og hastighed ikke så nemt at gennemskue, og derfor kan det være svært at tage det rigtige valg baseret på oplysninger om de forskellige udbydere.

Den bedste måde at finde ud af, hvad det bedste bredbånd er, er at spørge kunderne. Hos Loyalty Group laver de hvert år en omfattede undersøgelse, hvor de finder ud af, hvilke udbydere der er førende. Der bliver både spurgt ind til kvalitet og service, og undersøgelsen giver et rigtig godt billede af hvad for noget bredbånd, der er bedst i test.

Top 3 bredbånd

Der er sket ændringer i årets top 3 i forhold til tidligere, hvor Hiper og Kviknet har lagt sig i spidsen, mere om det længere nede. Herunder ses vores top 3 over internetudbydere i 2021:

  1. Hiper
    Hiper gør det virkelig godt, både når det kommer til kundeservice og tilfredse kunder, men ligeledes på deres hastigheder. Du får nogle af landets bedste hastigheder til rimelige penge. Ser man på prisen vs. Mbit/s tilbyder de rigtig god værdi for pengene. Samtidig kan man heller ikke se bort fra de anmeldelser og erfaringer som kunderne giver udtryk for, da det efterlader dem i top. Trustpilot score: 4,6 ud af 5.
  2. Kviknet
    På andenpladsen placerer vi Kviknet, der ligeledes ligger i toppen over internetudbydere på anmeldelsessiden Trustpilot. Her tilbyder de rigtig stærke hastigheder til fornuftige priser og det er derfor Kviknet fremgår på de fleste oversigter på vores hjemmeside. Trustpilot score: 4,1 ud af 5.
  3. Fastspeed
    Fastspeed er den nye dreng i klassen, der hurtigt er blevet populær med deres simple produkt. 1000 Mbit/s til en skarp pris på 249 kr.. De har indtaget markedet med storm og deres Trustpilot bekræfter, at de er populære hos kunderne. De fortjener derfor en tredjeplads, men skal bevise sit værd lidt længere, før de kan få en af de øverste pladser på listen. Trustpilot score: 4,7 ud af 5.

Det er vigtigt at understrege, at vores bredbånd bedst i test 2021 er lavet ud fra subjektive parametre og betragtninger. Det vil derfor være dine behov, der afgører hvilke udbydere der bør være i din top 3. 

En ting er sikkert og det er at udbydere som  Hiper, Kviknet, Fastspeed, Waoo og Yousee er blandt de firmaer, hvor du får mest for pengene. De vil derfor være et godt valg i mange sammenhænge. Tjek vores forskellige oversigter for at se internethastigheder og priser mm.

Vi har blandt andet oversigter med bredbånd til streaming og bredbånd til boligen, alt efter hvad du laver og hvor du søger internet til. Din situation og behov har meget at sige for, hvem du bør vælge.

Opdateret: Januar 2021